Felvételizők figyelem! - Dokumentumpótlási határidő: június 5.

2013. május 31.
2013. június 5-ig kell benyújtaniuk a felsőoktatásba felvételizőknek a jelentkezési határidő után megszerzett dokumentumok másolatait. Azokat a dokumentumokat pedig, amelyek csak június 5. után állnak majd rendelkezésre, legkésőbb július 10-ig kell pótolniuk.

Minden olyan dokumentumot, ami a márciusi jelentkezési határidőig még nem állt rendelkezésre – mint például az utolsó év végi bizonyítvány, vagy az azóta megszerzett nyelvvizsga-bizonyítvány – 2013. június 5-ig pótolhatják a felsőoktatásba jelentkezők. A hiányzó dokumentumokat a jelentkezők egyszerűen és gyorsan feltölthetik a Felvi.hu oldalról elérhető e-felvételiben. Ezzel a lehetőséggel azok is élhetnek, akik korábban jelentkezési lapot adtak be. Ehhez regisztrálniuk kell a honlapon, majd az e-felvételi belépéshez meg kell adniuk a felvételi azonosító számukat. Fontos, hogy a feltöltött dokumentum jól olvasható legyen.

 

A sorrendmódosítás, adatmódosítás, végső dokumentumpótlás határideje

A jelentkezéskor megadott sorrend a jelentkezési határidő lejártát követően egy alkalommal módosítható, ezt mesterképzésre (is) történő jelentkezés esetén legkésőbb 2013. június 24-ig, felsőoktatási szakképzésre, alapképzésre és osztatlan mesterképzésre történő jelentkezés esetén 2013. július 10-ig lehet megtenni. A sorrendmódosításkor csak a korábban megadott jelentkezési helyeket lehet átrendezni, újabb képzés megjelölésére nincs mód.

A június 5-ét követően megszerzett dokumentumokat (pl. érettségi bizonyítvány, felsőfokú oklevél,) legkésőbb 2013. július 10-ig pótolhatják mind a mesterképzésre, mind a felsőoktatási szakképzésre, alapképzésre és osztatlan mesterképzésre jelentkezők.

A dokumentumpótlásra, az adat-és sorrendmódosításra a www.felvi.hu honlapról elérhető e-felvételi rendszerben van lehetősége a felvételizőknek.

Azoknak a jelentkezőknek, akiknek a dokumentumpótláshoz, sorrend- és adatmódosításhoz nem áll módjukban az e-felvételi rendszert használni, a dokumentummásolatokat, illetve a kérvényeket az Oktatási Hivatal postacímére küldhetik be (Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190). A sorrend- és adatmódosításokhoz szükséges formanyomtatványok a www.felvi.hu honlapon a Kérvénytárban találhatók meg, amelyeket kitöltve és aláírva kell elküldeniük az Oktatási Hivatal címére.

megosztás
hozzászólások
áruház (1), parkolás (8), Balatoni Szövetség (3), Bocuse (3), politika (37), Ékszertáska (2), állatkert (1), Balaton Sound (2), migráns (3), festetics (22), Oláh Péter (2), autóbusz (1), szalon (1), vitorlázás (37), fitnesz (1), Balatoni Kurzusok (8), Szutrély Péter (7), web (5), jogszabály (1), garázsvásár (1), vírus (1), Street Festival Keszthely (1), Erdély (2), óraátállítás (3), országgyűlési képviselő (33), életveszély (1), vívás (1), Szent Mihály (1), Stohl András (1), triatlon (13), pápa (1), margaret thatcher (1), ponthatar (6), Bringatanya (2), Polgári vélemény (6), nyelvtanulás (3), utca embere (8), felmondás (1), születés (16), Biró Lajos (1), Gál Lajos (9), DK (13), Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt (18), videó (1), police (513), gyümölcs (2), energia (7), Szent István ünnepe (3), Vaszily Zsolt (3), szép (9)