EuropeSpa MED tanúsítványt kapott a Hévízi Tófürdő és a hozzá tartozó szálloda

2017. május 08.
Az Európai Fürdőszövetség (ESPA) EuropeSpa MED minőségbiztosítási védjegyét vehette át négy magyarországi gyógyfürdő képviselője.

A több mint 1500 európai gyógyfürdőt és gyógyhelyet tömörítő szervezet tanúsítványát a megfelelő auditálás után a budapesti Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, a Hévízi Tófürdő és a hozzá tartozó szálloda, a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, valamint a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum kapta meg.

Joachim Lieber, az ESPA tiszteletbeli főtitkára az elismerő oklevél átadása előtt azt hangsúlyozta: a tanúsítvány azt jelzi, hogy a vendégek azt a magas európai minőséget kapják, legyen szó gyógyászatról, szálláshely kínálatról, gasztronómiáról, higiéniáról, vagy éppen fürdőszolgáltatásokról, amelyet a saját országukban már megszoktak.
Hozzáfűzte: a magyarországi fürdők nemcsak újra megjelentek az európai fürdők térképén, de egyre jelentősebb szerepet töltenek be a kínálatában.
Szavai szerint a magyarországi gyógyfürdők és élményfürdők elismerésre méltó fejlődésen mentek át, ennek köszönhetően nő a vendégforgalom, a vendégek többsége pedig az Európai Unió országaiból érkezik. Felhívta a figyelmet arra, hogy a minősítés megszerzésével a munka nem ért véget, a minőség megtartása érdekében a fürdőkben folyamatos fejlesztésekre van szükség.

Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturizmusért felelős igazgatója az ünnepségen úgy fogalmazott: az, hogy egyszerre négy magyar gyógyfürdő vehette át az ESPA tanúsítványát, a hazai egészségturizmus számára elismerést jelent.
Hozzátette: a minősítésben részesített hazai szolgáltatókat a tanúsítvány hozzásegítheti ahhoz, hogy kínálatukkal az eddiginél is eredményesebben jelenjenek meg az európai piacon. MTI

megosztás
hozzászólások
kapcsolódó hírek
zeneszerző (1), Hanse (2), szalloda (59), Divinyi Tamás (4), Anna-bál (2), Tarkarét Biofarm (1), Táncpanoráma Keszthely (10), shotokan (1), diakhitel (7), időkép.hu (2), földrengés (2), Ékszertáska (2), Kis-Balaton (1), Kovács Beatrix (1), biztosítás (2), Eurovíziós Dalfesztivál (1), koraszülött (1), tavaszi szél vizet áraszt (1), marko peter (22), Aradvári László (1), Nagy Bálint (10), balatongyorok jazz (23), jatek (2), posta (1), husvet (14), adomány (1), Cserszegi fűszeres (1), tabor (6), népszavazás (1), relaxáció (1), büntetés (3), Owaimer Zoheir (1), webmark (2), TRX (22), vízimentő (5), strand (21), Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft (6), HIV (1), parlament (72), online (1), álommeló (1), Szeiler Stúdió (32), munkaszünet (1), tappenz (1), halottak napja (1), világbajnokság (2), autóbusz (1), C+ fesztivál (1), cégtörlés (3), betegség (12)