Élvezd a minőséget!

2015. október 16.
A reggeli biciklizés után jólesne egy finom kávé? Üzleti partneredet lenyűgöznéd egy remek ebéddel? Elkápráztatnád kedvesed egy exkluzív vacsorával? Vagy megcsodálnád a napkeltét egy átmulatott éjszaka után úgy, mint még soha? Akkor irány a vonyarcvashegyi Player's Restaurant & Bar!Kíváncsi lennél, vajon mit evett anno Al Capone? Részt vennél egy pálinkakóstoláson vagy egy exkluzív whiskyteszten? Akkor irány a Player's Vonyarcvashegyen!

A Player’s Pool and Lounge egy kicsit más és egy kicsit több, mint egy egyszerű étterem. Egyedi hangulatú, különálló sziget a Balaton partján, ahol kiléphetünk a megszokottból, ahol a fő produkció a vendég, ahol minden őt szolgálja. Választhatunk az étlapról vagy ehetünk menüt, de a ház kreatív szakácsa bármikor meglep minket valami különlegessel, ha kérjük. Ha vacsora után lazítanánk még, a Player’sben borok, sörök, pezsgők és whiskyk minőségi kínálatából választhatunk, a hajnalba nyúló rendezvényeken a zenét élőzenekar vagy profi DJ szolgáltatja.

Ősszel és télen sem fagy meg az élet a Player’sben. A varázslatos környezetben fogyaszthatunk hagyományos ételeket egy cseppet megfricskázva, újszerű, szemrevaló tálalásban minőségi alapanyagokból. Tematikus esteken kóstolhatunk tradicionális
német, orosz, olasz vagy belga ételeket, megízlelhetjük minőségi whiskyk harmonikus, szép ízeit, a tökszezon közeledtével megidézhetjük a halloween hangulatát, a téli hidegben pedig pálinkakóstoláson melegedhetünk meg.
A négy nyelven beszélő személyzet első osztályú kiszolgálásban részesíti a vendégeket, legyenek akár a törzsvendégkör tagjai vagy az utcáról betérők.

megosztás
hozzászólások
keresztény (2), korcsolya (4), fesztival (93), Babos Lajos (1), palyazat (164), vasút (10), onkormanyzat (481), Saul fia (7), Palásthy Bese (2), 3D (1), Bedő Beáta (10), szabadsag (2), Krassói Katalin (1), Orbán Viktor (3), Darren Cranmer (2), zala (1156), ÉrtékTrend (35), KFT (1), jogosítvány (1), csillaghullás (2), turisztika (94), Katedra nyelviskola (5), Telecom (2), Z. Karvalics László (1), migráns (3), média (1), web (5), Zalaszántó (2), HUSZ (7), hűtőgépcsere-program (1), díj (4), táncpanoráma (5), zivatar (1), traffipax (4), Don (1), Csokonai társaság (1), érettségi megoldás (5), lakás (3), zene (23), Pampetrics Milán (2), Polgári vélemény (6), shotokan (1), Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft (6), Keszthely HUSZ (3), balett (1), családbarát (1), Ranolder (1), Spa Hévíz (3), keprol kepre (7), Vatikán (1)