2 munkanapon belül is kaphatunk gyorskölcsönt

2018. február 28.
A Sberbank kínálatában a gyorskölcsön is megtalálható, amely a piacon egyedülálló kamattal várja az érdeklődőket. Akár otthonunkból, saját fotelünkben ülve lebonyolíthatjuk a teljes banki ügyintézést, így még csak ki sem kell mozdulnunk otthonról. A kamat 6,95%-tól indul, ami valljuk be, igen alacsony a ma elérhető gyorskölcsön kínálatok között.

A Sberbank Fair Expressz gyorskölcsön bármire elkölthető

Az igen kedvező személyi kölcsön konstrukció bármikor felvehető és teljesen szabadon felhasználható, azaz arra költjük, amire csak szeretnénk. Most tavasszal jellemzően a lakásfelújítási munkálatokra vesznek fel sokan kölcsönt, de elérkezett az ideje a nyaralások lefoglalásának is.

Ilyenkor tavasszal a legtöbb utazási iroda előfoglalási akciókkal kedveskedik az utasoknak és ezeket a lehetőségeket érdemes is kihasználni. Sokszor több tízezer forinttal olcsóbban juthatunk hozzá egy családi nyaraláshoz, ha előbb befizetjük a teljes összeget vagy legalább a felét. A gyorskölcsönök erre is felhasználhatók.

Milyen kondíciók mellet igényelhetjük most a gyorskölcsönt?

Akár 7,99% THM mellett is igénybe vehetjük a Sberbank kölcsönét. Nézzünk egy példát. Havi nettó 250 000 forint jövedelem igazolása mellett 650 000 forintot 36 hó futamidőre is felvehetünk. Ebben az esetben az első havi törlesztőrészlet 3765 forint lesz, míg a második hónaptól minden hónapban 20 571 forintot kell majd visszafizetnünk a pénzintézetnek.

A Fair Expressz Plusz személyi kölcsön 6,95% hitelkamatra, fix kamatozással 62537 forint díj megfizetése mellett kínálja. Egy 500 000 forintos összeget 3 év futamidőre 7,99% THM mellett havi 15846 forintos törlesztőre igényelhetünk. Érdemes a bank oldalán jobban körülnézni, hiszen egyéb más gyorskölcsön kondíciók is elérhetők.

A hiteligénylés folyamata

A Sberbank honlapján találhatunk egy űrlapot, amelyet online lehet kitölteni. Az űrlap kitöltése után kérhetünk visszahívást a banki ügyintézőktől. A gyorskölcsön folyósítása érdekében az ügyintézők nagyon rövid időn belül felveszik a kapcsolatot a potenciális ügyfelekkel.

Az ügyintézők pontosan elmondják a telefonhívás során, hogy milyen fontos dokumentumokat szükséges majd a bankfiókban bemutatni a hiteligénylésekor. A kölcsönigénylést ezután a legrövidebb időn belül elbírálják, így 2 munkanapon belül már a számlánkon is lehet a kért összeg.

Mivel tényleg gyorsan megtörténik a folyósítás, így lehetőség van még részt venni a március hónapban tartó utazási akciókban. A hitelt természetes személyek igényelhetik, akik 23 év és 70 év közöttiek.

Fontos, hogy a futamidő lejáratáig a 70 éves életkort nem tölthetjük be, tehát a futamidőt így érdemes megválasztani. Ha nem így teszünk, akkor a bank kezes bevonását fogja kérni az ügyletbe. A KHR listán egyáltalán nem szerepelhetünk, ha a banktól kölcsönt szeretnénk felvenni, hiszen azonnal elutasításra kerül igényünk.

A Sberbank a kedvező kondíciók ellenében bankszámlaszerződés megkötését kéri, amelyet a teljes futamidő alatt fent kell tartani. Dokumentumok, amelyeket biztosan be kell majd mutatni a bankfiókban: érvényes személyi igazolvány, vezetői engedély és lakcímkártya, adóigazolvány. Jövedelemmel kapcsolatosan a munkáltatói igazolást kérhetik, amely 30 napnál nem lehet régebbi. Jó hír a külföldön dolgozóknak, hogy ők is igényelhetnek hitelt.

Ebben az esetben 3 havi bankszámlakivonatot kell bemutatni, amelyen látható az elmúlt három hónap jövedelme. Az igénylő nyomtatványon is azt a munkáltatót kell feltüntetni, aki a jövedelmet folyósítja. A bank biztosítja a szükséges formanyomtatványt, amely jelenleg angol vagy német nyelven érhető el.

 

megosztás
hozzászólások
korábbi híreink
Paleomedicina (1), orosz (1), fitt (1), természetgyógyászat (2), táplálkozás (1), transzfer (1), Marsalkó Dávid (1), apartman (3), videó (1), Rejuvena (18), Gál Lajos (9), facebook (15), vallás (1), Eurovíziós Dalfesztivál (1), érettségi megoldás (5), mav (25), lakás (3), úszás (22), Keszthelyi Kiscápák (6), Bringatanya (1), szép (9), vasárnapi pihenőnap (3), rezsi (18), idojaras (262), ötös lottó (101), férfi (1), alkohol (4), Kovács Viktória (4), Darren Cranmer (2), óvoda (7), felmeres (10), google (3), Varga Terézia (1), migráns (3), test (1), FINA vizes világbajnokság (1), shotokan karate (3), fa (1), police (513), Palásthy Bese (1), gyógyfürdő (6), koraszülött (1), alpolgármester (2), Pete Krisztina (1), posta (1), Szeiler (63), állatorvos (1), turisztika (94), igazgató (1), menzareform (4)