11 éves sármelléki kislánnyal szexelt

2014. november 22.
Egy 26 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolt vádemelést a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, aki az interneten ismerkedett meg a gyermekkel.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 11 éves sármelléki kislány több internetes oldalon, idősebb férfiakkal ismerkedett meg, akikkel személyesen ugyan nem találkozott, azonban webkamerán keresztül meztelenre vetkőzött előttük. A lánynak a férfiak közül megtetszett egy 26 éves, magát székesfehérvárinak valló fiatalember, ezért beleegyezett abba, hogy személyesen is találkozzanak. A randevú 2014. május 14-én 14 óra 30 perckor Sármelléken volt, ahol a férfi egy autóban várta a lányt. A fiatalok először a keszthelyi mólón sétáltak, majd beültek a kocsi hátsó ülésére, ahol a férfi kérésére a gyermek levetkőzött, majd szexuális kapcsolatban került az idegennel. A történek után az „udvarló” visszavitte a kislányt Sármellékre. A nyomozás során a rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki részben elismerte a bűncselekmény elkövetését, azonban azt mondta, hogy nem tudta, hány éves a gyermek. A nyomozók kiderítették, hogy az elkövető az interneten több, tizennégy év alatti gyermekkel is próbált kapcsolatot létesíteni, valamint az is kiderült, pontosan tudta, hogy a sármelléki lány még csak 11 éves.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Á. veszprémi lakos ellen szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

 

megosztás
hozzászólások
múzeumok éjszakája (4), keszthelyi-hegység (1), Novák Péter (1), Varga Endre (4), sztár (2), TRX (22), Nagy Angelika (1), képviselő-jelölt (5), Krepsz-Kapai Bernadett (1), oscar (13), biztosítás (2), Carbona (9), gyermekszám (1), Koósz Attila (1), pálinka (2), regisztráció (1), piac (6), Nyugati-medence Kikötőfejlesztő Kft (6), test (1), jog (3), ÉrtékTrend (35), georgikon (38), koktél (1), újszülött (1), kilométer (1), Halház kft (1), nagyik karácsonya (1), Hírek képekben (10), Budapest (3), fitt (1), torkos csütörtök (3), sajtóközlemény (5), proa (1), Biró Róbert (15), egyház (2), természetgyógyászat (2), Együtt (1), nap (2), koraszülött (1), szakács (1), TDM (3), Horváth Mariann (1), Via Hotel (1), CT (3), Kvárta Mátyás (44), Kovács Patrícia (1), Keszthelyen élni (6), keprol kepre (7), tappenz (1), Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt (18)