A szoláriumozás is lehet prémium kategória

2017. január 23.
Néhány évtizede még senki nem gondolta, hogy valóban eljön az a kor, amikor nem fogunk tudni napozni az erős UV-sugárzás miatt. De eljött.

Néhány éve még senki nem gondolta, hogy a napozáspótló szoláriumozás is árthat a bőrnek. Azonban árt. Néhány éve még senki nem gondolta, hogy két iparág együttes tevékenységének köszönhetően épp egy magyar szabadalom lesz az, amely forradalmasítja a szoláriumozást, és létrehozza a szoláriumozás prémium kategóriáját. Pedig így lett.

A fény orvosi célú fejlesztése során jutott el a gyártó cég oda, hogy létrehozta speciális zöld fénycsövét, amely nem éget, nem ráncosít, nem öregít, viszont gyönyörű karibi színt érhetünk el vele.

A bioszoláriumnak nagyon sok jótékony hatása van. Fokozza a D-vitamin-termelődést, javul a szervezet ellenálló képessége, fokozódik a kalcium beépülése, nő az endorfinszint (ez a boldogsághormon), javul a hangulatunk és a közérzetünk. A bioszoláriumnál nincs erős sugárzás, amelynek következtében megégne a bőr; nem a barnulás az elsődleges hatás, nincs bőrgyulladás, csak a meleg barna bőrszín. A gyártó folyamatosan teszteli termékeit, ez az egyetlen sugárbiológiailag is igazolt rendszer a világon.

A bioszolárium használata által szebb és tisztább lesz a bőr, a sejtanyagcsere felgyorsítása a szövetek fokozott oxigénellátásához vezet, és megakadályozza a bőrrendellenességek kialakulását. Aknés és egyéb kóros bőrelváltozások sikeresen kezelhetők ultraibolya sugarakkal. A bioszolárium javítja a test immunrendszerét, az ultraibolya sugárzás aktiválja a fehérvérsejteket, amelyek a testet megtámadó baktériumok ellen harcolnak. Kiegyensúlyozó hatása van az idegrendszerre, pozitívan befolyásolja a vegetatív idegrendszert és a pszichikumot.
A bioszolárium a lehető legegészségesebb barnulást és általános jó közérzetet kínál.

A szoláriumgépek nem műanyagból, hanem a legkiválóbb acélból készülnek, nem sárgulnak meg, nem repedeznek és nem törnek. Kvarchalogén lámpák helyett csúcstechnológiás spagetti arc-váll-dekoltázs és lábszárbarnítók vannak, amelyek nem károsítják a bőrt.
A világon egyedüli innovációként az álló szolárium infracsővel kiegészítve még eredményesebb és tartósabb barnulást idéz elő. A digitális vezérlőpanellel ellátott, tükörreflektoros állószolárium ellipszis formájú, mert a tökéletes barnuláshoz a csövek egyenlő távolságra vannak a test minden pontjától.

Mind a fekvő, mind az álló szolárium üdvözlőszöveggel, relaxációs hangterápiával, digitális vezérlőpanellel, plexivel kombinált kivitelben várja vendégeit. A fekvő gépek extra szolgáltatásként még frissítő permettel, öt fokozatban állítható hűtéssel is várják a barnulni vágyóknak.

A Rejuvena Esztétika Szalonban fekvő bioszolárium, a Rejuvena Beauty Shopban álló, infrával kombinált szolárium található. A barnulást elősegítő termékek széles választékával várunk!
A nem névre szóló bérletek egységre bontottak, egy egység 6 perces. 16 éves kortól 99 éves korig!

A szolizáshoz nem kell bejelentkezned!

Rejuvena Esztétika Szalon – Hévíz, Dr. Babócsay u. 4. Nyitva H–P 8.00–16.30
Rejuvena Beauty Shop – Hévíz, Nagy parkoló. Nyitva: H–P 8.00–18.00, Szo 8.00–14.00

megosztás
hozzászólások
Helikoni ünnepség (4), MSZP (17), regatta (2), boksz (3), kiállítás (16), hatos lottó (93), horgász (5), Bradley Cooper (1), világbajnokság (2), vasárnapi pihenőnap (3), Oroszlán Zsolt (2), táncpanoráma (5), szalloda (59), Kovács Beatrix (1), cipősdoboz (3), Vaszily Zsolt (3), Ekmann László (1), könyv (1), fesztival (93), strand (21), Liszkay (2), Szent István ünnepe (3), HUSZ (7), környezetvédelem (2), cselgáncs (1), csokoládé (2), fitt (1), vívás (1), termálfürdő (1), jatek (2), Rigo Csaba (36), nagyméret (1), szavazas (9), Pálfi László (1), alkalmassági (1), Kovács Viktória (4), online (1), orvos (23), punkosdi regatta (9), Balaton átúszás (5), cégtörlés (3), Rúzsa Magdi (1), festetics (22), Szent Mihály (1), Polgári vélemény (6), Varga Andrea (13), kovács (1), Bányai László (2), erzsebet program (4), homoszexualis (1)