Ezért újra népszerűek a HP laptopok

2018. június 28.
A HP laptopok a legjobb ár-érték arányukról híresültek el. Szinte minden felhasználásra jelent már meg valamilyen HP notebook változat.

Így az egyszerű otthoni felhasználástól kezdve, az irodai használton és a komolyabb képszerkesztő és videoszerkesztő programok futtatásán át egészen a legújabb játékok zökkenőmentes futtatásáig, mindenre találunk egy megfelelő HP laptopot.

A HP laptopok mindig garantálják az elvárt megbízhatóságot és a szükséges funkciókat. Egyes gépeikhez 3 év jótállással.

A HP mindig is haladt a korral és 2018-ban is képes mindig valami újat hozzátenni a meglévő kínálatához. Az idei CES kiállításon például bemutatták legújabb 4K-s felbontású HP Spectre x360 laptopjukat, amely HP Tilt Pen eszközzel is használható és 8. generációs Intel processzorral van felszerelve.

Szintén újdonság a HP Envy x2, amely tulajdonképpen egy laptoppá alakítható táblagép FULL HD felbontással. A HP ugyanitt mutatta be, a 65 hüvelykes, 120 Hz-es, 4K-s gaming kijelzőjét is, amelyet az OMEN Game Stream szolgáltatásával kíván majd kiegészíteni.

A HP 250 és a HP 15 legnépszerűbb HP laptopok között
Mivel a magyar piac igen árérzékeny, nem is meglepő, hogy a HP két legkedvezőbben elérhető laptopja a legnépszerűbb is egyben. Az usanotebook.hu jóvoltából megtudtuk, hogy ezek a notebookok is tartós házzal rendelkeznek és a bennük található hardver egység rendkívül sokoldalú, sok felhasználási igényt kiszolgál. A belépő szintű laptopok kiválóan alkalmazhatóak otthoni felhasználásra de akár irodai programok futtatására is.

A HP 2-3 év garanciát is kínál készülékeire, így biztosak lehetünk benne, hogy a vásárolt laptopunk sokáig hű társunk marad. A legkisebb feladatokra szánt laptopokban Intel Celeron Dual Core processzor kapott helyet, amelyet 4 GB memória egészít ki és 500 GB vagy 1 TB-os háttértár áll a rendelkezésünkre. Az Intel HD Graphics 400-as videokártya tökéletesen illeszkedik a 15,6”-os matt, LED kijelzőhöz. A bevezető szintű laptopok ára 80.000 – 90.000 Ft között van, ám ezen készülékekhez az operációs rendszer külön vásárolható meg.

Az i5 és az i7 processzorok ereje bizonyít a HP laptopokban
Azok számára, akik komolyabb munkát is rábíznának a laptopjukra vagy szeretnének a legújabb, legnagyobb hardverigényű játékokkal is játszani, azoknak ajánlatos az Intel Core i5 és az Intel Core i7 processzorral felszerelt változatokat választani. Ezek ugyanis 2-3 Ghz közötti teljesítményre is képesek magonként.

A legtöbb ilyen HP laptophoz pedig Windows 10 operációs rendszer is jár már. A középkategóriában hódítanak az i5-ös processzorral felszerelt HP 14 és HP Pavilon 15, illetve a HP ProBook 640 különböző változatai, amelyek 100.000 és 250.000 Forint körüli árért már beszerezhetőek.

A legnagyobb teljesítményre azonban a HP EliteBook x360 és a HP Zbook Studio G3 képesek. Ezek már több százezer forintos összegért kaphatóak meg és Intel Core i7 processzorral vannak felszerelve. A 16 GB memóriával és 512 GB SSD-vel és 15,6” kijelzővel szinte minden számítógépen végezhető műveletre képesek.
A játékok zökkenőmentes futtatását az nVidia Quadro M2200M és az nVidia HP Zbook Studio Special Edition (Nvidia Quadro M1000M) teszik lehetővé. Ezen gépekre is 3 év garanciát kínál a gyártó, tudtuk meg az usanotebook.hu üzemeltetőitől.

megosztás
hozzászólások
könyv (1), Halott pénz (1), DK (13), pünkösdi regatta (5), diploma (4), Libás (2), érettségi megoldás (5), operatőr (1), triatlon (13), kereskedelem (1), fogorvos (5), tappenz (1), sárkányrepülő (1), jovedelem (2), hűtőgépcsere-program (1), munka (11), állatkínzás (2), ingatlan (12), maraton (57), boldog (1), ökölvívás (2), vasárnapi nyitvatartás (1), Balaton átúszás (5), program (7), alternatív gyógymód (1), regatta (2), biztosítás (2), europa-bajnok (5), Paleomedicina (1), efott (6), Alsópáhok (51), keszthely balaton kekszalag (5), Tar László (1), menetrend (3), Zala Megyei Főügyészség (4), telefon (3), felveteli (29), Tarkarét Biofarm (1), Somogyi Zoltán (4), traffipax (4), fájdalomambulancia (2), Burucs Szabolcs (2), Joós Adél (1), Saul fia (7), Intersport (1), Kartali Zsuzsanna (1), georgikon dse (7), Keszthelyi Kiscápák (6), Udvaros Dorottya (1), augusztus 20. (5)