Európa közösen kampányol a kínai turistákért

2011. december 12.
Az Európai Turisztikai Bizottság (European Travel Commission, ETC) és az Európai Bizottság (European Comission, EC) megállapodott, hogy a két szervezet a jövőben közösen dolgozik Európa ismertségének növelésén a tengerentúli feltörekvő piacokon, ennek első lépéseként Pekingben találkoztak az európai és a kínai turizmusipar vezető képviselői december elején - közölte a Magyar Turizmus (MT) Zrt.

Az MT Zrt. tájékoztatása szerint a pekingi találkozó célja azt volt, hogy a turisztikai szervezetek Európát, mint turisztikai desztinációt mutassák be a kínai szakmának, valamint, hogy ünnepélyes keretek között elindítsák a közös európai turisztikai portál, a visiteurope.com kínai verzióját.
A közlemény kiemeli, hogy a szakmai eseményen részt vettek az európai nemzeti turisztikai marketingszervezetek vezető szakemberei is. A MT Zrt.-t Horváth Gergely vezérigazgató képviselte, aki december elején fogadta el az Európai Turisztikai Bizottság felkérését, hogy képviselje a közép-európai országokon belül a V4 országokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia) az ETC igazgatóságában.
Az Európát a kínai turisztikai piacon népszerűsítő marketing a visiteurope.com portálon keresztül kezdődik 2012-ben egy kampánysorozattal.
Az MT Zrt. a 2012. évi marketingtervében foglaltakkal összhangban továbbra is nagy hangsúlyt fektet a távolabbi piacokon való együttműködésekre, a többi között az Európai Turisztikai Bizottsággal - olvasható a közleményben. mti

megosztás
hozzászólások
média (1), Bringatanya (2), Nardai Sarolta (1), zeneszerző (1), efott (6), Szennyai Anita (2), Cserép Letícia (1), Könnyid László (1), Kovács Beatrix (1), Joós Attila (1), Pampetrics György (21), uszoda (9), kutya (23), jutalom (1), holdfogyatkozás (1), Libás (2), Babos Lajos (1), Kovács Patrícia (1), DJ Gerysson (1), Liszkay (2), felmondás (1), tűzoltó (32), tenisz (3), Novák Péter (1), muzeum (55), levendula (2), óvoda (7), boldog (1), Március 15 (2), Szabó Ilona (1), Balatoni Múzeum (98), Ferenc pápa (1), táncpanoráma (5), KiBeszél (14), verseny (2), Naszádos Péter (12), vlog (4), Lel Ki Főzde (1), Pálfi László (1), esküvő (9), Sáringer-Kenyeres Tamás (5), orvos (23), Csótár András (58), FINA vizes világbajnokság (1), Zalai Kutyasuli (1), Kehidakustány (1), Schmied Zoltán (1), menekült (1), könyvbemutató (2), Fodor Márk (8)