5 praktikus takarítószer, amelynek mindenképp a háztartásodban a helye

2022. március 28.
Ne akkor jussanak eszedbe, amikor épp szükség lenne rájuk!


Szinte minden magyar háztartásban megtalálható a hipó és a Domestos, de jó pár termék éppen akkor nincs kéznél otthon, amikor pedig a legnagyobb szükség lenne rá. Mi az, amit feltétlenül érdemes beszereznünk?

1. Lefolyótisztító
Kevés dolog húzhatja keresztül úgy a napunkat, mint a hirtelen jött dugulás. A legtöbben szeretnénk minél kevesebb időt fordítani erre a kellemetlen feladatra. Ilyenkor jön jól a lefolyótisztító használata, amely hatékonyan veszi fel a harcot a makacs dugulásokkal. Kapható folyadék, gél vagy granulátum formájában, utóbbiból kis mennyiség is elegendő lehet.

2. Szőnyegtisztító
Kicsöppent a ketchup a fehér kanapéhuzatra, vagy a házikedvenced tisztelte meg valami oda nem illővel? A szőnyeg- és kárpittisztító szerek kifejezetten a makacs foltok és szennyeződések eltávolítására lettek kifejlesztve. Nemcsak a szemmel látható szennyeződések, de még a főzés vagy cigarettázás következtében kialakult kellemetlen szagok eltávolítására is használhatók.

3. Elektronikus eszközök tisztítói
Ki szeretné, ha ujjlenyomatok borítanák el a laptopja képernyőjét? Az elektronikai cikkek azonban speciális tisztítószerek használatát igénylik. Szerencsére már ezekből is rengetegféle létezik, a képernyőtisztító oldattól a sűrített gázig, amely a nehezen elérhető helyekről is eltávolítja a port és a piszkot.

4. Padlótisztító
A babák kezét még fontosabb melegen tartani, mint a felnőttekét, hiszen az ujjacskáik könnyen átfagyhatnak. Szerencsére kaphatóak kifejezetten az újszülöttek részére készült kesztyűk, amelyekből legalább 3 párat érdemes beszerezni még a szülés előtt.

5. Környezetbarát tisztítószerek
Neked is kimarják a kezed a tisztítószerek, esetleg még az ekcémád is előjön tőlük? Ha környezetbarát tiszítószereket veszel, akkor nem fenyeget ez a veszély. Ezekben szintetikus anyagok helyett természetes összetevőket, például mentaolajat találunk.

megosztás
hozzászólások
felmondás (1), kulturalis (4), Palya Bea (1), onkormanyzat (481), áramszünet (3), Szeiler (63), költészet napja (2), erdekes (538), Donkó Imre (1), táplálkozási tanácsadó (1), vallás (1), Amazon (3), keszthely balaton kekszalag (5), nap (2), Csősz-Tóth Norbert (1), Keszthelyi Egyesített Szociális Intézmény (2), mozi (13), munka törvénykönyve (1), Szabó Ilona (1), környezetvédelem (2), webshop (1), fogyasztóvédelem (1), fájdalommentes (3), Szutrély Péter (7), LMP (4), C+ fesztivál (1), Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (3), szakma (1), gépjármű (1), Nagy Angelika (1), képviselő-testület (37), erdő (2), monitormagazin (107), Bagyinka Tímea (1), jutalom (1), macska (1), biztosítás (2), Reischl-sörház (1), vállalkozó (4), felveteli (29), Lidl (1), tűzijáték (1), Liszkay (2), hotel mirage (1), muzeum (55), sofőrszolgálat (1), bor (26), emléknap (1), iskola (338), hullámmasszázs (1)