Csobbanj a nyárba és fedezd fel a Balatont kedvezményekkel!

2015. június 10.
Hogyan spórolhatunk a Balatonnál? Elég felmutatni a Balatoncard-ot, és olcsóbban mehetünk strandra, múzeumokba, de a sétahajózás és a vacsora árából is kedvezményt kapunk. Ha sok programot tervezünk a nyárra, valóban megéri.A Balatoncard családok (max. 2 felnőtt és 3 gyereknek) és egyéni turisták számára kínál előnyös megtakarítási lehetőséget 2016. május 31-ig. A kártyatulajdonosokat szálláshelyek, éttermek, múzeumok, fürdőhelyek, strandok, sportolási és szórakozási lehetőségek várják. Az érvényességi idő alatt korlátlanul felhasználható plasztik kártya a teljes Balaton régióban érvényes, sőt, túl is nőtte ennek határát (Veszprém, Zalaegerszeg, Marcali).

ÚJDONSÁG!!!
A katalógus végén található kivágható kuponok ellenében kedvezményes vásárolhat 10 napos autópálya matricát, illetve belépőt 1-1 alkalommal az ott felsorolt strandokra.

A Balatoncard - Balaton Turizmus Kártya az alábbi kedvezményeket kínálja korlátlan alkalommal (elég csupán felmutatnia a kártyát és máris jelentős összeget takaríthat meg!):
- 20% a menetrendszerinti balatoni hajójáratokon és a sétahajókon (kompra és gyorshajóra nem érvényes!).
- 10% szálláshelyeken
- 10% kedvezmény éttermekben
- 50% kedvezménnyel internetezhet a paloznaki Teleházban.
- 10-20% sportszerkölcsönzésnél, vitorlázásnál, gokartozásnál.
- 10% kedvezménnyel kínál lovaglási lehetőséget több lovasudvar.
- 10%-kal olcsóbban vásárolhat számos borospince kínálatából.
- 10% kedvezmény a balatonfüredi Lili- Put és a tihanyi Lokomotív Kisvonatra.
- 10% kedvezmény különböző szépségszalonokba.
- 10% kedvezmény autószervízekben, a különböző szolgáltatások díjából.
- 10-30% kedvezménnyel látogathatja a Balaton környéki településeken a felsorolt starndokat az érvényesség alatt tetszés szerinti alkalommal, a kártya felmutatásával.
- 10% kedvezménnyel várja Önt és családját a balatonszentgyörgyi Csillagvár, a keszthelyi Csigaparlament, Horrorárium, Babamúzeum, vagy a Történelmi Panoptikum, Vidor Játékmúzeum.

KUPONOK:
A katalógus végén található kupon ellenében kedvezményesen váltható 10 napos autópálya matrica, a megjelölt ügyfélszolgálatokon.
(Kérjük ne vágja ki, a kupont majd a helyszínen fizetéskor távolítják el!)

A katalógus végén található kivágható kuponok ellenében kedvezményes belépőt válthatnak 1-1 alkalommal az ábrahámhegyi, a balatonedericsi, balatonberényi, valamint a balatonalmádi önkormányzati strandok valamelyikére.

A felsorolt kedvezmények igénybevételéhez elegendő kártyáját felmutatnia. Szállásfoglalásnál ne felejtse el jelezni, hogy Balatoncard tulajdonos! Az általános gyakorlatnak megfelelően, a Balatoncard esetében is igaz, hogy egyéb kedvezményekkel a kártya által kínáltak sem vonhatók össze.

Balaton Turizmus Kártya - ára: 5500,- Ft  (Az ár a postaköltséget tartalmazza.)
További információ: http://www.balatoncard.hu

megosztás
hozzászólások
Balatoni Hajózási Zrt (4), kulturalis (4), vallás (1), Komoróczi Lajos (3), Együtt (1), minisztérium (7), film (8), apartman (3), Tour de Hongrie (2), Ruzsics Ferenc (434), állatok (16), munka törvénykönyve (1), vegetariánus (1), Illés Fanni (1), katasztrofavedelem (44), Krasznai István (1), Kovács Ernő (1), Bóka György (2), traffipax (4), oktatas (347), tispol (3), antsz (15), sofőrszolgálat (1), országgyűlési képviselő (33), Csengei Agota (16), Astellas-díj (2), jövőkutatás (1), Márton nap (1), gasztronómia (5), hatos lottó (93), kékszalag (12), étel (3), atlétika (6), terápia (4), verklifesztivál (3), EU (14), balett (1), Hosszú Katinka (2), vállalkozó (4), Gál Lajos (9), Bródy János (1), tappenz (1), temetés (2), Palya Bea (1), A Dal (3), sajtóközlemény (5), verkli (5), Street Festival Keszthely (1), béremelés (2), sarmellek (53)