Felavatták a járási hivatal épületét

2013. január 03.
Az új esztendő második munkanapján, a Kossuth utca 42. szám alatt ünnepélyesen felavatták a Keszthelyi Járási Hivatal épületét. Köszöntőjében dr. Varga Andrea hivatalvezető mérföldkőnek nevezte a közigazgatási változást. Azt mondta, a jó állam megvalósítása kiemelt jelentőségű kormányzati feladat és cél. Hozzátette, hogy a hivatal az egyének, a vállalkozók és a közösségek érdekeit egyaránt legmegfelelőbb módon szolgálja.

Rigó Csaba kormánymegbízott a járási hivatalok nyitásának előzményeiről beszélt, kifejezve reményét, hogy a járási hivatalok a kormányhivatalokhoz hasonlóan jó szakmai szinten és ügyfél elégedettséggel teljesítenek majd. Elmondta: a keszthelyi járási hivatal hat szakigazgatási szerve a székhely város és további harminc település mintegy 52 ezer lakosát szolgálja a jövőben. Hévízen kormányablak működik, a településeken pedig az ügysegédi rendszer segíti majd az ügyintézést. Kezdeményezik a keszthelyi okmányiroda rugalmasabb nyitva tartását és keresik a pályázati lehetőséget az épület felújítása érdekében.  Manninger Jenő közgyűlési elnök, országgyűlési képviselő azt mondta, a hivatal felállásával gyorsabb és rugalmasabb lesz az ügyek intézése, ezt tapasztalják majd az emberek. Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere reményét fejezte ki, hogy megteremtődnek a jó állammal kapcsolatos célkitűzések. Elmondta, hogy sok egyeztetés után úgy érzi sikeresen vették az akadályokat a hivatal kialakítása során.
A nemzeti színű szalagot Rigó Csaba és Ruzsics Ferenc vágta át, majd Mezei András káplán megáldotta a hivatal épületét és annak dolgozóit.

megosztás
hozzászólások
kormanyhivatal (93), Marsalkó Dávid (1), Tóth Xénia (6), szűrés (1), Kartali Zsuzsanna (1), Bringatanya (2), Magyar Államkincstár (2), migráns (3), Zalaszántó (1), tabor (6), vállalkozó (4), Carbona (9), Helikoni ünnepség (4), Hanse (2), torkos csütörtök (3), FINA vizes világbajnokság (1), Keszthelyi Környezetvédő Egyesület (2), hévízi kifolyó (3), Ekmann László (1), 2016 (2), skandinav lotto (81), táska (1), Könnyid László (1), Spar (1), gyógytornász (1), rádió (1), táplálkozási tanácsadó (1), police (513), pollen (3), diák (4), Halott pénz (1), Horvath Terez jegyzo (29), közétkeztetés (4), repuloter (64), szép (9), vallás (1), képviselő-jelölt (5), ellazulás (1), egyház (2), Gelencsér Dental (3), vadász (2), autizmus (2), terápia (4), oscar (13), esküvő (9), garázsvásár (1), dunantul (23), Tóth Csaba (3), fa (1), Ferenc pápa (1)