Emelők és állványok

2018. július 31.
Az építőipari gépek közül talán a legnépszerűbbek az emelők és az állványok, amelyeket nem csak új állapotban, hanem másodkézből is érdemes megvásárolni.

Az építőiparban ugyanis fontos, hogy biztonságos gépekkel, eszközökkel és szerszámokkal dolgozzunk. Ez pedig különösen akkor fontos, amikor használt emelőkről és állványokról van szó. Az alkalmazottak testi épségét és az épületek biztonságát is veszélyeztetheti egy elavult állvány vagy egy hibás emelő.

A használt termékeknél pedig a legtöbb esetben nem lehet lenyomozni, hogy a megvásárolni kívánt árucikk milyen életutat járt be. A mascus.hu portál azonban erre is megoldást kínál. A nemzetközi sikereket is elért honlapon ugyanis megtalálható az összes létező építőipari gépen túl az erdészeti járművek, a gazdasági eszközök, haszongépjárművek, anyagmozgató gépek és kommunális gépek is.

Miben rejlik a Mascus portál sikere?
A mascus portálon nem csak fix áras termékeket, hanem licitálható aukciós nagygépeket és alkatrészeket is találunk. Ezenkívül egy óriási műszaki leírásokat és dokumentációkat tartalmazó adatbázis is a felhasználók rendelkezésére áll. A Több mint 100.000 letölthető fájl segítséget nyújt az eladásban és a vásárlásban is.

A portál már 33 országban képviselteti magát és összesen 38 különböző nyelven elérhető, köztük magyarul is. Az oldal sikerességét bizonyítja, hogy havonta közel 3 és fél millió egyéni látogató böngészi a hirdetéseket és azok adatlapját. Nem is csoda, hiszen az informatív adatlapok minden szükséges adatot tartalmaznak ami a jó üzlet megkötéséhez elengedhetetlen, ráadásul minőségi fotók is tartoznak a legtöbb hirdetésekhez.

Minőségi használt emelők és állványok az internetről
A használt emelőket és állványokat eddig az interneten alig lehetett fellelni, de a mascus.hu erre a hiányra nyújt megoldást. Adatbázisában közel 8.000 emelő és állvány közül válogathatunk olyan népszerű kategóriákban minta; az ollós emelőkosarak, az ollós emelők, a teherautóra szeret emelők és állványok, a teleszkópos emelők és a személyemelők.
A portál kínálatában a legnépszerűbb márkák közül válogathatunk. Képviselteti magát a Genie, a JLG, a Haulotte, a SkyJack és a Manitou is, így biztosan minden igényt kielégít az 5 különböző kontinensen található termékkavalkád. Jelenleg Európából, Amerikából, Ázsiából és Ausztráliából is kínálnak eladásra, minőségi, használt emelőket és állványokat a portálon.

Kedvező ár, nemzetközi piactér: ezt kínálja a Mascus
Az egymással versengő hirdetők az áraikat úgy szabták meg, hogy az a nemzetközi piacon is megállhassa a helyét. Ráadásul vannak olyan hirdetések is, ahol a vásárló licitálhat a nagygépre, szerszámra vagy eszközre, így biztosan olyan áron jut a kiszemelt munkaeszközhöz, amilyenen számára a legkifizetődőbb lesz a befektetés.

A kínálatban egészen új, 2018-as emelők és állványok is találhatóak a néhány ezer forintos alkatrészektől, egészen a sok 10 és 100 millió forintos nagy gépekig. A portálon ugyanis megtalálhatóak a 300 millió forintot is meghaladó Palfinger Wumag WT1000-esek is. Az építőipari gépek pedig nem csak Magyarországon, hanem többek között Németországban, Hollandiában, Lengyelországban és az Egyesült Királyságok területén is beszerezhetőek.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
Happy Dixieland Band (8), Csángó Zsuzsa (1), tanulás (2), Kovács Viktória (4), gyermekbarát (2), életveszély (1), természetgyógyászat (2), Forstner Anna (1), áruház (1), boksz (3), Golden Globe (3), Szőcs Tamás (1), Novák Péter (1), paleo-ketogén (4), Tour de Hongrie (2), Balsai Móni (1), beruházás (2), Use Unused (1), traffipaxrendszer (1), kilométer (1), Schmied Zoltán (1), onkormanyzat (481), vegetariánus (1), rádió (1), Puskás Tamás (3), Horvath Terez jegyzo (29), Rézsó Tamás (6), tűzijáték (1), kék zászló (1), 1956 (1), parkolás (8), holokauszt (1), augusztus 20. (5), Az év orvosa (1), Eurovíziós Dalfesztivál (1), köztársasági elnök (1), jövőkutatás (1), díj (4), Udvaros Dorottya (1), lovaglás (2), fájdalommentes (3), deviza (1), könyv (1), vállalkozó (3), Egészségfejlesztési Iroda (1), Zalacsány (4), labdarugas (25), dinnye (1), menzareform (4), boldog (1)