Áprilisi éremeső a Rezidance Tánccsoportnak és koreográfusi díj Varga Enikőnek

2015. május 18.
Április hónapban a Rezidance Tánccsoport két versenyen vett részt, ahol sikeresen helyt álltak és kupákkal a kezükben tértek haza.A zalaszentgróti Táncversenyen a gyerek korcsoportosok Vidám Csajok című koreográfiája aranyérmes, a felnőtt korcsoportban indult Üldözöttek c. koreográfia ezüstérmes lett. A tánccsoport elnyerte  a Fesztiváldíjat is.

2015. április 26-án került megrendezésre a VII. Sümegi Dunántúli Táncverseny, ami igazi éremesőt és szakmai elismeréseket hozott a Rezidance Tánccsoportnak. A minősítő versenyen 7 koreográfia mindegyike dobogós helyezést ért el, sőt nem is akármilyen minősítéssel, valamint különdíjak is szépítették az eredménylistát.

- 4 arany minősítés: mini korcsoportosok Starship c. koreográfiája, a gyerek korcsoportosok Színezd ki! és a Bújócska c. koreográfiája és a felnőtt korcsoportosok Üldözöttek c. koreográfiája
- 2 kiemelt arany minősítés: a gyerek korcsoportosok Vidám csajok c. koreográfiája és a felnőtt korcsoportosok Mókuskerék c. koreográfiája
- 1 ezüst minősítés a felnőtt korcsoportok Egy kis party c. koreográfiájának
- Koreográfusi Díjban részesült a szakmai zsűri egybehangzó véleménye alapján Varga Enikő, a tánccsoport koreográfusa és oktatója
- A nap végén pedig a Rezidance Tánccsoport kapta meg az egész napi teljesítményért és a koreográfiák látványosságáért, különlegességéért, sokoldalúságáért és előadásmódjáért a Sümeg Kupát.

A verseny óriási élményt jelentett mind a résztvevő gyerekeknek, mind pedig a támogató szülőknek. A sok munka, lelkesedés és a vidám csapatmunka meghozta gyümölcsét.
A versenyzés folytatódik tovább májusban és júniusban, a híreket keressék majd a www.rezidance.hu weboldalon.
Addig is szurkoljanak a Rezidance Tánccsoportnak és ha színesíteni szeretnék a nyári rendezvényeiket a tánccsoport műsorával, keressék fellépések ügyében Varga Enikőt a tánccsoport koreográfusát és oktatóját a 30/540-8174-es telefonszámon vagy az encsi32{kukac}freemail{pont}hu e-mail címen.

A Sümegi Dunántúli Táncversenyen készült további képeket ezen a linken tekinthetik meg: Rezidance képek - Sümegi Dunántúli Táncverseny

megosztás
hozzászólások
mentő (9), diploma (4), Baptista Szeretetszolgálat (1), ÉrtékTrend (35), Bringatanya (2), Nyitott Balaton (2), Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (136), vendeglátás (6), vízkereszt (1), Bóka György (2), ingatlan (12), Télikert (5), hazassag (6), Zala Megyei Közgyűlés (3), Zalai Borcégér (5), Berecz András (1), Tar László (1), Varga Andrea (13), jogsebész (9), diák (4), C+ fesztivál (1), Németh Veronika (1), támogatás (5), Bányai László (2), születés (16), rezidance (5), környezetvédelem (2), Puskás Tamás (3), vonat (7), erdekes (538), íjászverseny (1), Centrál Színház (1), keszthelyi nyari jatekok (55), Palásthy Bese (1), program (7), magyar (1), kulturalis (4), rádió (1), tornádó (1), arckezelés (1), reklám (1), regatta (2), erdő (2), HIV (1), Négeli Noémi (1), Z. Karvalics László (1), gyógyszertár (1), túlsúlyos (3), Gál Lajos (9), szerencsejatek (630)