Egyetértés Keszthely és Hévíz között

2019. február 11.
Közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket Papp Gábor hévízi polgármester, hogy "a Balaton infrastruktúráját és felkészültségét illetően egyaránt alkalmas és képes" a Red Bull Air Race 2019-es futamának megtartásához.

Mint arról korábban írtunk, Nagy Bálint keszthelyi alpolgármester levélben jelezte, hogy a nívós nemzetközi verseny helyszíneként Keszthelyt ajánlja.

Papp Gábor, Hévíz polgármestere ma, 2019. február 11-én, közleményt adott ki ezzel kapcsolatban.

A Red Bull Air Race rendezvényről

Hévíz Város polgármestereként örömmel fogadtam azt a közelmúltban megjelent hírt, hogy a Red Bull Air Race világbajnoki futam lehetséges helyszíneként a Balaton is felmerült.
Ugyancsak örömmel értesültem arról, hogy a helyszínek között a Hévízhez közeli Keszthelyt, illetve más, Balaton-parti településeket is számon tartanak a szervezők. Meggyőződésem, hogy Hévíz és térsége, mint Magyarország egyik legeredményesebb turisztikai területe és a város, mint a Hévíz-Balaton Airport nemzetközi repülőtér üzemeltetője, alkalmas arra, hogy e nagyszabású rendezvény lebonyolításához háttér bázisként támogatást nyújtson.
Hiszem, hogy a Balaton infrastruktúráját és felkészültségét illetően egyaránt alkalmas és képes a rendezvény megvalósítására.

Papp Gábor polgármester

Hévíz 2019. 02. 11.

 

2019. február 5-től olvasható a hír a budapest.hu oldalon, hogy a főváros nem ad engedélyt az idei Red Bull Air Race rendezvényre, s a főpolgármester alternatívaként javasolta a szervezőknek megvizsgálni a Duna-kanyar vagy valamelyik nagyobb magyarországi tó környékét.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
keprol kepre (7), felveteli (29), állami (1), Semmelweis Egyetem (1), Filharmónia (1), költségvetés (1), jóga (1), Füzes Eszter (1), Együtt (1), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), Tóth Gergely (1), hazassag (6), adó (6), keszthelyi kilometerek (77), párbajtőr (1), Illés Fanni (1), mav (25), kornyezettudatos (4), Mohácsi József (8), Varga Andrea (13), Player's Restaurant & Bar (2), esküvő (9), keszthely (4017), Monitor Extra (21), deviza (1), Zalaegerszegi Törvényszék (12), VeszprémFest (1), Németh Gábor (1), pszichoterápia (1), építész (3), Ferenc pápa (1), szauna (2), EU (14), Szemfüles egyesület (3), Év szállása (1), szerelem (1), Zalai Borcégér (5), kilométer (1), holdfogyatkozás (1), Balatongyorok (136), Nyári Viola (1), shotokan (1), A Dal (3), Krepsz Zoltán (38), Pete Krisztina (1), vírus (1), KeszthelyFest (12), gyógyfürdő (6), regatta (2), georgikon (38)