Élvezd a minőséget!

2015. október 16.
A reggeli biciklizés után jólesne egy finom kávé? Üzleti partneredet lenyűgöznéd egy remek ebéddel? Elkápráztatnád kedvesed egy exkluzív vacsorával? Vagy megcsodálnád a napkeltét egy átmulatott éjszaka után úgy, mint még soha? Akkor irány a vonyarcvashegyi Player's Restaurant & Bar!Kíváncsi lennél, vajon mit evett anno Al Capone? Részt vennél egy pálinkakóstoláson vagy egy exkluzív whiskyteszten? Akkor irány a Player's Vonyarcvashegyen!

A Player’s Pool and Lounge egy kicsit más és egy kicsit több, mint egy egyszerű étterem. Egyedi hangulatú, különálló sziget a Balaton partján, ahol kiléphetünk a megszokottból, ahol a fő produkció a vendég, ahol minden őt szolgálja. Választhatunk az étlapról vagy ehetünk menüt, de a ház kreatív szakácsa bármikor meglep minket valami különlegessel, ha kérjük. Ha vacsora után lazítanánk még, a Player’sben borok, sörök, pezsgők és whiskyk minőségi kínálatából választhatunk, a hajnalba nyúló rendezvényeken a zenét élőzenekar vagy profi DJ szolgáltatja.

Ősszel és télen sem fagy meg az élet a Player’sben. A varázslatos környezetben fogyaszthatunk hagyományos ételeket egy cseppet megfricskázva, újszerű, szemrevaló tálalásban minőségi alapanyagokból. Tematikus esteken kóstolhatunk tradicionális
német, orosz, olasz vagy belga ételeket, megízlelhetjük minőségi whiskyk harmonikus, szép ízeit, a tökszezon közeledtével megidézhetjük a halloween hangulatát, a téli hidegben pedig pálinkakóstoláson melegedhetünk meg.
A négy nyelven beszélő személyzet első osztályú kiszolgálásban részesíti a vendégeket, legyenek akár a törzsvendégkör tagjai vagy az utcáról betérők.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
power-bank (1), verkli (5), webmark (2), szépségápolás (8), Saul fia (7), matolcsy gyorgy (1), vendeglátás (6), ökölvívás (2), szerencsejatek (630), Bradley Cooper (1), minisztérium (7), kitüntetés (6), percdíj (1), gyógyfürdő (6), Hírek képekben (10), vasárnapi nyitvatartás (1), érettségi megoldás (5), tornádó (1), TDM (3), Lel Ki Főzde (1), Hévíz SK női kézilabda csapata (1), KiBeszél (14), Balatoni Limnológiai Intézet (1), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), jovedelem (2), Telecom (2), Fehér szalag (1), országgyűlési képviselőjelölt (11), Kovács Viktória (4), Joós Adél (1), zápor (1), kormany (11), Kertész Sándor (5), szakács (1), felmondás (1), vállalkozó (4), Helikoni ünnepség (4), Pappné Beke Judit (1), VeszprémFest (1), riporter (1), balatoni strandbelépő (1), egyetem (188), Horváth Mariann (1), Kvarda Attila (25), Magyar Telekom (1), verseny (2), sarmellek (53), béremelés (2), vuz kft (17), keprol kepre (7)