Doctor Life: HULLÁMMASSZÁZS-TECHNOLÓGIA

2016. május 07.
A cég neve magyarul azt jelenti: Doktor Élet. Nem is lehetne találóbb kifejezés erre a rendkívül egyszerű, ám zseniális eszközre, mint ez, hiszen a gép valóban maga az élet lehetősége.

Ha ugyanis tudatosan vagy akaratlanul helytelen életmódunkkal  elrontottuk a dolgokat, ez a gép lehetőség arra, hogy visszakapjunk egy jó vagy jobb közérzetet. Miről is van szó? A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethet. Esztétikai oldalról ez a szervezet méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulitproblémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, amelyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségi állapotnak.

Jó 150 éve, amikor még nem volt tömegközlekedés, autós élet, mozgólépcső, lift, az emberek nagyjából napi 18 000 lépést tettek meg. A technikai fejlődés következtében ez a szám ma 2000 körül van. Drámai a zuhanás. Azáltal, hogy nem mozgunk eleget, az oxigén- áramlás lelassul testünkben, és kezdetét veszi az ismert „elnehezülés” érzés, amire az általános válaszreakció az, hogy az emberek leülnek, lefekszenek, hogy „kipihenjék” magukat. A kör tehát bezárul, az ilyen jellegű pihenéssel még lassabb lesz a véráramlás, még inkább nő a fáradtság érzése.

A Rejuvena Esztétika szalon képzeletbeli zászlaján a szépség és a fiatalság megőrzése mellett az egészség szimbóluma is ott lobog. A nyirokmasszázs a lábfájdalmak megelőzése és kezelése mellett nagyon fontos kiegészítése minden alakformáló eljárásnak, hiszen a nyirokkeringés serkentésével gondoskodik az alakformálás során felszabadított méreganyagok és lebontott zsírok kiürüléséről a szervezetből. Ha valaki egészséges, már önmagában is szép. Az ápolt, tiszta bőr, az egészséges küllem nélkül aligha tudnánk bárkit is szépnek nevezni. A nyirokmasszázsrendszer jól használható az alábbi elvárások esetén, legyenek azok esztétikai vagy általános problémák:
salaktalanítás, méregtelenítés, alakformálás, narancsbőrkezelés, karcsúsítás, zsíroldás, nyirokkeringés és vérkeringés fokozása, relaxáció és stresszoldás, folyadéktöbblet elszállítása, lábfájdalmak/lábdagadás kezelése, a bőr textú- rájának javítása, gyenge fizikai kondíciók esetén, izomláz, gyulladások, sebgyógyulás, álmatlanság, immungyengeség, székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása, más testkezelő módszerek eredményeinek jelentős növekedése együttes alkalmazás esetén.

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelőegységet helyezünk fel. Az applikátor egymás után felfúvódó légkamrái egy számítógép által vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs-effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes hatást gyakorol mind a nyirok-, mind a vérkeringés élénkítésére. Minden alakformáló kezelés hatékonysága nagyjából 30 százalékos javulást mutat a hullámmasszázs-technológia használatával.
A Doctor Life DL1200L kezelőegységei 12 kamrásak az eredmények maximalizálásáért. A speciális, a lábfejtől a mell alatti területig terjedő teljes kompressziós ruha egyedülálló kezelési lehetőségeket nyújt.

Nem használható a nyirokmasszázs olyan esetekben, ha az alábbi betegségek fennállnak: nyiroködéma, akut ödéma, krónikus vénás elégtelenség, mély vénás trombózis, bénulással járó állapotok, görcshajlamcsökkentés, cukorbetegség, érelmeszesedés, törés, amputáció és műtét utáni állapot, gerincsérülés, visszér-
tágulat, isiász, ficam, rándulás, daganatos betegségek, terhesség, szoptatás időszaka, menstruáció, pacemaker, nyílt seb, bőrfertőzés, sérv az adott területen, transz- plantáció, szívgyengeség.
 
Rejuvena Esztétika
8380 Hévíz, Dr. Babócsay utca 4.
+36-83/310-359
+36-20/956-2260
info@rejuvena.care
www.rejuvena.hu
www.rejuvena.care

megosztás
hozzászólások
kapcsolódó hírek
felmeres (10), Fehér szalag (1), Katedra nyelviskola (5), kresz (2), Csengei Agota (16), internet (20), palyazat (164), Zalaegerszegi Törvényszék (12), árviz (2), gyümölcs (2), Saul fia (7), adó (6), Papp Gabor (227), Polgár Zsolt (1), jatek (2), police (513), efott (6), videó (1), vasárnapi nyitvatartás (1), Havasi Bálint (13), sajtóközlemény (5), FINA vizes világbajnokság (1), előadás (14), verseny (2), parkoló (4), gyász (1), Nagy Angelika (1), szolárium (1), Zalaszántó (1), menzareform (4), jótékonyság (3), kert (1), álommeló (1), kereskedelem (1), Balaton Sound (2), étterem (11), állami (1), újszülött (1), Golfclub Imperial Balaton (2), kormany (11), szüret (4), DRV Zrt. (3), hirdetés (1), Bóka György (2), Hollywood (1), Szutrély Péter (7), Szeiler Stúdió (32), webmark (2), büntetés (3), EU (14)