Én a Kimbinot választottam

2019. május 02.
Akciós újságok a postaládában? Szemetesben landoló szórólapok? Ints búcsút végre te is egy letűnt korszaknak, ismerd meg a Kimbinot, és gondolkozz zölden a vásárlásaidról!

Bevallom, hétről hétre egyre nagyobb bosszúságot okoz, amikor több kilónyi reklámújságot találok a postaládánkba gyűrve. Bosszantó, hiszen engem nem érdekelnek a legújabb akciós bébiholmik, a verhetetlen áron kínált csavarbehajtók, vagy leértékelt járólapok. Emiatt aztán sokszor olvasatlanul dobom a szemetesbe ezeket a nyomtatott szóróanyagokat. Persze mindeközben azon is dühöngök, hogy számtalan olyan akcióról nem is szerzek tudomást, ami valóban érdekelne.
Még szerencse, hogy idő közben egymásra találtunk a Kimbinoval, ami megoldotta ezt a problémát is.

Kimbino, gyere segíts!

A Kimbinonak köszönhetően nincs több nyomtatott szórólap, hiszen a Kimbino másképp csinálja a dolgokat.
Mi vagy ki ez? Egy mobilos applikációról van szó, aminek a segítségével online böngészhetsz az akciók között, miközben pénzt és időt takaríthatsz meg magadnak.
Nagyszerűen hangzik, ugye? Ez egy valódi környezetbarát megoldást kínál neked, miközben nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz kedvenc üzleteid legjobb akcióiról.

A legjobb akciók egy helyen

A Kimbino minden termékkategóriában összegyűjti számodra az akciós ajánlatokat, legyen szó akár cipőkről, elektronikai termékről, élelmiszerekről vagy kozmetikumokról.
Új illatra vágysz? Felkészítenéd a lábadat a nyári szandál-szezonra? Esetleg szívesen böngésznél a legjobb árú natúrkozmetikumok között? A Kimbinoval beleleshetsz a Rossmann akciós újságba, és kedvedre válogathatsz a legjobb áras termékek színes kavalkádjából.

De ez még nem minden! A Kimbinoval akár a költséges ruhavásárlásoknak is búcsút inthetsz. Gyanítom, hogy már te is tervezgeted a nyári nyaralásotokat. Szeretnéd minél kedvezőbb áron megújítani a család ruhatárát a nyaralásra? Csak lapozd fel a Kik újságot és válassz egy klassz Game of Thrones-pólót a párodnak, egy varázslatos nyári ruhát magadnak és egy vagány nyári szettet a gyerkőcnek. Gondolom, már kapisgálod, hogy a Kimbinoval nem lesz nehéz kézben tartani a vásárlásaidat.

A Kimbinoval még tudatosabban vásárolhatsz

Ugye veled is gyakran előfordult, hogy céltalanul ténferegtél a hipermarketekben, és sokszor olyan terméket is megvásároltál, amire igazából nem is volt szükséged? Mivel a Kimbino tudja, hol vannak a legjobb árak, így sokkal tudatosabban, az akciókat szem előtt tartva választhatod ki a számodra hasznos termékeket. Így garantáltan olyan termék kerül csak a kosaradba, amire valóban szükséged lesz. Ráadásul vásárlásaidat immár úgy intézheted, hogy nem kell magaddal hurcolnod a több kilónyi szórólapot. Hallgass rám, ints végre búcsút egy letűnt korszaknak, és lépj át a Kimbinoval a 21. századba!

Üdv az online szórólapok világában!

Nem véletlen, hogy az online szórólapok és nyomtatványok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Szabadítsd fel te is a postaládádat a sok környezetszennyező hulladéktól, és böngéssz online a Kimbino ingyenes alkalmazása segítségével! És van még egy remek hírem!
Mivel a Kimbino alkalmazását személyre is szabhatod, így valóban csak a téged érdeklő ajánlatok fognak megtalálni. Nagyszerű, ugye?
Csak pár kattintás, és garantáltan nem maradsz le kedvenc üzleteid legjobb akcióiról. Ha megismered a Kimbinot, már csak egy feladatod maradt: ragassz a postaládádra egy matricát, és tudasd a világgal mihamarabb: Nem kérek több szóróanyagot- én a Kimbinot használom!

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
keszthelyi kilometerek (78), Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (136), szilveszter (6), garázsvásár (1), strand (21), footgolf (1), drogmentes (1), étterem (11), vendeglátás (6), kitüntetés (6), kenyér (7), Balatoni Kör (2), Bóka Péter (1), Zalai Borcégér (5), csokoládé (2), álommeló (1), bank (7), idegenforgalmi adó (1), Golfclub Imperial Balaton (2), Semmelweis Egyetem (1), pollen (3), jótékonyság (3), kereskedelem (1), időkép.hu (2), magyar (1), bolt (3), kormanyhivatal (93), Nardai Sarolta (1), esküvő (9), Gulyás Orsolya (2), atlétika (6), autizmus (2), kereszt (1), Burgonyakutatási Központ (2), Torsa Dániel (1), kollégium (1), katasztrofavedelem (44), tabor (6), vuz kft (17), A Dal (3), világnap (1), efott (6), Balaton átúszás (5), sztárportré (3), ÉrtékTrend (35), pszichoterápia (1), koraszülött (1), Spa Hévíz (3), Cserép Letícia (1), ellenőrzés (2)