Brad Pittről és Liptai Claudiáról fantáziál a legtöbb magyar

2014. október 05.
A magyar nők Brad Pittről, a férfiak Liptai Claudiáról fantáziálnak a Szallas.hu legfrissebb felmérése szerint, amelyben azt kérdezték, melyik hírességet vinnék magukkal egy romantikus hétvégére. Míg a celebek többsége csak egy-egy korosztály vágyálmaiban szerepel, van néhány olyan híresség is, akivel mindenki szívesen eltöltene néhány intim percet.

A Szallas.hu legfrissebb felmérésében azt kérdezte a magyar internetezőktől, hogy ha tehetnék, melyik hírességgel töltenének el egy romantikus hétvégét. Nem meglepő, hogy a titkos vágyálmainkban többnyire külföldi sztárok szerepelnek, igaz, magyar celeb is bekerült a top 3-ba mindkét nem listáján. A hölgyeknél Brad Pitt az abszolút favorit, Vastag Csaba a második helyen áll George Clooney előtt. Az urak viszont a magyar nőket kedvelik leginkább – Liptai Claudia lett a toplistájukon az első, Angelina Jolie és Shakira csak a dobogó második és harmadik fokáig jutott.
 
Van, aki mindenkinek bejön?

– Több mint tizenegyezer válasz alapján azt látjuk, hogy vannak olyan celebek, akik egy-egy korcsoportban kiugróan magas népszerűségnek örvendenek, de más korosztályoknak kevésbé vonzók – magyarázta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője. – A hölgyek közül például Ian Somerhalderről a vámpírkorszakból még ki sem nőtt fiatal lányok fantáziálnak, míg Richard Gere a 40 év felettieknél kezd népszerű lenni, az ötvennél idősebb hölgyeknél pedig már vezeti a toplistát. A férfiaknál hasonló a helyzet: a 25 év alattiak Emma Watsonért rajonganak inkább, míg Ördög Nórával inkább az 50 év felettiek szeretnének kettesben maradni.
– Vannak azonban olyan hírességek is, akikkel minden korosztály szívesen eltöltene néhány bensőséges percet. Ilyen szempontból Angelina Jolie és Brad Pitt tökéletes álompárt alkot: a duó valamelyik tagja minden korosztály népszerűségi listáján negyedik vagy jobb helyezést kapott – mondta Szigetvári József. – A magyar hírességek közül ezt a teljesítményt senkinek nem sikerült elérnie. Dukai Regina ugyan a fiatal férfiaknál még népszerű, de a 30-as, 40-es éveik után az urak inkább Liptai Claudiához pártolnak át. A hölgyek körében pedig Vastag Csaba csak a 35 év alattiaknál abszolút első, a 40–50 év közöttieknél már csak a 6. helyen áll, az 50 év felettieknél pedig a 10-es toplistából is kiszorult.
 
Kell a romantika
A Szallas.hu több felmérése bizonyítja, hogy romantikus nemzet a magyar: az álomkikapcsolódásra a legtöbben egy meghitt szállodába utaznának, ahol a közös fürdőzés mellett leginkább kényeztető szolgáltatásokat vennének igénybe. Romantika tekintetében a luxus a hölgyeknek fontosabb: a férfiak közül arányaiban többen mondták, hogy egy eldugott panzió is megteszi, csak végre kettesben lehessenek a párjukkal, míg a nők határozottabban döntenének a több extra szolgáltatást kínáló szállodák mellett.
– A kényeztető és wellnessüdülések szezonja éppen most, a hideg őszi napokon tetőzik, az október 23-i hosszú hétvégén a romantikus szállodákban valószínűleg telt ház lesz – tette hozzá Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

A három legvonzóbb híresség a magyar nők körében:
– Brad Pitt
– Vastag Csaba
– George Clooney
 
A három legvonzóbb híresség a magyar férfiak körében:
– Liptai Claudia
– Angelina Jolie
– Shakira

megosztás
hozzászólások
Mándó Zsuzsanna (1), kutatas (81), kulfold (245), kenyér (7), MTI (595), repuloter (64), Hosszú Katinka (2), Cserszegi fűszeres (1), kutyás strand (5), Keszthelyi Egyesített Szociális Intézmény (2), videó (1), táplálkozás (1), KDNP (1), boldog békeidők (2), szalon (1), ajánló (1148), Németh Veronika (1), ÉrtékTrend extra (7), Z. Karvalics László (1), paleo (13), georgikon dse (7), bolt (3), táncpanoráma (5), vlog (4), Kartali Zsuzsanna (1), tispol (3), egynapos sebészet (1), relaxáció (1), vasárnapi nyitvatartás (1), Bartha Gábor (34), transzfer (1), környezetvédelem (2), gyermek (12), daganat (6), holdfogyatkozás (1), Sárdi Katalin (1), Intersport (1), program (7), Balatoni Szövetség (3), influenza (2), Libás (2), karate (2), építész (3), verseny (2), Nagykanizsa (1), jog (3), gyógyfürdő (6), földrengés (2), Laky András (2), meiszner kati (16)