Eső, szél - Borús hét elé nézünk

2013. november 17.
A jövő héten túlnyomóan borús, esős lesz az idő, többször megerősödhet a szél. Komoly lehűlésre továbbra sem kell számítani, csak a leghidegebb órákban lehetnek fagypont közeli értékek, de napközben akár 15 Celsius-fokig is melegedhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn néhol közepesen és erősen felhős, másutt borult, párás lesz a az idő. A köd a legtöbb helyen ritkul vagy fokozatosan megszűnik. Helyenként szitálás, gyenge eső kialakulhat. A Fertő-tó térségében olykor megerősödhet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 1 és 6 fok között alakul, északkeleten helyenként gyengén fagyhat. A legmagasabb hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.
   
Kedden ismét erősen felhős lesz az ég, és késő délután, este a Dunántúlon már eső, záporeső is várható. Helyenként megerősödhet a szél. A minimumhőmérséklet 2 és 7 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 8 és 13 fok között alakulnak.
   
Szerdán is erősen felhős lesz az ég, a reggeli és az esti órákban több helyen valószínű eső, zápor. Helyenként a szél megerősödik. A leghidegebb órákban 3 és 8 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 9-15 fokig melegszik a levegő.
   
Csütörtökön többnyire erősen felhős idő várható, több helyen valószínű eső, zápor, napközben kevesebb lesz a csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb 7 és 14 fok között alakul.
   
Pénteken és szombaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé várható eső, záporeső. Helyenként megerősödik a szél. Pénteken a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Szombaton a minimumhőmérséklet 3 és 8, a maximumhőmérséklet 6 és 12 fok között alakul.
   
Vasárnap átmenetileg csökken, majd újra erősen megnövekszik a felhőzet, és ismét több helyen valószínű eső, zápor. Helyenként megerősödik a szél. A leghidegebb órákban 1 és 6 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 4-10 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.
 

megosztás
hozzászólások
Semmelweis (2), szakma (1), férfi (1), tenisz (3), munkahely (8), mav (25), szilveszter (6), hotel mirage (1), szuperhold (1), Nagy Bálint (10), Ferenc pápa (1), Nyitott Balaton (2), verseny (2), Rio 2016 (32), telihold (1), menekült (1), ajándék (8), egyház (2), macska (1), lakás (3), Ács István (10), tavaszi szél vizet áraszt (1), Love your belly (2), fájdalomambulancia (2), Tóth Levente (2), Ifi Ferenc (1), tollaslabda (1), gyógyszertár (1), Rúzsa Magdi (1), biztosítás (2), spinning (2), Asbóth Sándor Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium (23), Torsa Dániel (1), fagylalt (6), Serenity Hill (1), hegyalja fesztival (3), cégtörlés (3), luxus (4), vonyarcvashegy (158), gyes (2), táska (1), Kvarda Attila (25), Fodor Márk (8), hullámmasszázs (1), Paleomedicina (1), Krasznai István (1), Szemfüles egyesület (3), Dublecz Karoly (2), szerencsejatek (630), taverna (25)