A 21. századi Magyarországért dolgoznak

2014. április 01.
A Lehet Más a Politika (LMP) eltökélt abban, hogy az országot a 21. századba vezeti – mondta Szél Bernadett, a párt társelnöke keszthelyi sajtótájékoztatóján.

Hangsúlyozta: a jelenlegi elitbe tartozó pártok bizonyították, hogy nem tudnak megoldást találni a problémákra, a foglalkoztatással kapcsolatos kérdésekre, a munkanélküli krízisre, az egyre növekvő szegénységre és arra sem, hogy az ország fuldoklik a korrupcióban. Az LMP eltökélt abban, hogy e problémákat megoldja, s tudja, hogy nincs szükség az atomenergiára, csökkenteni kell a szegénységet, azaz összefoglalva: meg kell újítani Magyarországot – mondta, kiemelve: fontos, hogy az LMP ott legyen a parlamentben. Nélkülük a mostani ciklus is rosszabb lett volna. Hiteles ellenzékként működtek, többek között szorgalmazták a NAV vizsgálóbizottság felállítását, az ügynöklistákkal kapcsolatos, valamint, a Pakssal kapcsolatos kérdések tisztázását. A következő évekbe is szeretnék folytatni ezt a munkát, 2018-ban pedig – addig is hiteles politikai munkát folytatva -  kormányprogramot kívánnak írni – tette hozzá Szél Bernadett. Németh Áron, az LMP képviselőjelöltje azt mondta: a vidék erősítését tartja egyik fő feladatának, fontos, hogy tisztességes munkával mindenki meg tudjon élni Zalában és persze országosan is. Az LMP tiszta irányvonalat nyújt és képvisel, szeretnék, ha az országban minden generáció lehetőséget kapna a jobb életre.

megosztás
hozzászólások
telihold (1), golf (11), költészet napja (2), Ekmann László (1), Bedő Beáta (10), Zalaköveskút (1), Krepsz Zoltán (38), erettsegi (72), Libás (2), Visionet (1), A Dal (3), állatkínzás (2), Owaimer Zoheir (1), Balaton (1157), repülő (3), kiállítás (16), DK (13), Festetics kastély (139), tengerpart (1), Lidl (1), facebook (15), Selmeczy Zsuzsanna (5), Keszthely HUSZ (3), Ranolder (1), ökölvívás (2), Magyar Államkincstár (2), felmondás (1), béremelés (2), túlsúlyos (3), maraton (59), Rio 2016 (32), árviz (2), KDNP (1), Golfclub Imperial Balaton (2), halottak napja (1), kitüntetés (6), szex (9), Németh Gábor (1), Pál Attila (1), helyesírás (1), ajándék (8), alpolgármester (2), 2016 (2), nyár (1), Ács István (10), lakás (3), Halház kft (1), keprol kepre (7), Tóth Levente (2), országgyűlési képviselő (33)