A keszthelyi szépség különdíjat kapott

A keszthelyi szépség különdíjat kapott

2016. augusztus 07.
Látványos show keretében választották meg Balatonfüreden az idei Miss Balaton by Cosmopolitan nyertesét. A legszebb 16 lánynak több tourban kellett megmutatni magát a közel két órás finálén.Végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg a szakmai zsűri, amelynek tagja volt Sándor Orsi, Edvin Marton, Király Lili, a verseny 2014-es győztese, valamint Mártha Imre, míg a zsűri elnöke Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője volt.
 
A második helyezett Németh Nikolett lett, aki egy 500 000 forintos utazási utalvánnyal lett gazdagabb, a harmadik helyen pedig Kozma Klaudia végzett, az ő nyereménye egy 300 000 forint értékű utazási voucher. A közönségszavazáson Sicra Andrea kapta a legtöbb voksot, és ezzel megnyerte a 100 000 forint értékű utazási utalványt.
 
Idén a verseny ideje alatt hangsúlyos szerepet kapott a sport, hiszen a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve a magyar olimpiai csapat is választott egy különdíjas versenyzőt. A keszthelyi Ángyán Rebeka lett a szerencsés kiválasztott, akinek nyereménye nem kevesebb, mint hogy a hazai olimpiai küldöttség hivatalos vendégeként hat napot tölthet el Rio de Janeiróban. „Gyerekkorom óta nagyon fontos szerepet játszik az életemben a sport. Apukám, Ángyán József a 2000-es Sydney-ben megrendezett olimpián sportlövőként versenyzett, és nekem is nagy álmom volt, hogy egyszer kijussak az ötkarikás játékokra. Korábban sportolóként szerettem volna: hat évig lovagoltam, három évig atletizáltam, egy évig pedig szertornáztam, de sajnos a különböző sérülések miatt abba kellett hagynom ezeket a sportágakat” – kezdte Rebeka. „Amikor átvettem a nyereményt, nem csak az én szemem telt meg örömkönnyekkel, de láttam, hogy apu is nagyon boldog. Alig várom az utazást, már csak néhány nap, és ott szurkolhatok a magyar csapatnak. Az biztos, hogy minden versenyre ki fogok menni, amire csak lehetőségem lesz.”
 

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
pszichoterápia (1), Budapest (3), hegyalja fesztival (3), Tóth Gergely (1), VOLT fesztival (7), ünnep (141), karácsonyi képeslap (1), uszoda (9), Kányavári-sziget (1), Hotel Zenit (3), férfi (1), Apák napja (1), transzfer (1), adomány (1), Fodor Márk (8), Hévíz gyógyfürdő (112), Zalai Borcégér (5), Asbóth Sándor Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium (23), felmondás (1), árviz (2), Czigány Sándor (2), országgyűlési képviselő (33), hazassag (6), kozlekedes (8), pollen (3), kisterseg (20), Márton nap (1), kormanyhivatal (93), Paleomedicina (1), Tóth Xénia (6), erdő (2), álláshirdetés (18), igazgató (1), előadás (14), Pete Krisztina (1), Zalaköveskút (1), Keszthelyi Táncpanoráma (7), telihold (1), csokoládé (2), Gulyás Orsolya (2), könyvbemutató (2), jatek (2), ponthatar (6), spinning (2), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), Jazz Fiesta (2), törvény (1), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), alga (1), gyógyszertár (1)