Ha élmény ajándékba, akkor sétarepülés!

2018. július 17.
A sétarepülés az egyik legnépszerűbb élmény-ajándék, hiszen megfizethető áron elérhető és valóban életre szóló emlékeket szerezhetünk általa.

Ha hazánk egy-egy régióját szeretnénk madártávlatból megszemlélni, akkor sem kell körülbelül 100 ezer forintnál mélyebben a zsebünkbe nyúlni, de legyen akármilyen meglepő is, akár 20 ezer forinttól már két kormányos gép vezetésére is benevezhetünk.

A dreamair.hu információi szerint sokan ajándékba adják a sétarepülést, de olyanok is szép számmal akadnak, akik régi álmukat szeretnék ilyen módon megvalósítani. Többféle útvonal közül választhatunk, így a természet és a történelmi látnivalók szerelmesei is megtalálják a számukra ideális sétarepülés programot. Nézzük, milyen területeket csodálhatunk meg madártávlatból!

Budapesti sétarepülés nem csak a belváros felett

Ha sorra vennénk a főváros leghíresebb látnivalóit, akkor azok biztosan a belváros környékén, valamint a Duna partjához közel helyezkednének el.

Sétarepülés során nem csak a történelmi nevezetességeket és épületeket nézhetjük meg fentről, hanem gyönyörködhetünk a Duna vonalában, valamint a Margitsziget jól ismert képe is elénk tárul majd.

Ha elhagynánk a főváros területét, akkor a Dunakanyar felé vehetjük az irányt, ahol a folyó kanyarulatain túl olyan városok is várnak jól ismert látképükkel, mint Visegrád vagy Esztergom.

Irány a Balaton környéke!

A “magyar tenger” a legtöbbünk szívéhez közel áll, és rendszerint kötődik hozzá valamilyen gyermekkori élményünk. Azonban egészen más perspektívából láthatjuk az egészet akkor, ha a sétarepülés során ezt a régiót célozzuk meg.

A közel 100 perces repülés során Székesfehérvár és a Velencei-tó irányába indul a gép, majd a Balatonnál Tihany és Siófok legszebb részeit csodálhatjuk meg fentről. A sétarepülésből hazatérve a budai hegyek panorámája is eszünkbe juttatja majd valószínűleg azt, hogy tényleg még csak határainkat sem kell elhagyni ahhoz, hogy életre szóló élményeket szerezzünk a magyar tájakon.

Vadregényes tájak a Duna mentén

A Duna természetesen nem csak a fővárosi, vagy a Dunakanyar környéki részeken érdemel figyelmet, hanem délebbre is, egészen a Gemenci-erdővel bezárólag is. A főváros és déli határunk között 120 perces sétarepülés keretein belül fedezhetjük fel mindazokat a látnivalókat, amelyek miatt a folyó oly sok rajongót tudhat magáénak.

A Gemenci erdő több mint 90 ezer hektáron terül el, és fenséges látványt kínál gazdag növény-és állatvilágával. A természeti értékek sora persze nem ér itt véget, hiszen hazafelé repülve nem csak Kalocsát és Dunaföldvárt tekinthetjük meg a magasból, hanem a Duna mentén fekvő nyaralóhelyeket és Ráckevei Duna természeti kincseit is.

A nádasokkal és horgászhelyekkel teli holtágak arról tanúskodnak, hogy a nagyvárosok nyüzsgésén túl is van élet, méghozzá békés, emberközeli vonatkozású.

Sétarepülés: ajándékozzon élményt!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy napjainkban az élmény-jellegű ajándékok igencsak felértékelődtek. A fogyasztói társadalom magával hozta azt, hogy a bevásárlóközpontokban bármit megkaphatunk, sokszor meglepően olcsón.

De vajon tényleg az ilyen kézzel fogható tárgyak jelenthetik az igazi örömet akkor, ha ajándékozásról van szó? Az élményeket senki nem veheti el tőlünk, és ennél fogva éppen ezek azok, amelyekkel leginkább érdemes lenne meglepni szeretteinket.

Ha a magasság nem jelent problémát, és szívesen kipróbálna valami újat, izgalmasat, akkor a sétarepülés garantáltan beváltja majd a hozzá fűzött reményeket. Festői tájak és hazánk méltán híres látnivalói várják, méghozzá madártávlatból.

 

megosztás
hozzászólások
Playboy (1), ellenőrzés (2), Pampetrics Milán (2), tűzoltó (31), menekült (1), szakma (1), rezsi (18), vízilabda (2), Ollári Barbara (1), média (1), Visionet (1), Golden Globe (3), regatta (2), megemlékezés (10), kutatas (81), hegyalja fesztival (3), Golfclub Imperial Balaton (2), díj (4), biztosítás (2), sportlövő (2), dinnye (1), migráns (3), Player's Restaurant & Bar (2), ÉrtékTrend extra (7), árviz (2), Bradley Cooper (1), operatőr (1), kulfold (245), Magyar Telekom (1), szilveszter (6), Keszthelyi Egyesített Szociális Intézmény (2), törvény (1), néptánc (4), alakformálás (6), kormany (11), Kvarda Attila (25), Selmeczy Zsuzsanna (5), test (1), muzeum (55), szuperhold (1), Klenovics Mónika (2), nyár (1), baleset (169), Gachályi András (3), Bányai László (2), Nagykanizsa (1), zivatar (1), bolt (3), turisztika (94), Hegyi Roland (HR) (5)