Értékteremtés és értékmegőrzés - Formába hozták Hévíz honlapját

2015. október 20.
Letisztult arculat, egyszerűbb kezelés, gyorsaság – így foglalta össze a fejlesztést az azt bemutató sajtótájékoztatón október 20-án Papp Gábor, Hévíz polgármestere. Mint mondta: az önkormányzat közel 10 millió forintot fordított a honlap megújítására, az önkormányzat és a TDM egyesület közös munkájával alakultak ki a honlap tartalmi és formai elemei.Kepli József János alpolgármester jelezte: a fejlesztők az átalakításkor az internetes portálok között uralkodó trendeknek megfelelően a gyorsaságot, a könnyű kereshetőséget és egy egyszerű, letisztult arculat létrehozását, azaz az értékteremtést helyzeték előtérbe. A másik fontos pillér pedig az értékmegőrzés volt - átmenteni a portálon eddig megjelent tartalmakat, mindezt tíz különböző nyelven. Kiemelt szempont volt a régi honlapon eddig is működött, ám hangsúlyt nem megfelelően kapott aloldalak „láthatóvá” tétele, egyszerűbb elérhetősége. Ilyen például a HEBI rendszert vagy az egregyi fejlesztést, illetve a Hévíz-Balaton Airportot bemutató aloldalt.

Ugyancsak hangsúlyos szerepet kapott a szállásfoglalási rendszer átalakítása, az újítástól a foglalások számának növekedését várják.

Az új heviz.hu információs portálként működik a jövőben is, központi funkciói azonban kicserélődtek, korszerűbbek lettek, megújult a szálláskereső program, a rendezvény- és az étteremajánló is. Az említetteken kívül a hírfelületek adják a friss információ bázisát, a minőségi videó és képgalériákkal megjelenési lehetőséget biztosítva a helyi szolgáltatások számára. A webshop és a Hévíz-kártya által pedig a kereskedelmi partnereket és termékeiket igyekszik pozícionálni a portál – minderről Joós Attila, a fejlesztést végző Webmark Europe Kft. ügyvezetője szólt. Elmondta ugyanakkor: a szállásadók szempontjából komoly feladat lesz a tartalommal való megtöltést, ehhez a könnyen kezelhetőség garantált
Forrás: heviz.hu

megosztás
hozzászólások
Apák napja (1), Szeiler (63), Keszthelyi Környezetvédő Egyesület (2), OKJ (1), viz (1), állatok (16), arckezelés (1), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), kornyezettudatos (4), webmark (2), Kvárta Mátyás (44), esküvő (9), luxus (4), Visionet (1), sajtóközlemény (5), KDNP (1), óvoda (7), farsang (2), fájdalommentes (3), Love your belly (2), csapadék (1), meteorologia (146), Hírek képekben (10), gyed (3), onkentes (3), daganat (6), hazassag (6), fejlesztés (12), utca embere (8), Kapolcs (1), keszthelyi nyari jatekok (55), sztár (2), Táncpanoráma Keszthely (10), Bibó Gimnázium (1), Erdély (2), Naszádos Antal (1), bezárás (1), Somogyi Zoltán (4), aranyérem (1), spinning (2), Bóka György (2), születés (16), zivatar (1), ingatlan (12), Joós Adél (1), diploma (4), Palásthy Bese (1), reklám (1), béremelés (2), Bagyinka Tímea (1)