Esküvő a láthatáron?

2017. április 05.
Vajon milyen ÉRZÉS lenne az, ha BÁRMELYIK ruhát felvehetnénk egy esküvőiruha-szalon bemutatótermében? Mert mindegy lenne, hogy melyiket választjuk, mert történetesen mindegyik jól állna? Mi kell ehhez akkor, ha a menyasszony, a vőlegény, az örömanya, a rokonok nem elégedettek az alakjukkal?

Vajon milyen lenne, ha lenne elég idő arra is, hogy kipihenjük a szervezés izgalmait a nagy nap előtt?

Hévízen, a Rejuvena Esztétika Szalonban egy fedél alatt minden hasonló gondot, problémát megoldunk. Lehet szó tehát tartós arc-alak formálásról, kényeztető, lazító, stresszoldó kezelésekről, a XXI. század csúcstechnológiájának egész arzenáljával várjuk vendégeinket.
Nem sebészeti úton végzett kezeléseinkkel tökéletes alakot és arcbőrt varázsolunk a nagy napra. Az esküvői fotót még az unokák is nézegetni fogják, egyáltalán nem mindegy tehát, hogy csak jó vagy a legjobb formát mutatjuk rajta.

Személyes konzultációval elkészítjük az egyénre szabott kezelői programot. Kézi és gépi kezeléseinkkel hat hét alatt akár két ruhaméretet is karcsúsodhat a kedves vendég, miközben kényelmesen relaxál egy kozmetikai ágyon. Kezeléseink nem fájdalmasak, nincs semmilyen kellemetlen beavatkozás. A gyógyászatban évtizedek óta használt eszközök szépségipari leszármazottai a világ leghaladóbb színvonalát képviselik, áraink mégis mértéktartók és értékarányosak. Az ultrahang, a rádiófrekvencia, a biokomputer, a vákuum és ezek kombinációi gyors, hatékony és tartós eredményeket nyújtanak, nincs jojóeffektus. Amíg egy végigszenvedett fogyókúránál a bőr petyhüdt, ráncos és lógós lesz, nálunk a nőiesség cseppet sem csorbul, a bőr feszes marad, és csak az önértékelés nő.

Alakformáló kezeléseink általánosak, vagyis az egész test térfogatát fogyasztják, illetve lehetnek lokálisak, azaz egy helyen korrigálják a felületet. Az eljárások során a test nagyfokú méregtelenítése zajlik, eltűnik a cellulit, sok esetben a stria, minden felesleges zsír és súlytöbblet. A kezelések során a bőrt folyamatosan feszesítjük rádiófrekvenciával, így sima és rugalmasan feszes lesz. A testkezelések után az arcbőr is automatikusan megújul, ragyogó és egészséges, rózsaszín fényt kap. Ám ha mégis egyéb kényeztető, ránctalanító, problémamegoldó vagy stresszoldó kezelésre lenne szükség, számtalan kézi és gépi arckezelő programból választhatunk a hagyományos egyéb kozmetikai feladatok mellett. Széles repertoárral fel tudjuk készíteni az esküvő bármelyik résztvevőjét az esküvő előtti programokra – eljegyzés, lánybúcsú stb. –, valamint magára a nagy napra is. Női vendégeinknek sminkoktatást tartunk, nemzetközi dekorkozmetikai márkák széles kínálatát kínáljuk a kiváló minőségű arckezelő krémek és szérumok mellett. Kiszámítható költségekkel, akár csomagárban, kiszámítható időtartammal, várakozás nélkül, exkluzív kezelőkben, saját parkolóval, képzett személyzettel várjuk vendégeinket. Akár együtt is érkezhetnek, tíz kezelőnkben egyidejűleg tudunk különféle kezeléseket végezni. Fotó: SzeilerStúdió

Rejuvena Esztétika Szalon
Hévíz, Dr. Babócsay u. 4.
+36 83 310 359
www.rejuvena.care

megosztás
hozzászólások
Stohl András (1), verklifesztivál (3), Bródy János (1), Festetics kastély (135), parkoló (4), újév (6), pedagógus (6), néptánc (4), keresztény (2), Év szállása (1), hazassag (6), gyermekfelügyelő (1), jég (5), Keszthelyi Yacht Kikötő (49), ország torta (1), gyász (1), Ollári Barbara (1), drogmentes (1), Centrál Színház (1), zeneszerző (1), webmark (2), zene (23), Major Veronika (5), Joós Attila (1), Monitor Extra (21), mellrák (1), keszthelyi kilometerek (76), farsang (2), Balaton átúszás (5), menekült (1), balatongyorok jazz (23), Balaton (1150), hévízi kifolyó (2), Bóka György (2), keszthelyi nyari jatekok (54), karrier (1), közmunka (1), augusztus 20. (5), múzeumok éjszakája (4), jogszabály (1), Liszkay (2), Telecom (2), országgyűlési képviselő (33), kalendarium (831), diák (4), retro (1), cselgáncs (1), Nagy Angelika (1), menetrend (3), Z. Karvalics László (1)