Bohém esküvő a Kányavári-szigeten

2019. május 25.
Keszthelyi szolgáltatók gondolták tovább a szabadtéri esküvő fogalmát. Betekintést nyújtanak, milyen lenne ezen a mesés vidéken, szűk körben megtartani egy meghitt, idilli szertartást.

 „…arra gondolt, hogy a szerelem lehet ugyan gyönyörű érzés, de a valósághoz semmi köze. És kétségtelenül igaza is volt, csak azt nem tudta, hogy ez az érzés még a berek világában is rendhagyó, édes gyötrelem, amelyből fészek lesz és fiókák: az élet legcsodálatosabb valósága.” Fekete István: Tüskevár

Kitavaszodott és ennek örömére elindultunk, hogy megmutassuk nektek a Balaton azon részét, ami  sokaknak talán csak gyermekkorunk egyik meghatározó regényéből, a Tüskevárból ismerős. Ezen a helyen csodás természet fogadja az embert, a feltöltődés mellet rendkívül inspiráló is.

Szerettük volna megmutatni, miként lehet egy kis bohém romantikával fűszerezni a nagy napotokat. Az idei év színe a living coral, így természetesen e köré építettünk fel mindent. A dekoráción át a sütemények színéig, mindenhol visszaköszön ez a finom, mégis energiát sugárzó árnyalat.
A színes virágok mellett belecsempésztük a dekorációnkba a nádas kusza, rusztikus hangulatát.

Gyertek, és tegyetek velünk egy sétát a Kányavári-szigeten, mely az egyetlen olyan terület a Kis-Balaton térségében, amely egész évben szabadon látogatható.

A csodás kis szigetre egy különleges fahídon át érkezünk meg. Kis szerencsével megpillanthatunk néhány a gázlóban totyogó, vagy a nyílt vízen úszkáló vízimadarat. Békés sétánkat folytassuk a sziget belseje felé, ahol a part mentén kis tisztások várnak ránk. Itt rendeztük be a helyszínünket, kialakítottunk egy kedves sarkot. Elsőként az ünnepi asztalt. Itt a különleges kerámiák és a növények kapták a főszerepet. Majd a papír kellékek és a macaronok még hangsúlyosabbá varázsolták ezt a miliőt.


A ruháknál is fontos volt, hogy könnyed játékosságot mutassunk be, ezért esett a választás Halász Éva csodás tüll menyasszonyi ruhájára, mely légies megjelenést adott a modellünknek! Vőlegényünk szettje is hasonlóan a laza vonalat képviseli, ezáltal tökéletes összhangba került minden egymással.

A vízparti piknik még meghittebbé és igazán egyedivé varázsolja a napot. Egy pohár finom bor, mellé friss sonkatál. Nincs kötöttség, csak egy leterített pokróc, melyen álmodozva beleveszhetünk a pillanatba!


 

Fotó - Fellner Felícia - Felícia Fellner Photography
Video és drón - Egyed Zsófia és Hunyadi László - Love on the Weekend Film
Koncepció, papírkellékek és virágok - Suba Alexandra- Papír Róka
Modellek - Belovári Bianka és Demeter Ádám

Menyasszonyi ruha - HALASZEVA COLLECTION 5let Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon és Szabóság Hévíz
Vőlegény - Balance Márkabolt Zalaegerszeg
Ékszer - Kovács Ékszer Hévíz
Haj - Biró Anikó
Smink - Belovári Bianka
Mécsesek, kaspó - Csodaország Keszthely
Szék és evőeszközök - Garden Gallery Keszthely
Bor és sonkatál - Pampetrics Milán- Pampetrics Borkereskedés
Macaron - Macaron Confiserie Hévíz
Werk és segítség - Halász Gábor és Halász Dóri

 


megosztás
hozzászólások
táncpanoráma (5), Kányavári-sziget (1), koraszülött (1), férfi (1), erzsebet program (4), Életfa iskola (2), Nyári Viola (1), tanulás (2), Stohl András (1), állami (1), igazgató (1), Happy Dixieland Band (8), bor (26), Főzzünk játszva (2), sofőrszolgálat (1), Tarkarét Biofarm (1), energia (7), vadász (2), Darren Cranmer (2), esztétika (8), építész (3), google (3), tappenz (1), regatta (2), balatongyorok jazz (23), repuloter (64), Marsalkó Dávid (1), debrecen uszo eb (16), Zalaszántó (2), Hosszú Katinka (2), Pampetrics György (21), nyaralas (12), e-kereskedelem (1), Ekmann László (1), Monitor konyhája (80), macska (1), Z. Karvalics László (1), felsőoktatás (9), tenisz (3), Taliándörögd (1), DRV Zrt. (3), eltűnt (5), Gelencsér Dental (3), boldog békeidők (2), transzfer (1), kultura (22), augusztus 20. (5), Nagymező Gyenesdiás (1), állatok (16), Lisa (35)