Ha esküvő, akkor Festetics kastély

2014. január 12.
Az esküvők világa, hangulata elevenedett meg szombaton a keszthelyi Helikon kastélymúzeumban, ahol az érdeklődők – főként házasságot tervező ifjú párok – ismerkedhettek a lehetőségekkel. Ruhákat, díszes terítékeket, tortákat és fotózási lehetőségeket tekinthettek meg, s persze az esküvő csodálatos helyszínét, a barokk épületet.

Megtudtuk, hogy a kastélymúzeum arra törekszik, hogy növelje a náluk kötött esküvők számát, az ezzel kapcsolatos munkát már tavaly megkezdték, megalapozva ezzel a jövőt. Amellett, hogy csökkentették az esküvővel kapcsolatos díjakat, komplett szolgáltatást kínálnak és nyújtanak az ifjú pároknak, akinek csupán választaniuk kell a rendelkezésre álló lehetőségek közül. A Helikon kastélymúzeum munkatársai és a párok egyaránt úgy vélik, hogy az épület, illetve annak parkja csodálatos helyet biztosít az esküvők lebonyolításához. A párok egyedi és soha nem felejthető órákat szereznek, ha a kastélyban mondják ki a boldogító igent. A jövőben szeretnék majd tovább bővíteni a lehetőségeket, például azzal, hogy barokk jellegű esküvőket is szerveznek a párok számára.

megosztás
hozzászólások
parkolás (8), Budapest (3), miniszterelnök (2), parlament (72), Balaton Szinház (959), kábítószer (9), spinning (2), hulladék (3), traffipaxrendszer (1), Berecz András (1), Fodor Edith (3), keszthelyi kilometerek (78), MTI (595), Márki Péter (1), cipősdoboz (3), Tóth Levente (2), lakás (3), levendula (2), jótékonyság (3), Csokonai társaság (1), ponthatar (6), költségvetés (1), média (1), Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt (18), georgikon (38), Művészetek völgye (7), Astellas-díj (2), szauna (2), Bock Bisztró (12), Street Festival Keszthely (1), Szent Mihály (1), Bezerics (1), Bocuse (3), tartozás (1), szuperhold (1), uzemanyag (24), Csótár András (58), Varga Andrea (13), eltűnt (5), jégpálya (4), állami (1), nyugdij (8), Bálint NatáLia (2), táplálkozási tanácsadó (1), pszichoterápia (1), Golden Globe (3), rezidance (5), C+ fesztivál (1), támogatás (5), Hévízi-tó (1)