Balatoni Álommeló bruttó 1 millió forintért

2016. május 25.
Ha szereted a kihívásokat, jó az íráskészséged és otthon vagy a közösségi média világában, bulizd végig a nyarat száguldó riporterként a Balatonon! Jelentkezz a Balatoni Álommelóra, és szeld saját gyorshajóval a média hullámait!Ha tudod, mik a legmenőbb #hashtag-ek, ha tudod, hogyan oszd meg az élményeidet másokkal, szeretsz írni, és nem ijedsz meg a kamerától sem, jelentkezz a Balaton Álommelóra bruttó 1 millió forintos álomfizetésért!

Pörögj a a Facebookon, riporterkedj a legnagyobb fesztiválokon, próbálj ki mindent elsőként! Ha szeretnél egy pörgős, és kihívásokkal teli nyarat és már betöltötted a 18. életévedet, jelentkezz:

június 6-án 10 óráig
balaton@itthon.hu e-mail címen

A legjobbakat nagyszabású castingra várjuk az I. Nemzeti Regattán június 11-12-én.

Legyél tagja egy szuper csapatnak! Mesélj a legjobb balatoni fesztiválokról, próbáld ki a legmenőbb helyeket, és szerezz életre szóló élményeket, miközben dolgozol.

Riporteri juttatások:

- bruttó 1 millió forint fizetés,

- fesztiválbelépők,

- szállás és étkezés,

- saját gyorshajó, kapitánnyal,

- saját autó, sofőrrel.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
Musica Antiqua (2), Pura Vida Port (1), Street Festival Keszthely (1), traffipaxrendszer (1), Fodor Márk (8), jég (5), konyha (1), Év fája (1), nyelvtanulás (3), Fodor Edith (3), tollaslabda (1), Gelencsér Kálmán (2), Burgonyakutatási Központ (2), Owaimer Zoheir (1), Vatikán (1), Varga Andrea (13), Tar László (1), mellrák (1), Kehidakustány (1), Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (136), Bátortábor (1), egészség (131), hegyalja fesztival (3), nyár (1), fesztival (93), Krasznai István (1), Bartha Gábor (34), tappenz (1), nyaralas (12), óraátállítás (3), palyazat (164), nyugdij (8), Budapest (3), környezetvédelem (2), Silver fitness (1), dunantul (23), sztár (2), temetés (2), Zalai Kutyasuli (1), iskola (338), ökölvívás (2), alakformálás (6), Mohácsi József (8), VeszprémFest (1), fagylalt (6), Taliándörögd (1), Apák napja (1), paleo (13), magyar dal napja (8), Owaimer Aisha (1)