Fantasztikus LEGO-játékok a Marvel szuperhősök rajongóinak

2022. március 23.
Több ezer LEGO-készlet létezik a játékok hatalmas piacán, amelyek számos brandet és franchise-t mutatnak be színes építőkocka formájában.

Vannak készletek az Indiana Joneshoz, a Jurassic Parkhoz, a Harry Potterhez, illetve a Star Warshoz és még nagyon sok minden más népszerű névhez, köztük a Marvel és a szuperhősök világához. Olvasson tovább és ismerje, illetve építse meg a Marvel univerzum felnőttjátékait, Thor kalapácsát vagy éppen Pókember lakhelyét, hogy kedvenc hőseit az otthonában is láthassa.

A LEGO-franchise új dimenziója

A Marvel LEGO készletek a képregényektől a tévéműsorokig és a filmekig terjednek. A legtöbb Marvel-szett általában nagy méretű, ami azt jelenti, hogy sok építeni való van egy készletben. Ezekben vannak olyan termékek vagy figurák, amelyeket a Marvel-rajongók azonnal észre fognak venni és nagyra értékelik, függetlenül attól, hogy képregényekhez, tévéműsorokhoz vagy filmekhez kapcsolódnak-e. Ebből jól látszik, hogy a dán kockabirodalom továbbra is újít, és elhozza a csodálatos, a megnyerő és teljesen szórakoztató téglaépítő összeállításait, (a játékok szerelmeseinek szerte a világon). A legjobb és legkeresettebb LEGO-gyűjtemények közül néhány a Marvel-moziuniverzumból származik. Magyarországon a képregények alapján készült filmes világ valamennyi LEGO-változata beszerezhető.

A LEGO-szuperhősök különleges világa

Az új Pókember-trilógia népszerűségének köszönhetően közel 30 ezer forintért megvásárolhatjuk a „Támadás a Pókbarlangban” elnevezésű játékot. Az igényes összeállítás nem filmből, tévéműsorból vagy képregényből készült. Ebben a LEGO játékban egyszerűen Pókember található, mintha saját barlangja lenne (ugye a konkurens DC Comics-ból, illetve Batman-képregényből már ez ismerős, LEGO-elemek ebben az univerzumban szintén megtalálhatók). A Marvel rajongók továbbra is élvezni fogják a szettet, mert szerepelnek benne az ismert és ikonikus karakterek és más képregényfigurák.

Találunk itt számítógépet, PlayStationt, egy kosárpalánkot labdakilövővel, gördeszkát ugratórámpával, és egy olyan területet, ahol kedvenc üdítőitalunknak hódolhatunk, ennek megfelelően ez a legjobb tinédzser búvóhely. Azonban ennél jóval több. Egy remek szuperhős főhadiszállás is, amely helyet ad még Peter Parker fényképezőgépének, edzőfelszerelésének, motorkerékpárjának, a Vasember-Pókember páncélnak, fegyvereknek, kütyüknek, sőt még egy saját börtönnek is.

A legendás „Thor kalapácsa” építőkészletet valamivel drágábban ugyan (44 ezer forintért szerezhetjük be a hazai webáruházakban), viszont még mindig korrekt áron építhetjük meg otthon.
A felnőtt modellépítők számára tervezett, kifogástalan minőségű dekoráció nagyon jól felidézi és visszaadja a Marvel-moziuniverzum sajátos stílusát és hangulatát.

 A Marvel rajongók azonnal tudják, hogy ez a Mjölnir valósághű másolata. A varázslatos harci kellék pusztító erejét  a szuperhős Thor a 23 filmből álló epikus mű Végtelen háború történetében megint használta. A nem mindennapi harci eszköz 46 cm magas darabja egy adattáblával kiegészített állványzaton fog állni, ami a „Mjölnir” szövegezést és a Bosszúállók logóját egyaránt tartalmazza. A Thor minifigura mellett a kalapács fejében egy magával ragadó funkció szintén vár a használóra. A kinyitható építőelem tulajdonképpen egy tárolóhely a Végtelen Kesztyű kövekkel, a Tessaract és Odin lángjának kis méretű modelljeihez.

A közel 979 (!) elemből álló, kihívásokkal teli és rendkívül izgalmas LEGO hatalmas örömöt és elégedettséget fog nyújtani, főleg a megépítése után, csak győzzük elég türelemmel.

Magától értetődő, hogy a részletesen kidolgozott LEGO-kalapács érdekes beszélgetésindító lehet a családban vagy a baráti összejöveteleken.
Kapcsolódjunk ki és töltődjünk fel, mert a kiváló minőségű, főleg felnőtteknek szánt LEGO kockák széles kínálata olyan elégedettséget nyújtó építési- és gyűjtési élményt biztosít, amire a szerelés befejezése után nagyon sokáig emlékezni fogunk.

fotó: Pixabay

megosztás
hozzászólások
augusztus 20. (5), Ugrimanók (1), google (3), cipősdoboz (3), vallás (1), Bagyinka Tímea (1), Magyar Telekom (1), Orbán Viktor (3), keszthely foter (201), keszthelyi kilometerek (78), Divinyi Tamás (4), CT (3), Bock Bisztró (12), husvet (14), hűtőgépcsere-program (1), ökölvívás (2), Márton nap (1), oscar (13), zivatar (1), Playboy (1), Owaimer Aisha (1), csapadék (1), Eurostat (1), Naszádos Antal (1), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), Paleomedicina (1), Radnóti Miklós (1), luxus (4), szép (9), örömszerző pillanatok (17), jog (3), utazas (15), Kis-Balaton (1), Cserszegtomajfutás (5), kávé (2), miniszterelnök (2), TDM (3), Hévíz (1219), kiállítás (16), gépjármű (1), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), Balatonátcsúszás (1), Nagykanizsa (1), ZalaSprings Golf Resort (2), hévízi kifolyó (3), sztárportré (3), antsz (15), Top 50 (1), környezetvédelem (2), Központi Statisztikai Hivatal (3)