Az építő-, az asztalos- és a sütőipar is várja a segédmunkásokat Veszprémben

2017. május 04.
Az állás Veszprém városában a fent említett területeken gyakorta elérhető. Az építőipari segédmunkásokra nagyon nagy kereslet van, hiszen igen sokan külföldön próbálnak szerencsét, ami miatt nagyon keresik ezen a területen az alkalmazottakat. Lassan itt van az építkezések szezonja és mindenhol elkel a dolgos kéz.

Általában általános iskolai végzettséget, kőműves tapasztalatot, esetleg térkövezésben szerzett tapasztalatot, aszfaltozási tapasztalatot kérnek a munkaadók. Érdemes minél előbb jelentkezni a megüresedett helyekre, hiszen a főszezonban már nem biztos, hogy ekkora lehetőségünk nyílik a munkák közül válogatni.

Az asztalosipari segédmunkásokat is nagyon keresik, erre több lehetőséget is biztosítanak az állás Veszprém ajánlatok
Általában igen egyszerű fizikai tevékenységre keresnek jelentkezőket. Gépek és emberek kiszolgálása a fő feladat, mindezt kézi erővel, ezen felül az anyagok és a tárgyak kezelése.

Egyszerű szerszámokkal kell a munkákat végezni és az adott berendezéseket használni. Kézi anyagmozgatás, rakodás, munkaterület tisztán tartása, egyszerű feladatok ellátása, utasítások végrehajtása, munkaügyi előírások betartása, egészség- és balesetvédelmi szabályok betartása tartozhat a feladatkörök közé.

Általában a legtöbbször a felületek kezelésére keres az asztalosipar munkaerőt, amelyre az állás Veszprém ajánlatok között szép számmal rábukkanhatunk. A hasonló munkakörben szerzett tapasztalat mindig előnyt jelent, így ezt érdemes is hangsúlyozni jelentkezéskor, illetve az önéletrajzban is.

A sütőipar is tárt karokkal várja a segédmunkásokat, akikkel szemben nem is támasztanak túl nagy elvárást. Általában a péksütemények gyártására keresnek alkalmazottakat és az ebben szerzett tapasztalat persze előnyt jelent jelentkezéskor. Napi 8 órában szükséges a munkát végezni és legtöbbször éjszakai műszakban.

Kelt tészták és levelestészták gyártásában szerzett gyakorlattal még több helyen lehet elhelyezkedni. A veszprémi állás ajánlatok között szinte minden nap találni a sütőiparban betölthető lehetőségeket.

Amikor segédmunkásként helyezkedünk el, akkor sem szabad arról megfeledkezni, hogy munkaköri leírással mindenképpen rendelkezzünk. Ez nem képezi szerves részét a munkaszerződésnek, de segítségével nagyon sok peres eljárástól kímélhetjük meg magunkat. Már a munkába álláskor meg kell kötni a szerződést.

Általában a következőket tartalmazza: a felettes által kiadott feladatok elvégzése, a dokumentációk és okmányok előírásszerű vezetése, munkaköri feladatok ellátása a szervezet elvárásainak megfelelően, az eszközök és berendezések szakszerű használata, minőségirányítási rendszerek ismerete és azok betartása.

Fontos, hogy a szerződés tartalmazza a munkakör pontos megnevezését és a munkakör kódját. A munkavállaló közvetlen felettesét.  A pontos feladatkört és a felelősségi kört, a munkakapcsolatokat és a munkakör ellátásához elengedhetetlen személyi tulajdonságokat. Az eseti vagy rendszeres feladatokat természetesen ezen felül is el kell látni, de ezeket általában nem rögzítik a munkaköri leírásban.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
euronews (1), strand (19), Március 15 (2), adó (6), matolcsy gyorgy (1), La Montanara (1), állatkínzás (2), szunyog (3), diakhitel (7), luxus (4), KiBeszél (14), Use Unused (1), karácsonyi képeslap (1), Villányi Éva (1), Ferenc pápa (1), vb (8), verklifesztivál (3), Könnyid László (1), gerincvédelem (1), LMP (4), Sáringer-Kenyeres Tamás (5), paleo-ketogén (4), koktél (1), munkahely (8), vírus (1), sárkányrepülő (1), Cserép Letícia (1), pszichoterápia (1), bolt (3), hatos lottó (93), újév (6), felveteli (29), párbajtőr (1), Havasi Bálint (11), kötélugró (1), csapadék (1), választás (46), republic (1), lovaglás (2), Magyar Telekom (1), tűzoltó (27), Visionet (1), gyes (2), férfi (1), autó (2), alakformálás (6), túlsúlyos (3), sportlövő (2), Somogyi Zoltán (1), percdíj (1)