5 lámpa tipp az otthoni hatékony munkavégzéshez

2020. július 15.
Az otthoni munkát nem mindig könnyű megszervezni és sok tervezést, illetve önfegyelmet igényel, hogy hatékonyak maradjunk.

Hiszen otthoni környezetünkben sok minden elvonhatja a figyelmünket, de szigorúan tartanunk kell magunkat a napi terveinkhez, mert ha nem így teszünk, akkor annak a munkánk látja a kárát. A legjobb, amit tehetünk, hogy egy irodai környezetet hozunk létre és úgy rendezzük azt be, hogy kényelmes legyen. Gondoskodjunk egy kényelmes íróasztalról és székről és ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről és az asztali lámpákról sem. A Philips Hue okos világítás pedig arról gondoskodhat minden egyes nap, hogy üdén és energikusan kezdjük a napjainkat és ezek a lámpák a nap lezárását is megkönnyítik a relaxációt biztosító fényeikkel.

Már az ébredés sem nehéz a Philips Hue-val

A Philips Hue rendszere már úgy ébreszt fel bennünket, ahogyan azt mi szeretnénk, azaz már kora reggel felfrissülve kezdhetjük a napunkat. A Philips Hue lámpa fényereje a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így lehetőséget biztosít a nyugodt ébredésre, ellentétben a fülsértő zajjal, amit az ébresztőóra produkál reggelente, vagy más fényforrás, amely nem szoktat bennünket fokozatosan a tényhez, hogy reggel van, és ideje kikelni az ágyból.

Ébredezés a fürdőszobában folytatva

Ha elég korán keltünk és megengedhetjük magunknak a hosszas készülődést, akkor ebben a Philips Hue Adore mennyezeti spot lámpa is a segítségünkre lehet. Amennyiben a fürdőszobánkban a Philips Hue White Ambiance Adore mennyezeti spotlámpánk van felszerelve, akkor csak élvezzük ki a különféle fényrecepteket, amelyeknél feltöltődhetünk, koncentrálhatunk, olvashatunk, avagy pihenhetünk. A fényerő- szabályozó kapcsoló lehetőséget ad arra, hogy létrehozzuk az adott pillanathoz illő, legmegfelelőbb hangulatot.

Munka az otthoni irodában

A meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel tökéletes hangulatot teremthetünk bármilyen alkalomhoz, akár még a munkához is. Az irodánkba becsempészhetjük a nyári meleget idéző meleg fehér fényt, illetve a téli nappalok jéghideg ragyogását is.

A munka folytatása valahol máshol

A Philips Hue Beyond asztali okos lámpa a 16 millió szín és az 50000 fehér fény árnyalat révén lehetővé teszi az adott hely hangulatának a beállítását. Ezért is olyan tökéletes ez a lámpa az esti munkavégzésre. Ez az okos lámpa LED modult tartalmaz.

Ha van még egy kis időnk kikapcsolódni

A napot be kell valahogy fejeznünk. Kell valamilyen lezárás. Ez lehet egy kis esti olvasgatás, vagy egy csésze forró tea elkortyolgatása. A Philips Felicity Hue asztali lámpa is segíthet ebben a ráhangolódásban. Ha nyugalomra vágysz, csak tedd fel a lábad, és válassz puhán fehér fényt a nap tökéletes befejezéséhez.

megosztás
hozzászólások
szallas (39), Horváth Mariann (1), Pampetrics György (21), Gelencsér Kálmán (2), internet (20), katasztrofavedelem (44), programajánló (19), Dublecz Karoly (2), utca embere (8), gerincvédelem (1), google (3), mentő (9), VÉDA (1), magyar (1), Csokonai társaság (1), Street Festival Keszthely (1), shotokan karate (3), Bocuse (3), Kis-Balaton (1), polgármester (153), eon (2), sorkötelezett (1), baleset (169), LMP (4), OKJ (1), vitorlázás (37), margaret thatcher (1), alakformálás (6), medve (1), szép (9), tavaszi szél vizet áraszt (1), kozlekedes (8), Giro d'Italia (1), deviza (1), Ollári Barbara (1), Zalacsány (4), erzsebet program (4), alpolgármester (2), sajtóközlemény (5), időkép.hu (2), Bóka Péter (1), Csengei Agota (16), Csöre Gyula (1), ötös lottó (101), arckezelés (1), kormánymegbízott (1), diák (4), Magyarország tortája (1), Bóka István (1), gyász (1)