Bringára Magyarország! Elindult a Bringazas.hu turisztikai portál

2019. december 02.
A Magyar Turizmus Média portfólió újabb taggal, a BRINGAZAS.HU oldallal bővült, amely elsősorban a lakosság számára szeretne kedvet csinálni a kerékpározáshoz.

A Magyar Turizmus Média Kft. egyik kiemelt törekvése, hogy hozzájáruljon Magyarország aktív, élmény alapú turisztikai lehetőségeinek bemutatásához a belföldi és a külföldi turisták számára egyaránt.

A piacvezető turisztikai médiacsoport évente több mint 5 millió olvasót ér el, social media követőinek a száma több mint 300.000 fő. A cégcsoport portfóliójába tartozik többek között a Hajozas.hu a CsodalatosBalaton.hu a CsodalatosMagyarorszag.hu a Fishing.hu és a Hotelek.hu szállásfoglaló portál is. A minőségi, érzelmeket kiváltó tartalmaknak és a kiemelt turisztikai helyszíneken kihelyezett éjjel-nappal nézhető webkameráknak köszönhetően a felhasználók intenzíven használják az egyes platformok funkcióit, ahol testreszabottan értesülhetnek a legfontosabb hírekről, programokról, és szolgáltatásokról, már az utazás tervezés szakaszában.

A portfólió most újabb taggal bővült, a BRINGAZAS.HU oldallal, amely elsősorban a lakosság számára szeretne kedvet csinálni a kerékpározáshoz és az egészséges életmódhoz.

Magyarország olyan bringázható desztinációkkal rendelkezik, amelyek csodálatos természeti környezetben helyezkednek el, ráadásul olyan kapcsolható turisztikai termékekkel, amelyek komplex élményláncot nyújtanak, gondoljunk akár a Duna és a Tisza vonalára, a Balaton régióra, vagy a Tisza-tóra. A kerékpározás ugyanakkor nem csak teljesítménytúra és sport, hanem olyan életérzés, amit bárki megtapasztalhat, hazánk rejtett kincseinek felfedezésének lehetőségével. Nem titkolt szándékunk, hogy – a 2020-ban Budapestről rajtoló Giro d’ Italia kerékpáros verseny felhajtó erejét is kihasználva – bringára ültessük az országot, ezért a bringazas.hu oldal mellett hamarosan meghirdetjük a Bringára Magyarország szemléletformáló programunkat. A projekt kapcsán már több országos szervezetet is megkerestünk és előremutató tárgyalásokat folytatunk velük, de még idén megkeressük a kerékpárosbarát településeket és a giro-s városokat is.” – mondta el Szabó Zoltán, a bringazas.hu-t üzemeltető Magyar Turizmus Média Kft. ügyvezetője.

Fotó: Tokár Rita | Bringazas.hu

 

megosztás
hozzászólások
program (7), ajánló (1148), zivatar (1), jogszabály (1), hazassag (6), vegetariánus (1), étterem (11), testkezelés (2), rendőr (3), művészet (1), jutalom (1), Balatongyorok (136), Keszthelyi Városvédő Egyesület (6), boldog békeidők (2), Komoróczi Lajos (3), Kartali Zsuzsanna (1), facebook (15), palyazat (164), zene (23), horgász (5), Radnóti Miklós (1), garázsvásár (1), helikon (41), Balsai Móni (1), Tour de Hongrie (2), beruházás (2), vízilabda (2), efott (6), Udvaros Dorottya (1), tartozás (1), Biró Róbert (15), konyvtar (103), emléknap (1), erdő (2), kék zászló (1), Tata (1), Csikós Beatrix (1), Don (1), tabor (6), karrier (1), zeneszerző (1), bank (7), szilveszter (6), nyár (1), Barista bajnokság (2), Balaton-átúszás (1), muzeum (55), családbarát (1), Erdély (2), óvoda (7)