2012-ben is Turizmus Világnap

2012. szeptember 24.
A Balaton régióban a következő helyszínek, az alábbi kedvességgel és túraajánlattal csatlakoznak a Turizmus Világnap akcióhoz:

Aki szereti a Balatont, annak szeptember 27-én, Balatonfüreden a helye. A Magyar Turizmus Zrt. munkatársai ajándékokkal, csokoládéval és persze sok szeretettel várják mindazokat, akik névjegyükkel is megerősítik mennyire kötődnek a magyar tengerhez. A Balatoni RMI csapata a Vitorlás téren gyűjti az aláírásokat a délután folyamán, nem is akármire..!

Balatonfüred hírét évszázadok óta öregbítik a mélyből feltörő szénsavas források. Az ivókúraként gyomorhurut, epe- és bélbántalmak és cukorbaj ellen is hatás füredi savanyúvizet a Balatonfüredi Reformkori Hagyományőrzők Társaságának tagjai reformkori öltözetben korzózva kóstoltatják csütörtök délután a Tagore sétányon.
A Balatonfüredi Tourinform Iroda is tárt karokkal – és finom cukorkával, kisebb ajándékokkal – várja a vendégeket. Aki pedig a cukorkán kívül valami „Füredire” is vágyik, az megvásárolhatja Pálffy István: Balatonfüred és Tihany című útikönyvét.
A Turizmus Világnapján Balatonfüred Reformkori városrészét, ingyenes séta keretén belül is megismerhetik az érdeklődők a Füredkult jóvoltából.

Balatonföldváron, a Turizmus Világnapja alkalmából minden érdeklődő részt vehet a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai Egyesület által szervezett ingyenes, gyalogos városnéző Keltatúrán. Indulás időpontja: 10.00 órakor a Tourinform iroda elöl.

Szeptember 27-én a Zalakarosi fürdőbe látogató vendégek kényeztető Thermo Spa wellness kezelést kapnak ajándékba.

Balatonalmádiban a Ramada Hotel & Resort Lake Balaton**** kedvezményes csomagajánlatokkal vár minden kedves vendéget a Turizmus Világnapján és az azt követő hétvégén. www.ramadabalaton.hu
A Balatonalmádi Turisztikai Egyesület a Turizmus Világnapján és az azt követő hétvégén házi süteménnyel és üdítővel, helyi borral várja a vendégeket. Pénteken (szeptember 28-án) 15:30 órától ingyenes, vidám hangulatú városnézéssel kedveskednek az érdeklődőknek.

Hévízen a Tourinform Iroda a Tófürdővel együttműködve egy-egy „mosoly-„kupon” –nal kedveskedik a vendégeknek, amivel aznap térítésmentesen vehetnek igénybe egy szolgáltatást.

megosztás
hozzászólások
Joós Adél (1), Palinkas Robert (83), Rtime (5), HUSZ (7), gyógyfürdő (6), luxor (99), minimálbér (1), Szent Mihály (1), Top 50 (1), Apák napja (1), europa-bajnok (5), bolt (3), punkosdi regatta (9), Keszthelyi Városvédő Egyesület (6), Dumaszínház (2), család (1), Hegyi Roland (HR) (5), áruház (1), Füzes Eszter (1), karácsonyi képeslap (1), levendula (2), Hévíz (1219), gyógytornász (1), ajándék (8), Március 15 (2), Horváth Mariann (1), webmark (2), tengerpart (1), világbajnokság (2), recept (178), Manninger Jenő (384), Don (1), Cserszegtomaj (124), Horvath Terez jegyzo (29), örömszerző pillanatok (17), sárkányrepülő (1), árviz (2), pollen (3), büntetés (3), Fidesz (14), garázsvásár (1), jogsebész (9), videó (1), cselgáncs (1), Ács István (10), barista (3), 3D (1), úszás (22), baleset (169), transzfer (1)