Csikós Beatrix: Ahová csak menni akarsz!

2019. november 27.
Csikós Beatrix 29 éves divattervező. Saját táska márkája egyre nagyobb sikereket ér el. A Nyugat-Balaton szülötte.


A mai napig hazajár és innen merít ihletet. Idén az Alleeban, az Ajándék Terminálnál beválogatták a táskáit a 100 hazai tervező termékei közé.

– Hogyan jött a táska?

– A gimnázium befejezése után divattervezést tanultam, majd főállásban női ruha modellezőként kezdtem el dolgozni. Mindig szerettem volna egy saját vállalkozást, amiben kiteljesedhetek és amit szívből csinálhatok. Egy pályázatra jelentkezéssel kerültem közel a táskákhoz, és akkor éreztem, hogy ez az én utam.

Olyan márkát szerettem volna elindítani, ami a lehető legjobb termékeket készíti, tudatos, hazai gyártással, és amit szívesen hordanak az emberek.

– Miért szoktál hazajárni a Nyugat-Balatonra?

– Hévízen nőttem fel, anyai ágon hévízi vagyok, a családom egy része most is Keszthelyen él. Apukám, öcsém, papám és a rokonság. Őket szoktam meglátogatni és a legjobb barátnőmet Dórit, aki nem mellesleg a fodrászom!

– Mi a különbség Budapest és a Nyugat-Balaton között?

– Budapest pörgős, mindig történik valami, itt nem lehet unatkozni. Itt minden eszközöm megvan a táskák gyártásához, amire Keszthelyen nem lenne lehetőségem. Nagyon szeretek ott lenni, ott töltöttem a gyerekkoromat, az emlékek is odakötnek. Szeretek minél többször hazajárni, mert a Balatont nehezen felejti el az ember szíve!

– Mi a marketinged, hogyan adod el a táskáid? Honnan jött a név?

– Ismertem valakit, akit így hívtak és mindig nagyon tetszett a hangzása. Van egy webshopom amit főleg social média felületeken népszerűsítek, facebookon és az instagramon. Ezen kívül nagyon örülök, hogy már üzletekben is elérhetőek a táskáim. Persze, új még nekem ez az egész, mindig találok benne kihívást ezzel kapcsolatban, de szerencsére nem egyedül kell megbirkóznom vele, párom Gábor nagyon sokat segít!

– Hogyan tervezed a táskáid és mi vagy Te bennük? Mi a jelmondatod?

– Általában hirtelen kapnak el inspirációk, és gyorsan papírra is vetem az első vázlatokat. Azt, hogy a folyamat végén is benne maradok, azt csak remélni tudom, hiszen pont az a cél, hogy ne egy tömegcikk legyen a végeredmény.

A jelmondatom: Thea ahova csak menni akarsz!

– Milyen díjakat nyertél eddig?

– Minden évben Karácsony előtt rendezik meg az Alleeban az Ajándék Terminál, ahol több mint 100 hazai tervező termékeit lehet megvásárolni. Az idén a táskáim is elérhetőek lesznek. Ugyan ez nem egy díj, de én nagyon lelkes vagyok ezzel kapcsolatban.

– Mik a terveid és álmaid?

– A tervem, hogy többféle termék legyen a kínálatban, többen megismerhessék és szerethessék a márkát.
 

megosztás
hozzászólások
ökölvívás (2), vegetariánus (1), 3D (1), tabor (6), párbajtőr (1), álláshirdetés (18), DK (13), karácsony (20), táplálkozás (1), Ruzsics Ferenc (434), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), utca embere (8), vízkereszt (1), Tar Ferenc (3), hitel (5), év fürdője (4), polgármester (153), Dumaszínház (2), étrend (4), Baptista Szeretetszolgálat (1), országgyűlési képviselő (33), mellrák (1), Bock Bisztró Balaton (16), Katedra nyelviskola (5), idegenforgalmi adó (1), barista (3), jutalom (1), regatta (2), Krepsz-Kapai Bernadett (1), SzezOn bevásárló közösség (1), gyilkosság (1), Happy Dixieland Band (8), programajánló (19), állatkert (1), EU (14), képviselő-testület (37), pedagógus (6), Krasznai István (1), mav (25), Tóth Levente (2), kalendarium (831), szüret (4), ellenőrzés (2), olimpia (152), jóga (1), diakhitel (7), aranyérem (1), Via Hotel (1), Bock Bisztró (12), drog (3)