A Rezidance Tánccsoport hozta el az idei évben a Vándorkupát

2014. március 11.
Március első hétvégéjén rendezték meg a III. Connector Táncfesztivált Veszprémben, amelyen a Rezidance Tánccsoport nagyon sikeresen szerepelt, melyet az elért helyezések, a különdíjak és a fődíj is bizonyít. A versenyre 7 koreográfiával nevezett a tánccsoport, modern tánc, művészi látványtánc és musical/showtánc kategóriában.

A gyerek kategóriában 3 koreográfiával mérettették meg magukat a kisebbek, melyeket a zsűri mindhárom esetben aranényeremmel jutalmazott. A  junior és felnőtt kategóriában – nagyon erős mezőnyben - egy aranyérmet, egy ezüstérmet, egy negyedik és egy ötödik helyezést értek el a lányok.
A helyezéseken kívül 3 különdíjjal is gazdagodott a tánccsoport, a gyermek és junior kategóriában egy-egy tánc a „Legjobb zeneválasztás” különdíját, a felnőtt kategóriában nevezett „Az utolsó csepp víz” koreográfia pedig a „Legkreatívabb koreográfia” különdíját kapta meg.

Nézze meg galériánkat!

A kétnapos verseny legnagyobb sikere az volt, amikor a záró eredményhirdetésen a szakmai zsűri és a szervezők 73 tánccsoport közül a Rezidance Tánccsoportnak ítélte oda a Connector Vándorkupát, mint a legeredményesebb, legkreatívabb tánccsoportnak járó díjat.
A táncsoport koreográfiáit készítette és betanította: Varga Enikő.

 

megosztás
hozzászólások
karate (2), rezidance (5), Keszthelyen élni (6), óraátállítás (3), gasztroblogger (2), jogosítvány (1), szolárium (1), tollaslabda (1), Cséby Géza (5), Ifi Ferenc (1), Eurovíziós Dalfesztivál (1), gerincvédelem (1), kutyás strand (5), Fidesz (14), táska (1), Magyar Államkincstár (2), Bedő Beáta (10), mellrák (1), tanulmány (11), Intersport (1), felveteli (29), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), Zalaszántó (2), kezilabda (64), Gyarmati Noémi (1), Bóka Péter (1), adomány (1), Schmied Zoltán (1), eon (2), állami támogatás (1), Szeiler (63), telefon (3), strand (21), szabadsag (2), szex (9), dunantul (23), ingatlan (12), Szent István ünnepe (3), uzemanyag (24), Bogi (13), dinnye (1), Novinszky Petra (1), álommeló (1), Halott pénz (1), kormany (11), Cserszegtomajfutás (5), Év fája (1), macska (1), Lel Ki Főzde (1), gyümölcs (2)