Food Revolution Day a gyenesdiási piacon

2015. május 17.
Május 16-án, szombaton ismét tematikus napot tartottak a gyenesdiási Balatoni Hal- és Termelői piacon. A Food Revolution Day rendezvényen Somogyi Zoltán Max zöldborsófasírozottat készített a Zölderő faházban.



A Food Revolution Day mozgalmat a Jamie Oliver Foundation hozta létre azzal a céllal, hogy felhívja az emberek és iskolák figyelmét arra, hogy a feldolgozott, cukros ételek mennyire károsak (elhízást, cukorbetegséget, depressziót okoznak), és ez mekkora problémát jelent ma ez a jelenség a társadalmakban). Arra buzdít a felhívás, hogy mesterséges gyorsételek és finomított élelmiszerek helyett válasszák inkább a sokkal egészségesebb, és finomabb, lehetőleg helyi alapanyagokból készített ételeket, élelmiszereket.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
Zalaszántó (1), parlament (72), Balaton-átúszás (1), Hegyi Roland (HR) (5), Love your belly (2), Nagy Bálint (9), Gelencsér Dental (3), VÉDA (1), szerelem (1), drogmentes (1), Balaton Sound (2), parkolás (8), utca embere (8), Oláh Péter (2), Golfclub Imperial Balaton (2), Tóth Xénia (6), karate (2), Villányi Éva (1), szunyog (3), Bethesda (1), boksz (3), Street Festival Keszthely (1), alakformálás (6), világbajnokság (2), választás (46), Kertész Sándor (5), Orbán Viktor (3), Somogyi Zoltán (4), operatőr (1), webshop (1), jogosítvány (1), Balatonátcsúszás (1), internet (20), mentő (9), Rigo Csaba (36), Béres Attila (2), Varga Terézia (1), Krepsz-Kapai Bernadett (1), boldog (1), retro (1), konyha (1), Klenovics Mónika (2), paralimpia (4), kiállítás (16), kutya (22), Tulipán Helyi Termékek és Magyar Áruk Boltja (6), sütemény (1), íjászverseny (1), kutatas (81), Főügyészség (7)