Food Revolution Day a gyenesdiási piacon

2015. május 17.
Május 16-án, szombaton ismét tematikus napot tartottak a gyenesdiási Balatoni Hal- és Termelői piacon. A Food Revolution Day rendezvényen Somogyi Zoltán Max zöldborsófasírozottat készített a Zölderő faházban.



A Food Revolution Day mozgalmat a Jamie Oliver Foundation hozta létre azzal a céllal, hogy felhívja az emberek és iskolák figyelmét arra, hogy a feldolgozott, cukros ételek mennyire károsak (elhízást, cukorbetegséget, depressziót okoznak), és ez mekkora problémát jelent ma ez a jelenség a társadalmakban). Arra buzdít a felhívás, hogy mesterséges gyorsételek és finomított élelmiszerek helyett válasszák inkább a sokkal egészségesebb, és finomabb, lehetőleg helyi alapanyagokból készített ételeket, élelmiszereket.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
Jobbik (10), turisztika (94), levendula (2), marko peter (22), Füzes Eszter (1), kultura (22), kékszalag (12), táska (1), Mátrai Gabriella (2), eltűnt (5), vendégéjszaka (2), Magyar Telekom (1), keszthely (4024), vízimentő (5), kulturalis (4), cipősdoboz (3), biztosítás (2), Bagyinka Tímea (1), Cserszegtomajfutás (5), díj (4), polgármester (153), hó (4), Keszthelyi Egyesített Szociális Intézmény (2), Csokonai társaság (1), Bátortábor (1), KiBeszél (14), Vatikán (1), kezilabda (64), ipsos (1), sztár (2), örömszerző pillanatok (17), traffipax (4), Balaton-part (9), recept (178), skandinav lotto (81), regatta (2), hosegriado (7), felmeres (10), utánpótlás (1), Zsittnyán Tamás (1), Pelso Társaság (6), Németh Gábor (1), alkohol (4), Krassói Katalin (1), uszoda (9), egeszsegugy (266), természet (2), Vigántpetend (1), Max (83), életmód (10)