A barna bőr nem csak nyáron trendi!

2018. szeptember 06.
Eljött az ősz, és a levelek sárgulásával egyenes arányban csökken a nyáron megszerzett barnaságunk. De fel a fejjel, van megoldás!

Mit tegyünk, ha szeretnénk barnák lenni ősszel és télen is? Használjunk bioszoláriumot!

Kicsit talán furcsa név egy használati tárgynak, de a bioszoli nagyon is valóságos: a napjainkban elérhető legfejlettebb technológia a mesterséges barnuláshoz. Azért bio, mert a speciális zöld fény, amely a barnaságot létrehozza – egy magyar orvosi találmány –, teljes egészében természetes elveken működik. Csodálatos karibi barnaságot, megnövekedett ellenálló képességet, erősebb csontozatot és boldogsághormont eredményez, így tulajdonképpen gyógyító hatással bír.

Egyedülálló módon a szoláriumok piacán, a bioszolárium sugárbiológiailag igazolt rendszer. Nem kell attól félni, hogy rosszindulatú daganatot idéz elő, hogy a bőrünk indokolatlanul ráncos lesz, vagy hogy az erős sugárzás miatt megég az ember. A Biogreen zöld csöve hosszan tartó, természetes karibi barna bőrszínt eredményez, és nem okoz bőrgyulladást.

A bioszoli izgalmas, XXI. századi találmány. Digitális hangrendszerszabályzóval, állítható hűtéssel, a fekvőben frissítő arcpermettel kényezteti a vendégeket. Különleges felszereltségét az extra spagetticsövek adják arc-, váll-, dekoltázs- és lábszárbarnításhoz.
Egyedülálló innováció az állószoláriumban az infraszauna. Felkészíti a bőrt a barnulásra, élettani hatása a méregtelenítés, a cellulitcsökkentés, az ellenálló képesség növelése.

A tudatos szoláriumozó barnulását a Rejuvena Esztétika Szalonban természetes összetevőkből álló, hipoallergén, parabénmentes, barnulást elősegítő és tartósságot fokozó brand termékek segítik. Különleges illatú (narancs, eper és kókusz) testápolók, kozmetikumok és tusfürdők széles választéka található mindkét telephelyünkön.

Javaslat a barnuláshoz

Fehér bőrűeknek 1 egység (6 perc) első alkalommal.
Kreol bőrűeknek vagy barnultaknak 2 egység (12 perc).
Másodszor elegendő a 2 egység.

A barnult szín megtartásához bőrtípus szerint vagy heti 2×2 egység, vagy 1×3 egység szükséges két-három hétig. A barna szín, később barnult szín két-három hétig megmarad szolárium használata nélkül is.

Égés, bőrpír nincs, a bőr nem lesz repedezett vagy száradt. Az általunk kínált barnítókrémekkel mélyebb lesz a szín, és tovább tart a barna állapot.

Állószolárium vár a hévízi nagy parkoló területén található Rejuvena Beauty Shopban.
Nyitvatartás:
H, K, Sze, P: 9.00–18.00
Csüt: 9.00–15.30
Szo: változó, általában 9.00–14.30, kérlek, hívj minket telefonon: 06 83 378 868.

Fekvőszolárium a Rejuvena Esztétika Szalonban található, a Hévíz, Dr. Babócsay utca 4. szám alatt.
Nyitvatartás:
H–P 8.00–16.30
Szo: változó, kérlek, hívj minket: 06 20 956 2260.

Használata 18 éves kortól bármilyen korig ajánlható. Kismamáknak a magzat három hónapos koráig kifejezetten javasolt, mivel a baba csontképződésére is jótékony hatással van a termelődő D-vitamin.
A bioszoli csöveit 250 órányi teljesítmény után automatikusan cserélik.
A szoláriumbérlet nem névre szól, tetszőlegesen megosztható, felhasználható.

Rejuvena Esztétika Szalon
Hévíz, Dr. Babócsay u. 4.
+36 83 310 359
www.rejuvena.care

megosztás
hozzászólások
jogsebész (9), rezsi (18), gasztroblogger (2), divat (4), gyermek (12), Don (1), hitel (5), gyilkosság (1), luxor (99), életveszély (1), vasárnapi pihenőnap (3), fájdalommentes (3), munka (11), Kovács Patrícia (1), meteorologia (146), Szőcs Tamás (1), pannon egyetem (12), kultura (22), magyar dal napja (8), média (1), miniszterelnök (2), vendeglátás (6), kert (1), népszavazás (1), táncpanoráma (5), Pampetrics Milán (2), Klenovics Mónika (2), e-kereskedelem (1), szunyog (3), életmód (10), Szeiler Gábor (1), kormánymegbízott (1), étel (3), Monitor konyhája (80), Bibó Gimnázium (1), ló (1), minisztérium (7), Manninger Jenő (383), Hévíz (1209), szakma (1), megemlékezés (10), Révai Gábor (1), tiltakozás (1), Puskás Tamás (3), ötös lottó (101), középiskola (1), ünnep (141), Zala Megyei Közgyűlés (3), pszichoterápia (1), hospice (1)