Facebookon keresik az év szülészetét

2012. május 21.
Ismét a magyar kismamák dönthetik el, kihez kerüljön az Év Szülészete cím. A tavalyi siker után újra a Facebook-fiók segít, hogy valódi emberek valódi szavazatai adják meg az esemény hitelét.

2011-ben a legismertebb hazai babás portál, a babaszoba.hu egyedülálló szavazásával megrajzolta a hazai szülészetek népszerűségi térképét. A szeptemberi díjátadón a címet, az oklevelet és az ajándékokat azok a szülészetek vehették át, amelyeket a legjobban szeretnek a kismamák. Tavaly érdekes eredmény született, ugyanis a díjazottak közé egy sem került be a nagy forgalmú, kiválóan felszerelt fővárosi szülészetek közül. Két-két díjjal is gazdagodott viszont a Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ Nonprofit Kft. és Egyetemi Oktató Kórház, valamint a csornai Margit Kórház is. Kérdés, hogy mi lesz az idei végkimenetel? Élen tudnak maradni a családias hangulatú kisvárosi klinikák vagy előretörnek Budapest és az egyetemi városok modern és nagy forgalmú intézményei?
Az Év Szülészete szavazás 2012. május 2-án kezdődött és július 31-ig tart. A voksoláson idén is minden állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő szülészet részt vesz, amelyeket három kategóriában kell értékelni (csak azok számítanak érvényes szavazatnak, amelyek mindhárom kategóriában pontozzák az adott szülészetet). Az internetezők külön véleményezhetik a szülőszobai ellátás, valamint a gyermekágyi és újszülött-ellátás minőségét, valamint a környezetet és a felszereltséget. A szervezők által szeptemberre tervezett eredményhirdetésen a három kategória győztese mellett kihirdetik az abszolút győztest, amely osztály egy évig viselheti a megtisztelő „Az Év Szülészete 2011” címet.
A voksolás hitelességét garantálja, hogy érvényes szavazat leadásához a babaszoba.hu regisztrációt össze kell kapcsolni az adott felhasználó facebook-fiókjával. Ráadásul 30 napnál régebbi tagság kell a közösségi oldalon, így a fiktív szavazatok esélye minimalizálható.
A szavazás nyertesének díját kiemelt támogatónk, a Bayer Hungária, az Elevit gyártója; a kategóriagyőztesek díjait a Herbária és a babaszoba.hu biztosítja.

További tudnivalók és szavazás: http://www.azevszuleszete.hu

megosztás
hozzászólások
Vajda János Gimnázium (22), Ferenc pápa (1), zene (23), Tour de Hongrie (2), kitüntetés (6), Kányavári-sziget (1), Torsa Dániel (1), olimpia (152), luxor (99), adomány (1), közmunka (1), Z. Karvalics László (1), alpolgármester (2), Keszthelyi Környezetvédő Egyesület (2), Szent Márton (3), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), természet (2), OKJ (1), HIV (1), paleo (13), könyv (1), Szent István ünnepe (3), Don (1), georgikon (38), gasztroblogger (2), jóga (1), Kis-Balaton (1), idegenforgalom (174), Golgota Baptista Gyülekezet (1), Oroszlán Zsolt (2), újév (6), gyermek (12), tappenz (1), Benkő Lívia (1), Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (3), diakhitel (7), Balatonátcsúszás (1), Magyar Telekom (1), világbajnokság (2), Négeli Noémi (1), kulfold (245), efott (6), Tóth Levente (2), Nagy Bálint (10), katona (1), Hosszú Katinka (2), energia (7), kollégium (1), helyesírás (1), Lisa (35)