Fejlődő, demokráciától lüktető várost szeretnének

2014. augusztus 29.
Büszkék vagyunk az összefogásra, azért dolgozunk közösen, hogy Keszthely, a város közélete megújuljon - hangzott el az Együtt Korszakváltók Pártja Szövetség és a Demokratikus Koalíció közös sajtótájékoztatóján, melyen részt vett Szigetvári Viktor, az Együtt társelnöke is.

Elmondta: szeretnék elérni, hogy Keszthely a jövőben másként működjön, a város a baloldal szabadelvű polgári világnak a képviselete legyen. Egyben bemutatta Kovács Viktóriát (Demokratikus Koalíció), a szövetség polgármester jelöltjét, aki azt mondta: programjuk vezérfonala, hogy Keszthely dinamikusan fejlődő, egészséges demokráciától lüktető város legyen. Átadta a szót Sági Tamás Máténak, aki a 4. választókerületben, azaz a belvárosban indul képviselő-jelöltként. Ő hangsúlyozta: fontos, hogy az ifjúságot megmozgassák, s a város ne csak a Balaton-partról szóljon. Szerinte a megújult Fő téren - koncertektől a kulturális eseményekig - sok-sok programot kell tartani, hogy a belváros éljen, látogatott, kedveltebb legyen a lakosok és a turisták körében. Hozzátette: ehhez kapcsolódik, hogy ingyenes parkolóhelyeket kellene kialakítani a belvárosban, amire a Zeppelin tér alkalmas lenne. Beszélt arról is, hogy a belvárosi kereskedőket is segíteni kellenne, hiszen őket a kirakodási nehézségek és az adóterhek egyaránt sújtják, nehezítik. A közlekedéssel kapcsolatosan elmondta, hogy több, például az Iskola utcát fel kellene újítani, ahogy szerinte az önkormányzati lakásokra i nagyon ráférne már az alapos rekonstrukció. Kovács Viktória megjegyezte: jó ütemben gyűjtik az aláírásokat, azokat jövő héten le is adják.

megosztás
hozzászólások
georgikon dse (7), családbarát (1), Burucs Szabolcs (2), kormánymegbízott (1), ajánló (1148), Reischl-sörház (1), Kapolcs (1), Visionet (1), fagylalt (6), hitel (5), KFT (1), katasztrofavedelem (44), Anna-bál (2), Major Veronika (5), TDM (3), borünnep (24), Zalai Kutyasuli (1), garázsvásár (1), koraszülött (1), holdfogyatkozás (1), Koósz Attila (1), Pelso Társaság (6), gyed (3), Nagykanizsa (1), unicef (1), paralimpia (4), minisztérium (7), farsang (2), keresztény (2), Balatoni Limnológiai Intézet (1), Polgári vélemény (6), művészet (1), pápa (1), KDNP (1), árviz (2), autó (3), homoszexualis (1), munkaviszony (1), verklifesztivál (3), Palásthy Bese (2), tiltakozás (1), Együtt (1), helyesírás (1), kiállítás (16), DK (13), luxor (99), antsz (15), hullámmasszázs (1), Kovács Patrícia (1), Bóka Péter (1)