Food Revolution Day a gyenesdiási piacon

2015. május 17.
Május 16-án, szombaton ismét tematikus napot tartottak a gyenesdiási Balatoni Hal- és Termelői piacon. A Food Revolution Day rendezvényen Somogyi Zoltán Max zöldborsófasírozottat készített a Zölderő faházban.



A Food Revolution Day mozgalmat a Jamie Oliver Foundation hozta létre azzal a céllal, hogy felhívja az emberek és iskolák figyelmét arra, hogy a feldolgozott, cukros ételek mennyire károsak (elhízást, cukorbetegséget, depressziót okoznak), és ez mekkora problémát jelent ma ez a jelenség a társadalmakban). Arra buzdít a felhívás, hogy mesterséges gyorsételek és finomított élelmiszerek helyett válasszák inkább a sokkal egészségesebb, és finomabb, lehetőleg helyi alapanyagokból készített ételeket, élelmiszereket.

megosztás
hozzászólások
cégtörlés (3), jogsebész (9), szallas (39), bíróság (8), Cserszegtomajfutás (5), nyár (1), költségvetés (1), gyes (2), idegenforgalmi adó (1), Keszthely HUSZ (3), Fodor Edith (3), szépségápolás (8), vitorlázás (37), tavaszi szél vizet áraszt (1), cukorbetegség (2), sárkányrepülő (1), fogyasztóvédelem (1), Hotel Zenit (3), Sárdi Katalin (1), karácsonyi képeslap (1), kutatas (81), hévízi kifolyó (3), OKJ (1), kékszalag (12), Golgota Baptista Gyülekezet (1), Halház kft (1), marko peter (22), Balaton-part (10), onkentes (3), vírus (1), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), miniszterelnök (2), Oroszlán Zsolt (2), gyógyszertár (1), VeszprémFest (1), Magyar Államkincstár (2), Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt (18), Tóth Levente (2), árviz (2), Csöre Gyula (1), muzeum (55), Szent István ünnepe (3), koraszülött (1), sportlövő (2), Kvárta Mátyás (44), turisztika (94), szex (9), Keszthelyi Táncpanoráma (7), Musica Antiqua (2), margaret thatcher (1)