Hol szeretkezünk a legszívesebben?

2016. december 05.
Az autóban, a vízparton, az erdőkben, a parkokban és a liftben szeretkezünk a legtöbbet – derült ki a Csajok és Pasik friss felméréséből. A kutatás arra is rámutatott, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a pasik tapasztaltabbak az ágyban: a válaszadók egyharmadának 6-10 partnere volt már élete során. A pénzért szexet elv továbbra is ellentéteket szül, míg a nők kétharmada szerint elfogadhatatlan, a pasik fele szerint teljesen rendben van.

Kedvenc extrém helyek

A friss kutatás rámutatott, hogy manapság az autó és a lift a legnépszerűbb, ha extrém helyszínre vágyunk egy légyotthoz, de a szabad ég alatti szeretkezés, az erdők és a parkok ugyanolyan közkedveltek. A többség azonban akkor sem riad vissza, ha medencéről, buszról vagy egy próbafülkéről van szó, de a kilátók, repülők, lépcsőházak és a szántóföldek is tudnának mesélni, nem beszélve a Balatonról, a mozikról vagy a játszóterekről. És gondolnánk vagy sem, a csónak, a vadászles, a kazánház, a hegytető és a szénakazal is kapósak.

Ki a tapasztaltabb, a csajok vagy a pasik?

Arra a kérdésre, hogy hány férfival, illetve nővel feküdtek már le, az online társkeresők zöme (28%) azt válaszolta, hogy 6-10, de a nők esetében a 2-5 (25%), a férfiaknál pedig a 11-20 (20%) partner sem ritka. Minden hatodik férfi és minden hetedik nő viszont 21-40 partnerről számol be.
 
Te fizetnél is érte?

Elfogadható, ha valaki fizet a szexért? A férfiak fele szerint ez teljesen rendben van, háromból két nő viszont elfogadhatatlannak tartja, ha valaki pénzért „veszi” a szexet.

megosztás
hozzászólások
kapcsolódó hírek
TRX (22), Reischl-sörház (1), pápa (1), áruház (1), Kányavári-sziget (1), daganat (6), zala (1156), La Montanara (1), Brüsszel (1), ajánló (1148), csapadék (1), Vaszily Zsolt (3), Nyitott Balaton (2), Udvaros Dorottya (1), divat (4), Cséby Géza (5), humanitárius település (1), republic (1), Németh Gábor (1), KFT (1), ÉrtékTrend (35), kávé (2), Balatonfüred (3), Magyarország tortája (1), női gombolkodó (5), balett (1), tappenz (1), verseny (2), Tour de Hongrie (2), Könnyid László (1), minimálbér (1), kiállítás (16), Magyar Telekom (1), kötélugró (1), utazas (15), kereskedelem (1), Carbona (9), Nagy Angelika (1), Balaton-átúszás (1), tavasz (1), katona (1), Balatoni Limnológiai Intézet (1), verklifesztivál (3), Ifi Ferenc (1), Suba Alexandra (1), dohany (15), utánpótlás (1), Négeli Noémi (1), police (513), eltűnt (5)