Ha Balatongyörök, akkor Jazz Fiesta

2011. június 13.
Az idén is lesz Jazz Fiesta Balatongyörökön. Varga Endre zenetanár, fuvolaművész elmesélte: a dzsesszfesztivál ötlete négy éve született meg a Móló Caféban egy baráti kávézás közben Varga Józseffel. Még azon a nyáron létrejött a „nulladiknak” keresztelt koncert, az idén pedig már harmadik éve hívják a vendégeket össznépi ünneplésre, fiesztára.

Varga József, a Móló Café vezetője elmondta, hogy a kávézó terasza remek helyszínül szolgál az esti koncertnek, kiváló hangulatot teremt a vacsora, a sörözés és a bor mellé a dzsesszzene. A koncerteken a közönség rendszerint táncra is perdül.
Bíró Róbert, Balatongyörök polgármestere úgy nyilatkozott: minden alkalommal támogatták a fesztivált, az idén is így lesz. Fontos Balatongyöröknek az ingyenes programsorozat, ugyanis egy színes, hangulatos szezonnyitó és -záró eseménye a településnek. Sokan tudják már, hogy ha csütörtök, akkor dzsessz Balatongyörökön tematikus estekkel.

megosztás
hozzászólások
tűzoltó (32), Sárdi Katalin (1), diakhitel (7), verseny (2), méregtelenítés (1), turisztika (94), vallás (1), Torsa Dániel (1), horgász (5), álommeló (1), mellrák (1), SzezOn bevásárló közösség (1), Bródy János (1), Szeiler Stúdió (32), Gelencsér Kálmán (2), Telecom (2), Széll Tamás (1), Ács István (10), Zala folyó (1), kékszalag (12), Balatonátcsúszás (1), környezetvédelem (2), Bagyinka Tímea (1), MTI (595), kiállítás (16), ARC (1), vadász (2), homoszexualis (1), nyelvvizsga (2), Schmied Zoltán (1), tollaslabda (1), tenisz (3), 1956 (1), Hotel Zenit (3), antsz (15), Katedra nyelviskola (5), munkaszünet (1), Bocuse (3), Balaton átúszás (5), Biró Lajos (1), mentő (9), balatoni strandbelépő (1), színház (5), Magyar Államkincstár (2), országgyűlési képviselőjelölt (11), Top 50 (1), Asperger-szindróma (1), Pappné Beke Judit (1), természetgyógyászat (2), Nagy Bálint (10)