A golffal ismerkedtek a gyerekek

2014. július 05.
A Zalacsány és Kehidakustány közötti ZalaSprings Golf Resort nyílt nappal, gyakorlati oktatással várta az érdeklődőket, leginkább a gyermekeket pénteken délután. Célként tűzték ki, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítsanak, hogy megismerkedjen a golfozás alapjaival.

A gyerekeket a célt alapul véve profi oktatók kísérték a pályán, a szülők pedig a pálya mellől figyelhették a rendezvényt. A családok örülhettek, hogy a gyermekeik elsajátíthatták a golf alapjait, amit mindenki nagy kedvvel tett. Anthony Monti, a ZalaSprings Golf Resort ügyvezető igazgatója elmondta: jövő évben teljesen elkészül a pálya, mely Kelet-Európának egyik meghatározó, Magyarországnak pedig legmeghatározóbb létesítménye, komplexuma lesz.

Nézze meg galériánkat!

Hozzátette: „Harminc esztendeje nemzetközi szintem foglalkozom golffal, számomra mindvégig egyik legfontosabb feladat volt, hogy a gyermekeket tanítsam, szerettessem, kedveltessem meg a sport alapjaival. Így van ez most is, fontosnak tartottam, hogy a pályához közel élő gyermekek jöjjenek, s golfozzanak. Örülök neki, hogy a mai napon közel negyvenen érkeztek, hogy kipróbálják a golfozást. Az első alkalommal lényegesnek tartom, hogy mindannyiuk élvezettel és örömmel vegyék kezükbe az ütőt, s a figyeljenek a labdák útjára, s persze a golf szabályaira, a sport etikettjére. Ahogy láttam, a „bemelegítés”, a szabályok ismertetését követően ezt mindenki alapként tekintette. Úgy gondolom, az érintett korosztály tekintetében nem is annyira az elmélet, hanem a gyakorlat volt a legfontosabb. S hiszem, hogy a gyermekek tevékenysége alapján a szülők is elkötelezik magukat a golffal, nem rövid, hanem hosszú távon. Lényeges a sport, s persze az is, hogy mindannyian jól érezzék magukat. Mindezt nem csak én, hanem a golfpálya tulajdonosa is fontosnak tartja".

Anthony Monti hangsúlyozta: több korosztálynak is tartanak hasonló képzéseket, bemutatókat a ZalaSprings Golf Resort pályán. Bízom benne – mondta –, hogy minél többen megismerkednek a golf szépségeivel, s élményeik alapján folytatják is a sporttal kapcsolatos pályafutásukat. Ehhez mi segítséget nyújtunk, a jövőben is ingyenes oktatásokkal várjuk a golfot kedvelő gyermekeket, minden korosztályban.

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
hosegriado (7), Polgár Zsolt (1), köztársasági elnök (1), Magyar Turizmus Zrt (45), menetrend (3), tanulmány (11), programajánló (19), proa (1), pedagógus (6), Paleomedicina (1), vonat (7), Ifi Ferenc (1), közétkeztetés (4), pollen (3), Gyertyánági Endre (1), georgikon dse (7), karrier (1), Mándó Zsuzsanna (1), életveszély (1), Pampetrics Milán (2), íjászverseny (1), lakás (3), orosz (1), keszthelyi-hegység (1), Keszthelyi Városvédő Egyesület (6), Golgota Baptista Gyülekezet (1), paralimpia (4), Sáringer-Kenyeres Tamás (5), 1956 (1), TRX (22), Musica Antiqua (2), előadás (14), Liszkay (2), cigaretta (13), ZalaSprings Golf Resort (2), Player's Restaurant & Bar (2), közmunka (1), okmányiroda (1), Astellas-díj (2), Központi Statisztikai Hivatal (3), autizmus (2), Fidesz (14), Barista bajnokság (2), tranzakciós díj (1), Naszádos Péter (12), autóbusz (1), diakhitel (7), program (7), balatongyorok jazz (23), Bocuse (3)