A versenyszezon után fellépéseken szórakoztatja a közönséget a Rezidance

2014. július 25.
A nyár a tánccsoport életében mindig a versenyszezon végét és a nyári tánctáborok, a környékbeli fellépések kezdetét jelenti. Június végén lezárult a Magyar Látványtáncszövetség országos és Európa-bajnoksága, ami új helyzet elé állította a csoportot.


A területi bajnokság után ugyanis a zsűri a koreográfiák egyedisége és magas színvonalú előadásmódja miatt öt koreográfiát átsorolt a hobbi B kategóriából a művészeti tánciskolák A kategóriájába. A Rezidance az országos bajnokságon is sikeresen helytállt: a gyerek korcsoportosok két arany-, két ezüstéremmel és egy különdíjjal zártak, az ifjúsági és felnőtt korcsoportban pedig három aranyérem került a táncos lányok nyakába.
Az Európa-bajnokság június utolsó hetében volt Székelyudvarhelyen, a tánccsoportot a junior és a felnőtt korcsoportosok képviselték, akik két arany- és egy bronzéremmel tértek haza.
A lányok a versenyek után sem fejezték be a táncolást, három héten át a VIII. nyári Rezidance-tánctáborban tökéletesítették tudásukat, összesen hatvanketten. A tánccsoport a múlt héten tartotta évzáróját, ahol a csoport vezetője, Varga Lászlóné és koreográfusa-oktatója, Varga Enikő megköszönte a támogatók és a szülők az év folyamán nyújtott sok segítségét. A több mint másfél órás műsorban négy korcsoport tizenhét koreográfiát mutatott be. A ráadásban a szülők két meglepetéstánccal köszöntötték a gyerekeket és a vendégeket.
Akik szeretnék megnézni a tánccsoport versenykoreográfiáit és a táborban tanult vidám táncokat, azokat szeretettel várja a tánccsoport a nyári fellépéseire. A helyszínekről és az időpontokról a www.rezidance.hu honlapon találhatnak az érdeklődők bővebb információkat.

megosztás
hozzászólások
retro (1), dohany (15), vízimentő (5), sofőrszolgálat (1), fesztival (93), himnusz (1), szalloda (59), Spar (1), fogyasztóvédelem (1), repuloter (64), viz (1), Bock Bisztró (12), tűzijáték (1), Bányai László (2), Amazon (3), Novinszky Petra (1), Szeiler Stúdió (32), kutatók éjszakája (1), Pál Attila (1), Krasznai István (1), Nyitott Balaton (2), vasút (10), transzfer (1), Kocsis László (1), munka törvénykönyve (1), Keszthelyi Környezetvédő Egyesület (2), országgyűlési képviselő (33), pünkösdi regatta (5), Hévíz gyógyfürdő (112), kovács (1), Márton nap (1), influenza (2), Vatikán (1), Alsópáhok (51), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), tiltakozás (1), ötös lottó (101), Cserszegi fűszeres (1), Mándó Zsuzsanna (1), szallas (39), Tar Ferenc (3), jovedelem (2), kereszt (1), születés (16), cipősdoboz (3), idegenforgalom (174), zene (23), voroskereszt (24), áruház (1), nyelvvizsga (2)