Családdal a Hévízi Tófürdőn

2013. augusztus 18.
A hévízi gyógytó egyre több családbarát szolgáltatást nyújt, hiszen nyaralás közben egy családnak nagyon fontos szempont, hogy a gyermekek értékesen, szórakoztató programokkal tölthessék vakációjukat.

A már meglévő gyermekmedence és játszóterek mellé a közelmúltban rossz idő esetén is használható gyermektársalgó is nyílt, sőt a nyári szezonban igazán vidám programokkal várjuk a kicsiket.

Gyermekmedence
Töretlen népszerűségnek örvend a Tófürdő partjánál kialakított temperált gyermekmedence, amely akár felhősebb időben is kellemes kikapcsolódást nyújt a kicsiknek.

Gyermekanimáció, játszótér és gyermektársalgó
A gyermekmedence mellett és azon kívül a nyári szezonban animátor tart a gyerekeknek programokat. Munkatársunk olyan kreatív szórakoztató programokat szervez, amelyeken nemcsak a kicsik, hanem akár a nagyobb gyermekek is részt vehetnek, és jól érezhetik magukat a nap bármely szakában. Helyet kapnak ügyességi és tréfás játékok, a lényeg, hogy a gyermekek igazán jól szórakozzanak. A gyermektársalgóban a legkisebbek részére játszósarkot alakítottunk ki, a nagyobbak pedig különféle ügyességi játékokban próbálhatják ki magukat.

Parkfitneszpálya és fitneszterem
A nagyobbak és a felnőttek pedig a központi fürdőépületben található helyiségben lévő fitneszteremben vagy a múlt évben átadott kültéri parkfitneszpályán tölthetik el kellemesen az időt, amelynek használata természetesen benne van a belépőjegy árában.

megosztás
hozzászólások
Street Festival Keszthely (1), konyha (1), footgolf (1), Együtt (1), sportlövő (2), verkli (5), alkalmassági (1), Polgári vélemény (6), Palásthy Bese (2), gyed (3), migráns (3), Tulipán Helyi Termékek és Magyar Áruk Boltja (6), Bedő Beáta (10), Nagykanizsa (1), jatek (2), Egészségfejlesztési Iroda (1), Balaton átúszás (5), torkos csütörtök (3), könyvbemutató (2), koraszülött (1), okmányiroda (1), 3D (1), Zsittnyán Tamás (1), Dumaszínház (2), gasztronómia (5), vízilabda (2), apartman (3), kulfold (245), advent (226), Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (3), hatos lottó (93), költészet napja (2), Balaton-part (10), Asperger-szindróma (1), Spa Hévíz (3), palyazat (164), Kocsis László (1), Ranolder (1), hirdetés (1), Udvaros Dorottya (1), zene (23), minisztérium (7), Vatikán (1), kormánymegbízott (1), véradás (2), Fidesz (14), Halott pénz (1), Hotel Zenit (3), kiállítás (16), Hévízi-tó (1)