Ha a saját utad keresed: Rejuvena!

2016. február 17.
Hétfő reggel 6.20, február első napja. Az iskola felé baktatunk, rajtunk kívül sehol senki, csak a nyúlós-ragadós szürke köd. A hó elolvadt, a fagyott föld felengedett, mindent beborít a sár.

Köd van, szürke köd, és ennek van egyfajta hangulata. Olyan valószerűtlen, mintha csak álmodnánk. A lámpa halványsárga fénye megpróbál áthatolni a szürkén, és a föld felé igyekszik, kevés eredménnyel. A köd a kabátom alá bújik, hangtalanul beoson a szemüvegem mögé, még a telefonomra is rátelepszik. Szeretnék kibabrálni vele: kedvem támadt rágyújtani, és a képébe fújni a kékesszürke dohányfüstöt, hogy nézd csak, öcsi, én is tudok ilyet! A cigaretta azonban már nem része az életemnek, ami jó hír az arcbőrömnek, ám annál rosszabb a csípőmnek.
Köd van, és ez a köd táptalaja bűnnek és bűnözésnek. Szó szerint és átvitt értelemben is. A szürke köd beburkolja a házakat, a fejünk felett észrevétlenül elnyeli a kéményfüstöt, a lábunk alatt eggyé válik az aszfalttal. Az ablakon nem látunk ki, és mi sem látszunk. Nem látszik a torta, amit megint behabzsoltunk, nem látszik, ahogy később bánatosan meredünk magunk elé, és nem látszanak az úszógumijaink sem, csak hogy olyan sejtelmes a sziluettünk.
Szeretem a szürkét, mind az ötven árnyalatát, és most nem a felejthető filmre gondolok… Nem hiszem, hogy csak láthatatlan kisegér lehet az, aki ezt a színt kedveli. A szürke a kompromisszum színe, mert a fehér és a fekete között van. Úgy tartják, az ilyen ember nem akar feltűnést kelteni, de magáról azt gondolja, hogy más, mint a többiek. Titokban vágyik az elismerésre, tapasztaltnak érzi magát. Semlegességet, távolságtartást mutat. Kifinomult, bölcs, érett, szomorú, mégis inspiráló.
A szürke az önként vállalt magányosság színe. Az elhatárolódás, az egyedüllét, a szabadság, a titkolózás vágyára utal.

Azt mondják, aki a szürkét részesíti előnyben, szeretne láthatatlanná válni. Nos, hölgyeim, jó hírem van: erre nincs többé szükség! Ugyanis február 17-én Hévízen megnyit a hely, amely a szürkeségből kiemel minket: a Rejuvena szépségszalon bebizonyítja, hogy nem kell kompromisszumokat kötni, nem szabad kifogásokat keresni, hanem bele kell vágni, és fel kell fedezni a lehetőségeket. A Rejuvena nem árul zsákbamacskát: minőségi szolgáltatást kíván nyújtani hölgy és úr vendégeinek egyaránt, olyan megoldásokat kínál az arc és a test visszafiatalítására, amelyek fájdalommentesek, bármikor elvégezhetők, nem sebészeti úton hoznak látványos és hosszan tartó eredményt, javítva ezáltal az életminőségen is.A Rejuvena Esztétika tudja, mit kell tennie, ha az életkorral járó változások, a nem megfelelő táplálkozás, a stressz és a mozgáshiány nyomot hagy rajtunk. Ha nem hat a diéta, ha nincs idő sportolni, vagy ha eddig semmi nem hozott eredményt, a Rejuvenának adjunk egy esélyt!
A szalonban testünk-lelkünk megfiatalodik, felfrissül: professzionális gépek segítik az arc és a test látványos megújulását kavitációs, rádiófrekvenciás, hexapoláris-vákuumos és ultrahangos technológiával. A prémium gépek mellett tapasztalt masszőrök és kozmetikusok kényeztetik a vendégeket, kezelések és kozmetikumok széles palettájáról választhatunk, életmódtanácsokat és természetes összetevőjű, a változást segítő étrend-kiegészítőket kaphatunk.
Február van, még tél, szürke és ragadós. Ám a természet hamarosan megújul, és a tavasz kicsiny hírnökei, az ibolya és az aranysáfrány előbb-utóbb kidugják fejüket a földből. Ne késlekedjünk megújulni: hordjunk szürkét narancssárgával!

Rejuvena Esztétika
8380 Hévíz, Dr. Babócsay utca 4.
Telefonszám: +36-83/310-359; Mobil: +36-20/956-2260
E-mail: info@rejuvena.care
Web: www.rejuvena.hu

megosztás
hozzászólások
munka törvénykönyve (1), Cseh László (1), A Dal (3), retro (1), környezetvédelem (2), fagylalt (6), Player's Restaurant & Bar (2), hitel (5), maraton (59), pedagógus (6), LMP (4), Balaton Sound (2), festetics (22), voroskereszt (24), Zalaszántó (2), vuz kft (17), Tál Zoltán (2), kutyás strand (5), programajánló (19), Horváth Szabina (1), lakás (3), termálfürdő (1), Kertész Sándor (5), táplálkozási tanácsadó (1), emléknap (1), balatoni strandbelépő (1), Balatongyorok (136), traffipaxrendszer (1), jóga (1), uzemanyag (24), TRX (22), Életfa iskola (2), Főügyészség (7), Pura Vida Port (1), koraszülött (1), szép (9), kozlekedes (8), Balatoni Limnológiai Intézet (1), méregtelenítés (1), sajtóközlemény (5), Márki Péter (1), Gelencsér Kálmán (2), Szemfüles egyesület (3), állami támogatás (1), Kovács Beatrix (1), gyilkosság (1), állatok (16), muzeum (55), Balaton-part (10), power-bank (1)