Ha esküvő, akkor Festetics kastély

2014. január 12.
Az esküvők világa, hangulata elevenedett meg szombaton a keszthelyi Helikon kastélymúzeumban, ahol az érdeklődők – főként házasságot tervező ifjú párok – ismerkedhettek a lehetőségekkel. Ruhákat, díszes terítékeket, tortákat és fotózási lehetőségeket tekinthettek meg, s persze az esküvő csodálatos helyszínét, a barokk épületet.

Megtudtuk, hogy a kastélymúzeum arra törekszik, hogy növelje a náluk kötött esküvők számát, az ezzel kapcsolatos munkát már tavaly megkezdték, megalapozva ezzel a jövőt. Amellett, hogy csökkentették az esküvővel kapcsolatos díjakat, komplett szolgáltatást kínálnak és nyújtanak az ifjú pároknak, akinek csupán választaniuk kell a rendelkezésre álló lehetőségek közül. A Helikon kastélymúzeum munkatársai és a párok egyaránt úgy vélik, hogy az épület, illetve annak parkja csodálatos helyet biztosít az esküvők lebonyolításához. A párok egyedi és soha nem felejthető órákat szereznek, ha a kastélyban mondják ki a boldogító igent. A jövőben szeretnék majd tovább bővíteni a lehetőségeket, például azzal, hogy barokk jellegű esküvőket is szerveznek a párok számára.

megosztás
hozzászólások
vívás (1), Via Hotel (1), színház (5), tartozás (1), Dumaszínház (2), Révai Gábor (1), Apák napja (1), vendeglátás (6), tour de france (1), HUSZ (7), Gelencsér Kálmán (2), koktél (1), Művészetek völgye (7), állatorvos (1), szalon (1), parkolás (8), La Montanara (1), országgyűlési képviselő (33), gyenesdias (213), táplálkozási tanácsadó (1), Balaton átúszás (5), Selmeczy Zsuzsanna (5), jogsebész (9), nyugdij (8), percdíj (1), érettségi megoldás (5), alkohol (4), Kányavári-sziget (1), onkormanyzat (481), shotokan (1), árviz (2), Spar (1), Joós Attila (1), HIV (1), goldmark muvelodési kozpont (60), piac (6), EU (14), LMP (4), internet (20), nyaralas (12), georgikon (38), posta (1), Virágos Magyarország (6), szakács (1), szallas (39), Darren Cranmer (2), test (1), jatek (2), Lisa (35), Szennyai Anita (2)