A Balatonhoz költözik a Zorall Sörolimpia fesztivál

2012. május 28.
A balatonszemesi Vadvirág kempingbe költözik az idén ötödszörre, augusztus 17-19. között megrendezett és 66 zenekart felsorakoztató Zorall Sörolimpia a korábbi helyszenéről, Megyerről.

A vasárnap zárult szántódi Pannónia fesztivál után a Zorall Sörolimpia is a Balatonhoz költözik - közölte a produkció sajtófelelőse, Kurcz Orsi. A szervezők ajánlása szerint "lesz bazi nagy Zorall-lagzi, motoros felvonulás és túra, sör-virsli versenyek, kerékpártúra, sörolimpiai csapatverseny és koncertek ájulásig".
Az augusztusi fesztiválon fellép többek között a Zorall, az RNR Swindle, a Kalapács, a Depresszió, a Road, a Rocket Queen, a Yellow Spots, a Jackpot, a BugZ, a Rubicon, a Tűzmadár, a Vasmacska, a Exe, a Twister, a Fekete Bárány, a Blues Company és a Corelaosa. A rendezvény három napján három színpadon 66 zenekar fog játszani.
Mint arról Kurcz Orsi beszámolt, a Sörolimpiának nem az a célja, hogy valaha is a nagy fesztiválok sorába tartozzon, hanem hogy mindenki jól érezze magát, és növekedjen a Zorall zenekar közönsége. Ha nagyon be kellene sorolni a rendezvényt valamilyen kategóriába, akkor barátságos, élvezhető kis-fesztiválként lehetne jellemezni - fogalmazott -, ahol az ország minden részéből érkező "Zorallosok", és a vagányabb, rock 'n roll vonalat kedvelők találhatnak egymásra, és bulizhatnak, lazíthatnak együtt - tette hozzá.
A rendezvény azért költözik négy év után Megyerről Balatonszemesre, mert kinőtte a régi helyét, és mert a szervezők vonzónak találták a magyar tengert mondván, "nekünk a Balaton a Riviéra" - fogalmazott Kurcz Orsi. mti

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
repülő (1), szabadsag (2), bezárás (1), Happy Dixieland Band (8), menzareform (4), megemlékezés (9), Bock Bisztró (12), utánpótlás (1), bíróság (8), felmondás (1), drog (3), Intersport (1), Oláh Péter (2), ZalaSprings Golf Resort (2), kezilabda (63), Kocsis László (1), kollégium (1), képviselő-testület (37), labdarugas (25), Tour de Hongrie (1), Somogyi Zoltán (1), Egészségfejlesztési Iroda (1), jég (4), Koósz Attila (1), pollen (3), balett (1), kulturalis (4), Papp Gabor (224), Burgonyakutatási Központ (2), szűrés (1), debrecen uszo eb (16), pünkösdi regatta (5), mozi (12), Golfclub Imperial Balaton (2), Pápai Gábor (2), atlétika (6), hospice (1), adó (6), Könnyid László (1), Hírek képekben (10), alternatív gyógymód (1), koktél (1), lotus (1), kutya (16), jogosítvány (1), Bányai László (2), kerekpar (19), Balaton átúszás (3), Nyitott Balaton (2), Hévíz SK női kézilabda csapata (1)