Fehérnemű webshop - érdemes a leárazások nyomába eredni!

2017. január 30.
Idén szezon végén nemcsak a téli ruhák kaphatók meg kedvezőbb áron, hanem a fehérnemű kínálatot is olcsóbban lehet elérni.

Remek lehetőség ez arra, hogy akár egy webshopban válogatva újabb szép darabokkal legyünk gazdagabbak.

A bugyik, melltartók, bodyk, fűzők vagy harisnyák szerencsés módon nem kimondottan divatérzékeny termékek, nem válnak hordhatatlanná egy-két szezonnal később. És ami lényeges, hogy mivel intenzíven használva vannak, a bőrünkön helyezkednek el, a gyakori mosás miatt relatíve hamar cserélnünk kell őket. Míg egy blézer vagy szoknya sok-sok év múlva is elővehető a szekrényből, új melltartóra, harisnyára gyakorta van szükségünk.

Emellett, a logikus észérveken túl, ugye milyen jó érzés egy frissen vett csipkés csodát felvenni? Még ha nincs is különleges alkalom, egy szürke februári napot fel tud dobni, ha egy vadonatúj, gyönyörű szettben töltjük. Mi nők igényeljük a kényeztetést, és a szép fehérnemű erre egy roppant egyszerű mód.

Rálelhetünk a számunkra ideális melltartóra

A fehérneműknél tehát kevésbé fontos, hogy trendi legyen, ám alapvető, hogy illeszkedjen hozzánk, és legyen kényelmes. Nem mindig könnyű a legjobban passzoló darabot megtalálni, épp ezért érdemes megjegyezni, felírni az egyes márkáknál azt a méretet - elsősorban melltartó esetében - ami bevált.

Jó tudni, hogy sok márka másként és másként méretez. Vannak olyan amerikai gyártók például, akik jellemzően az S-t XS-nek, az M-et S-nek ‘állítják be’, annak érdekében, hogy a vevők hozzájuk forduljanak. Hiszen a többségnek jó érzés egy kis méretű darabot megvenni, mivel a karcsúság és fiatalság a divat két varázsigéje.

Hogy találjuk meg a hozzánk illő darabot? Próba nélkül, akár online vásárolva is könnyű ezt kivitelezni, ha centiméterben ismerjük a mell alatti körméretünket és a mellbőségünket, és az adott márka esetében megnézzük annak weboldalán, eszerint a 70A-tól a 90E-ig melyik kategóriába esünk.

A kosárméret alapvető fontosságú, meghatározza mind a látványt, mind a viselője kényelmét, hiszen a keblet stabilan tartania is kell a melltartónak.

A méret még nem minden

Ekkor még nem csaphatunk le a nekünk tetsző melltartóra, hiszen abból kialakítás szerint is majdnem annyi típus létezik, mint ahány fagyi a fagylaltosnál. Van például:

Merevítő és szivacs nélküli
Sima merevítős
Vékony szivacsos
Push up
‘Extra push up’ vagy ‘2x push up’

Ám egy kis tapasztalattal és saját adottságaink ismeretével a legtöbben ki tudjuk választani, melyik típus lesz a nyerő. A nagy méretekkel rendelkezők például nem választják a push upot, hiszen egyrészt felesleges, másrészt szabása miatt a meglevő kebelt oldalra nyomja. Megfelelő ‘önismerettel’ könnyen és olcsón megvehetjük következő kedvenceinket.
Érdemes az akciós weboldalakon szörfölni, hiszen tél végén nemcsak fehérneműk, hanem hálóruhák, és fürdőruhák is elérhetőek szuper árakon!

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
helyesírás (1), iskola (337), olimpia (151), Csokonai társaság (1), Balatoni Kör (2), világbajnokság (2), Tóth Csaba (3), Tulipán Helyi Termékek és Magyar Áruk Boltja (6), kalendarium (831), túlsúlyos (3), Rtime (5), Nagykanizsa (1), Cserszegtomaj (122), onkormanyzat (481), operatőr (1), téligumi (1), kert (1), Kerner Gábor (2), szunyog (3), georgikon (34), adomány (1), pollen (3), heviz gyogyfurdo (110), hospice (1), kulfold (245), garázsvásár (1), Palásthy Bese (2), Suba Alexandra (1), Fodor Márk (8), Libás (2), piac (5), nagyméret (1), Vaszily Zsolt (3), Az év orvosa (1), orvos (22), Klenovics Mónika (2), esztétika (7), Apák napja (1), fa (1), ajánló (1148), Együtt (1), szauna (2), kormany (11), meiszner kati (16), vízilabda (2), Bradley Cooper (1), Palinkas Robert (79), Joós Attila (1), bank (6), sztárportré (3)