Dinók laknak Reziben

2014. május 01.
Élethűen mozognak, pislognak és messzire hallatszik az üvöltésük. A rezi dióparkról van szó, melyet április utolsó napján ünnepélyesen adtak át rendeltetésének.

A falu Cserszegtomaj felőli végén 2,3 hektáron kialakított kalandparkról Flóra Lászlóné ügyvezető-helyettes beszélt köszöntőjében, kiemelve, hogy az országosan is újdonságot jelent az érdeklődők számára. Mivel a Balaton közelségében építették ki a parkot, úgy gondolják, hogy évente legalább húszezer látogatót fogadhatnak majd.

Az eredeti nagyságukban látható dinókat egyébként az a kínai cég készítette, amely a Jurassic Park figuráit is készítette annak idején. A cég két munkása érkezett Rezibe, hogy a darabokban leszállított állatokat összeállítsa. Kifejezte azon reményét is, hogy a jövőben tovább tudják fejleszteni a parkot, melyben már most helyet kapott többek között mászótorony és kötélpálya is.

Cserép Gábor, Rezi polgármestere köszönetet mondott, hogy településükön építették fel a létesítményt. Azt mondta, Rezinek szüksége van a fejlesztésekre, beruházásokra, a dinópark az elmúlt tíz esztendő legnagyobb vállalkozása. A huszonöt főt foglalkoztató cég letelepedésének köszönhetően csökken a faluban a munkanélküliség, ugyanakkor az eddiginél jóval több vendég érkezik majd a településre a látványosság miatt. A kisgyermekes családok biztosan sokan megtekintik majd a dinókat, s kipróbálják a kalandpark eszközeit.

Ezután Báró Ferenc ügyvezető felavatta a parkot, majd a Rezidance táncegyüttes adott műsort. A vendégek ezután tekinthették meg a közép-európai viszonylatban is újdonságnak és különlegességnek számító dinóparkot, ami májustól minden nap várja a vendégeket.

 

Dinó és Kalandpark árai

Belépőjegy: 4000 Ft/fő
A 2 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes.
A Park belépése díjtalan fogyatékkal élők valamint állami gondozásban részesülő gyermekek részére előzetes egyeztetés alapján (info@dinoparkrezi.com).

Családi kedvezmények:
2 felnőtt és 1 gyermek esetén: 11 000 Ft/család
2 felnőtt és 2 gyermek esetén: 14 000 Ft/család
2 felnőtt és 3 gyermek esetén: 17 000 Ft/család
további gyermekjegy: 3000 Ft/fő

Csoportos kedvezmények:
(A felsorolt árak csak előzetes elektronikus bejelentkezés esetén (info@dinoparkrezi.hu) vehetőek igénybe.
Óvodás csoportok részére minimum 10 fő feletti létszámmal: 2000 Ft/fő
Kisiskolás csoportok részére minimum 20 fő feletti létszámmal: 2500 Ft/fő
20 fő feletti bármely csoportok esetén: 3000 Ft/fő
Forrás: dinoparkrezi

megosztás
hozzászólások
Mátrai Gabriella (2), karrier (1), keszthely foter (201), Divinyi Tamás (4), Hírek képekben (10), kötélugró (1), farsang (2), gyógytornász (1), kovács (1), Rózsakert étterem Hévíz (1), Keszthely HUSZ (3), Bock Bisztró (12), Szemfüles egyesület (3), jaras (36), minisztérium (7), Krepsz Zoltán (38), retro (1), Kertész Sándor (5), dohany (15), Donkó Imre (1), áruház (1), fa (1), vízilabda (2), regatta (2), munkanelkuli (2), gasztronómia (5), daganat (6), rádió (1), freestyle foci (1), mentő (9), Év fája (1), Monitor Extra (21), paleo-ketogén (4), unicef (1), Asperger-szindróma (1), taverna (25), turisztika (94), Street Festival Keszthely (1), szalloda (59), Zsittnyán Tamás (1), fogyasztóvédelem (1), meteorologia (146), voroskereszt (24), efott (6), facebook (15), táplálkozási tanácsadó (1), méregtelenítés (1), állami (1), fájdalommentes (3), Astellas-díj (2)