A nagyméretű ruhák is lehetnek divatosak

2016. február 17.
Ízléses, igényes ruhadarabokat keresne, de nem tudja, melyek passzolnának alakjához? Nőként gyakran érezzük úgy, hogy valójában semmi nem áll jól, pedig könnyen lehet, csak a megfelelő szabásvonalra nem leltünk még rá eddig.A sheego.hu által megkérdezett szakemberek is egyöntetűen azon a véleményen vannak, hogy a nagyméretű ruhák is lehetnek nagyon divatosak, csupán jó ízlésre van szükség a választáshoz. Elmúltak már azok az idők, amikor az alakjukkal elégedetlen hölgyek a zsákszerű fekete ruhák mellett tették le voksukat, hiszen egyre több nőt látni, akik megmutatják nőiesen telt formáikat, s teszik ezt ízlésesen, igényes megjelenéssel. Nézzük, milyen nagyméretű ruhák nem hiányozhatnak a gardróbból!

Egyrészes ruhák évszaktól függetlenül
Munkahelyre, randevúra, bevásárláshoz egyaránt remek választásnak bizonyulnak az egyrészes ruhák. A bővülő fazonnal a csípő és a has tájékát rejthetjük el jótékonyan, az A-vonal pedig a popsit formálja előnyösen. A téli hidegben érdemes csizmával kombinálni a választott darabot, nyaranta pedig az ujjatlan, vagy rövid ujjú változatokhoz a balerinacipők és a szandálok remek választásnak bizonyulnak. A rendkívül nőies viselet csipkével, tüllel kombinált típusai kiválóan megállják a helyüket randevúra, alkalmi megjelenés kapcsán is. A nagyméretű molett ruhák esetében a megfelelő árnyalattal és mintázattal esztétikailag előnyösen formálhatjuk megjelenésünket.

A klasszikus blúz újszerű köntösben
Ha nőies viseletről van szó, akkor a nagyméretű ruhák mellett a blúzok sem hiányozhatnak a gardróbból. Munkahelyre szoknyával kombinálhatjuk, de elegáns nadrággal is megállja a helyét a blúz. A hosszított fazonok egyszerre takarnak el, és hangsúlyozzák szabásvonaluknál fogva az előnyös vonalakat. Kiemelhető segítségükkel a dekoltázs, de kosztümkabáttal remek választásnak bizonyulnak elegáns megjelenést megkövetelő alkalmakra is. A blúzok lezserebb változatai, a tunikák szintén évek óta népszerűek a nagyméretű ruhák iránt érdeklődők körében. Az izgalmas színek és minták mellett akár aszimmetrikus aljú változatokat is beszerezhetünk, melyekkel tökéletessé és egyedivé varázsolható a megjelenés. Egyszínű nadrággal munkába, szórakozáshoz, sőt, randevúra is kitűnő döntés a szett.

Nadrágok a sportostól az elegánsig
A nőies megjelenésről természetesen akkor sem kell lemondani, ha a szoknyát nadrágra cseréljük. A tervezők a sportos ruházattól kezdve az alkalmi megjelenésig igyekeznek a nagyméretű ruhák kínálatát is úgy alakítani, hogy abban minden érdeklődő megtalálja számítását. A hagyományos fekete melegítők, futónadrágok mellett a napjainkban trendi, színes, mintás változatok is helyet kapnak a nagyméretű ruhák között. Hasonló a helyzet akkor is, ha a hétköznapokban alkalmas kényelmes és stílusos irányzat kombinálásáról, vagy éppen elegáns megjelenésről van szó. Ne feledkezzünk meg a megfelelő cipőválasztásról sem, hiszen ezzel tehető teljessé a szett.

Nem mindegy, mit viselünk a ruha alatt!
A kényelem szempontjából korántsem mindegy milyen fehérneműre esik választásunk. Ugyanakkor a nőiességet sem kell ma már feláldozni a kényelem oltárán, hiszen rendkívül sokféle, izgalmas fehérnemű közül válogathatunk, mérettől függetlenül. Az alakformáló típusok különösen ajánlottak, ezekkel ugyanis még karcsúbbnak és vonzóbbnak érezhetjük magunkat. Persze nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy az intim pillanatokban egy ízléses darab a magabiztosság semmihez sem fogható érzésével tölt el. A finom nőiséget kifejezhetjük egy-egy luxus fehérnemű viselésével is.

megosztás
hozzászólások
kulturalis (4), Love your belly (2), jutalom (1), fitnesz (1), vadász (2), konyvtar (103), Brüsszel (1), paleo-ketogén (4), esztétika (8), gyenesdias (213), időkép.hu (2), web (5), könyvbemutató (2), Márton nap (1), Radnóti Miklós (1), Stohl András (1), Rejuvena (19), Balatonfüred (3), kitüntetés (6), atlétika (6), Béres Attila (2), Egészségfejlesztési Iroda (1), Hanse (2), Hévízi-tó (1), építész (3), Zalai Kutyasuli (1), áramszünet (3), erettsegi (72), uzemanyag (24), menekült (1), parkolás (8), Babos Lajos (1), vasárnapi pihenőnap (3), kereszt (1), Bogi (13), Bródy János (1), Pampetrics György (21), advent (226), Carbona (9), közétkeztetés (4), Bock Bisztró (12), fitt (1), jótékonyság (3), Rigo Csaba (36), álommeló (1), repuloter (64), Pete Krisztina (1), Vajda János Gimnázium (22), telefon (3), webmark (2)