Videós hírek

Főpróba a Balaton Színházban - VIDEÓ

2011. szeptember 23.
A 9. Táncpanoráma első napján a Honvéd Táncszínház Ballada című előadásának próbáján jártunk.

Gerinciskola a hévízi kórházban - VIDEÓ

2011. szeptember 23.
A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban csaknem másfél évtizede sikeresen működő, komplex felvilágosító program a gerinciskola, amely mára a mozgásterápia szerves részévé vált, nagyon népszerű a betegek körében. Elméleti ismereteket és a mindennapi életre szánt gyakorlati tanácsokat tartalmaz. A részletekbe Varga Terézia, a kórház vezető gyógytornásza avatja be a nézőket.

Indul az új évad a Balaton Színházban - VIDEÓ

2011. szeptember 20.
A keszthelyi Balaton Színház öt előadásból álló felnőtt bérletsorozata igényes szórakozást kínál, megfizethető áron a 2011/2012-es színházi évadban is.

Szüret Gyenesdiáson - VIDEÓ

2011. szeptember 12.
Gyenesdiás Önkormányzata, intézmények, civil közösségek hagyományos – szezonzáró – rendezvénye a hegyközségi településekre jellemző szüreti felvonulás és az azt követő folklórműsor.

Kihívások és megoldások a hévízi kórházban - VIDEÓ

2011. szeptember 10.

Helyére kerül a Szentháromság-szobor - VIDEÓ

2011. szeptember 08.
Az eredetileg vállalt, novemberi határidő közeledtével a Fő téri munkálatok gyorsabban és látványosabban zajlanak, mint ahogy eddig láthatták a városlakók és a turisták. Ruzsics Ferenc Keszthely polgármestere elmondta: a napokban megérkezik a restaurált Szentháromság-szobor, s már készülnek az alapozási munkálatok.

Új igazgató az Asbóth-iskolában - VIDEÓ

2011. szeptember 07.
A 2011/2012-es tanévtől új igazgató, Csótár András vezeti a keszthelyi Asbóth Sándor-középiskolát, miután Szemes Péter nyugdíjba vonult.

Keszthely-Klassz - Egyedülálló fesztivál Keszthelyen - VIDEÓ

2011. szeptember 06.
Számos híres előadó fellépésével rendezték meg augusztusban a Keszthely-Klassz Fesztivált és Mesterkurzust Keszthelyen.

Táncpanoráma Keszthelyen - VIDEÓ

2011. szeptember 04.
Kilencedik alkalommal várja a táncok szerelmeseit, illetve a táncelőadások iránt érdeklődőket szeptember 15-től a Balaton Kongresszusi Központ és Színházban a Keszthelyi Táncpanoráma. A repertoárban négy olyan előadás található, amely a Nemzeti Táncszínházban minden alkalommal nagy sikert arat. A három nap fellépői: Honvéd Táncszínház, Budai László és vendégei valamint a Szegedi Kortárs Balett.

Filmfesztivál Keszthelyen - VIDEÓ

2011. szeptember 04.
Nyolcadik Balaton-filmfesztivál Keszthelyen! Időpont: 2011. szeptember 7–10.

Az örök farmer - VIDEÓ

2011. szeptember 02.
Az örök életű farmer címmel időszaki kiállítás nyílik a Balatoni Múzeumban szeptember 3-án 14 órakor. A vendégeket köszönti: Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő és Havasi Bálint múzeumigazgató. A kiállítást megnyitja: Méri Edina néprajzkutató

Megkezdődött az egyeztetés - VIDEÓ

2011. augusztus 29.
Zalában megkezdődött a megyei önkormányzat kezében lévő vagyon és feladatrendszer állami kézbe adásának előkészítése, ami 26 intézményt és mintegy 3.300 dolgozót érint.

Borfesztivál Hévízen

2011. augusztus 18.
Augusztus 17-én kezdődött és 21-ig tart a XVII. Hévízi Borfesztivál, mely rengeteg koncerttel, szórakoztató programokkal, és természetesen a „főszereplő” helyi, térségi borokkal várja a közönséget Hévízen.

Keszthelyi Borünnep, 2011

2011. augusztus 12.
A XIX. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep, Keszthely, augusztus 3–7.

Jazz-est Balatongyörökön - VIDEÓ

2011. augusztus 11.
A Jass Fiesta augusztus 4-i rendezvényén Barabás Lőrinc és a Kalimutu Jazz Band lépett fel Balatongyörökön a Móló café előtti téren.

Szépül a keszthelyi főtér - VIDEÓ

2011. augusztus 09.
Lassan a fél évhez közeledik a Fő téri rekonstrukció, azonban nem várt akadályok nehezítik a munkálatokat. A polgármester reméli, hatékonyabb szervezéssel tartani tudják a határidőket, és az időjárás is kedvező lesz.

Új irány a hévízi Hunguest Hotel Heliosban - VIDEÓ

2011. augusztus 09.
2002 óta népszerűsíti Hévizt Joós Adél, a Hunguest Hotel Helios és Panoráma igazgatója.

Megnyílt a Borutca Keszthelyen - VIDEÓ

2011. augusztus 04.
A 19. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnepnek az idén is a festői Balaton-parti sétány ad otthont augusztus 3–7. között. Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mondott Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere. A rendezvényt megnyitotta Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

Pletykafészek - Bemutató - VIDEÓ

2011. augusztus 03.
Az előadás igazi felhőtlen szórakozást kínál, melyet a szereposztás szavatol. Liptai Claudia és Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter és Simon Kornél, Básti Juli és Scherer Péter, valamint Bertalan Ági és Schmied Zoltán alakítják a főszereplő négy házaspárt.

Mondj igent a Fő téren! - Belvárosi esküvő

2011. augusztus 01.
Július utolsó szombatján rendezték meg az első belvárosi esküvőt Keszthelyen, ahol a korábban meghirdetett felhívásra jelentkező fiatalok közül egy keszthelyi pár mondhatta ki a boldogító igent.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

APRÓK TÁNCA
2015. február 07.
családi program

FARSANGI CSALÁDI DÖNGICSÉLŐ
2015. február 07.
családi program

VII. Keszthelyi Esküvő Kiállítás
2015. február 07.
egyéb

GYÓGYULÁSOM IGAZ TÖRTÉNETE
2015. február 06.
TERMÉSZETGYÓGYÁSZ KLUB

A VÉN SZABÓ
2015. február 05.
előadás


Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  26
kultúra
  62
sport
  51
életmód
  53
környezetvédelem
  17

Hirdetés