Food Revolution Day a gyenesdiási piacon

2015. május 17.
Május 16-án, szombaton ismét tematikus napot tartottak a gyenesdiási Balatoni Hal- és Termelői piacon. A Food Revolution Day rendezvényen Somogyi Zoltán Max zöldborsófasírozottat készített a Zölderő faházban.



A Food Revolution Day mozgalmat a Jamie Oliver Foundation hozta létre azzal a céllal, hogy felhívja az emberek és iskolák figyelmét arra, hogy a feldolgozott, cukros ételek mennyire károsak (elhízást, cukorbetegséget, depressziót okoznak), és ez mekkora problémát jelent ma ez a jelenség a társadalmakban). Arra buzdít a felhívás, hogy mesterséges gyorsételek és finomított élelmiszerek helyett válasszák inkább a sokkal egészségesebb, és finomabb, lehetőleg helyi alapanyagokból készített ételeket, élelmiszereket.

megosztás
hozzászólások
gyümölcs (2), sütemény (1), építész (3), kulturalis (4), Papp Gabor (227), Cserszegtomajfutás (5), Apák napja (1), Forstner Anna (1), Bányai László (2), Fehér szalag (1), úszás (22), kilométer (1), Cserszegi fűszeres (1), Balatoni Kör (2), Gelencsér Dental (3), Bartha Gábor (34), lakás (3), kereskedelem (1), oscar (13), férfi (1), tappenz (1), fagylalt (6), Krassói Katalin (1), Bocuse (3), szunyog (3), percdíj (1), videó (1), holdfogyatkozás (1), étterem (11), életveszély (1), állatkert (1), Rezi (1), Év fája (1), Balatoni Limnológiai Intézet (1), rádió (1), munkanelkuli (2), 2016 (2), Kvárta Mátyás (44), Don (1), ló (1), barista (3), ötös lottó (101), vállalkozó (4), Balaton Sound (2), VÉDA (1), felmondás (1), koraszülött (1), Cséby Géza (5), Mándó Zsuzsanna (1), születés (16)