A Balatont ajánlja a német Die neue Frau magazin

2013. július 31.
A hetente 178 ezer példányban megjelenő Die neue Frau elsősorban a hölgyeket, ezen belül is a fiatalabb, 30-as generációt célozza meg. Felmérések szerint a lapnak 300 ezer a női olvasója van.

Az ifjabb generáció tagjai szívesen utaznak párjukkal, családjukkal vagy barátaikkal, és a célok kiválasztásában, valamint az utazási döntések meghozatalában a nők meghatározó szerepet játszanak. Az MT Zrt. németországi képviselete folyamatos kapcsolatot tart az újsággal, illetve a baden-badeni székhelyű kiadójával, a Klambt Verlaggal, hogy az utazásokat ajánló rovatokban hazánk minél gyakrabban szerepeljen. Ennek köszönhetően a mostani cikk szerzője, Vera Klambt is többször írt már hazánkról a Heim und Welt, valamint a Die neue Frau hasábjain. Munkáját – így ennek a cikknek a megírását is – a németországi képviselet információkkal segítette.
A tavaly megjelent Budapest-cikk után a mostani 4 oldal Magyarország kevésbé ismert oldalának a felfedezésére invitál, és részletesen ír a balatoni lehetőségekről. A fürdőzés mellett a magyar tenger ugyanis számos más élményt is ad az oda látogatóknak, biztosítva a test és a lélek tökéletes kikapcsolódását. S ha valaki a kiváló étkek, finom borok, színes rendezvények, hangulatos bulik, a természet nyugalma és az aktív kikapcsolódás mellett a Magyarország hagyományaira is kíváncsi, a romantikus pusztába is kirándulhat.
 

megosztás
hozzászólások
augusztus 20. (5), Ugrimanók (1), google (3), cipősdoboz (3), vallás (1), Bagyinka Tímea (1), Magyar Telekom (1), Orbán Viktor (3), keszthely foter (201), keszthelyi kilometerek (78), Divinyi Tamás (4), CT (3), Bock Bisztró (12), husvet (14), hűtőgépcsere-program (1), ökölvívás (2), Márton nap (1), oscar (13), zivatar (1), Playboy (1), Owaimer Aisha (1), csapadék (1), Eurostat (1), Naszádos Antal (1), Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (1), Paleomedicina (1), Radnóti Miklós (1), luxus (4), szép (9), örömszerző pillanatok (17), jog (3), utazas (15), Kis-Balaton (1), Cserszegtomajfutás (5), kávé (2), miniszterelnök (2), TDM (3), Hévíz (1219), kiállítás (16), gépjármű (1), Keszthelyi Yacht Kikötő (50), Balatonátcsúszás (1), Nagykanizsa (1), ZalaSprings Golf Resort (2), hévízi kifolyó (3), sztárportré (3), antsz (15), Top 50 (1), környezetvédelem (2), Központi Statisztikai Hivatal (3)