Főzzünk játszva!

2016. augusztus 17.
Enni muszáj, és bár ma már mindenki megtalálhatja a kényének-kedvének megfelelő, laktóz-, cukor-, só- és zsírmentes vagy éppen -bő fogásokat online vagy az éttermekben, az otthon készült ételnél nincs jobb. Ha magunk főzünk, mindig tudjuk ugyanis, hogy mit tartalmaz az, ami az asztalra kerül. Sokszor gondolkodóba esünk azonban, hogy mi legyen a vasárnapi ebéd vagy egy csütörtöki vacsora. Nincs ötletünk, és bizony ilyenkor kevéssé öröm a főzés.

Ebben szeretnénk segíteni. Arra gondoltunk, cseréljünk receptet, és főzzünk játszva, könnyedén! Hogy ez lehetséges-e? Szerintünk igen, és úgy gondoltuk, megmutatjuk! Mindenkinek van kedvence, amiből bármikor bármennyit képes megenni, hát rajta, osszuk meg egymással! Akár saját kreáció, akár a családi receptfüzet része, legyen bár ízletes egytálétel, leves, desszert, sült, saláta vagy köret, küldje el nekünk! A legjobb, ha egyszerű, gyorsan elkészíthető, az alapanyagai pedig minden háztartásban megtalálhatók.

Várjuk a recepteket az info@monitormagazin.hu email-címre, és hogy még egyet csavarjunk a dolgon, a szakmai stábunk által legjobbaknak talált ötletekből videót készítünk, amelyre szavazni lehet Facebook-oldalunkon. Az adott ételt beküldőjéről nevezzük el, a legtöbb voksot szerző finomságot pedig értékes jutalomban részesítjük!
Hogy hogyan gondoltuk? Nagyjából így:

Vagy így?

Várjuk az ötleteket, várjuk a recepteket, várjuk a szavazatokat! Kövessék Facebook-oldalunkat! Főzzünk játszva!

megosztás
hozzászólások
pálinka (2), konyha (1), 3D (1), olimpia (152), Kovács Beatrix (1), adomány (1), helikon (41), Magyarország tortája (1), gyümölcs (2), keszthely balaton kekszalag (5), Tata (1), KiBeszél (14), felmeres (10), Paleomedicina (1), mobil (2), shotokan (1), szex (9), fesztival (93), Anna-bál (2), Zsittnyán Tamás (1), keszthely foter (201), ZalaSprings Golf Resort (2), kerekpar (27), Villányi Éva (1), Bibó Gimnázium (1), Hegyi Roland (HR) (5), videó (1), autóbusz (1), Taliándörögd (1), Év fája (1), karrier (1), korhaz (99), méregtelenítés (1), kollégium (1), Helikoni ünnepség (4), helyesírás (1), állatok (16), Lisa (35), pszichoterápia (1), luxor (99), Rezi (1), nav (29), szűrés (1), La Montanara (1), retro (1), advent (226), jutalom (1), Zala Volán (1), Év szállása (1), zala (1156)