Videós hírek

Tündérrózsák a kastélyban

2011. december 14.
A Tündérrózsa Gyermek-néptánccsoport kisfilmje Rendező-koreográfus: Aradvári Lackó Művészeti vezető: Aradvári Lászlóné Operatőr: Tóth Levente Táncosok: Dormán Barnabás, Gass Ádám, Illés Gergő, Kaszás Gergő, Kéri Balázs, Kiss Péter, Mácskovity Máté, Németh Gábor, Pál Bence, Rácz László, Rigó Domonkos, Skerlecz András

Oscar Vonyarcvashegyen

2011. december 11.
A Hotel Zenitben, Vonyarcvashegyen rendezték meg 2011. november 26-27-én a II. Szauna Szeánsz® Oscar középdöntőjét.

Bormustra Keszthelyen

2011. november 28.
December 3-án a Balaton Színházba várja a bor kedvelőit – már második alkalommal – a Hungarikum bormustra, amelyen előadások, kiállítók borkóstolói színesítik a programot. Ismét Bakonyi Karcsi bácsi emlékére rendezik meg a műsort. Az aulában hungarikumvásár lesz.

Adventi programok Keszthelyen

2011. november 26.
Különleges programokkal várja a látogatókat Keszthely advent időszakában is. A Sétálóutcán elhelyezett adventi koszorú első gyertyáját vasárnap gyújtják meg.

Főzzünk együtt! - Kíméletesen sült kacsamell stircelt burgonyával, szilvaraguval (+borajánló) - VIDEÓ

2011. november 24.
Igazi ünnepi menüt állított össze Ács István, a vonyarcvashegyi Taverna étterem konyhafőnöke: kíméletesen sült kacsamell stircelt burgonyával, szilvaraguval. A hozzá illő bort Pampetrics György, keszthelyi borkereskedő ajánlja. Zene: Babos-Csipszer Duo

Átadják az új csomópontot Keszthelyen - VIDEÓ

2011. november 22.
Szerdán adják át a körforgalmat a Kossuth–Deák–Szent Miklós utcák csomópontjában. Megfelelő tömörségű az új útpálya – mondta kérdésünkre Ruzsics Ferenc polgármester. Elkészült egy gyalogos-átkelőhely is a Deák Ferenc utcában, így könnyebben lehet eljutni a temetőhöz.

Természetgyógyász nap Keszthelyen - VIDEÓ

2011. november 11.
November 11-12-én rendezik meg a III. Természetgyógyász napot Keszthelyen. A programokról Csengei Ágota igazgatóné mesél.

Főzzünk együtt! - Fűszeres halfilé mandulás, sült hagymás rizzsel (+ borajánló)

2011. november 10.
Mediterrán menüt állított össze Meiszner Katalin természetgyógyász, táplálkozási tanácsadó Főszeres, sütőben sült halfilé mandulás, sült hagymás rizzsel, sült füge, mediterrán saláta és petrezselyem saláta. A bort Pampetrics György borkereskedő ajánlja. Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Programajánló az őszi szünetre - VIDEÓ

2011. október 29.
Filmvetítéssel, tökfaragással, tökgurító bajnoksággal várja a fiatalokat a Balaton Színház az őszi szünetben. A programokról részletesen Csengei Ágota igazgató beszél.

Főzzünk együtt! - Sertésszűz mustmártáson, mazsolás rizzsel (+borajánló!) - VIDEÓ

2011. október 27.
A vonyarcvashegyi Taverna étterem séfje tanít meg bennünket egy ízletes őszi menü elkészítésére. A hozzá illő bort Pampetrics György keszthelyi borkereskedő ajánlja. Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Október 23-ra emlékezünk - VIDEÓ

2011. október 18.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére városi ünnepséget rendez Keszthely. A programról Csengey Ágotát, a Balaton Színház és a Goldmark Károly Művelődési Közpot igazgatóját kérdeztük.

Mofetta - Új kezelés Hévízen - VIDEÓ

2011. október 13.
Új kezelés Hévízen, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban. A mofettáról dr. Hontvári Lívia, a kórház belgyógyász szakorvosa beszél a Monitornak.

Látványos munkálatok a keszthelyi főtéren - VIDEÓ

2011. október 09.
Több helyszínen is folyik a munka a keszthelyi főtéren.

Könyves Vasárnap - VIDEÓ

2011. október 07.
Október 9-én ötödik alkalommal rendezik meg a keszthelyi Fejér György Városi Könyvtárban a Könyves Vasárnapot. A programokról az igazgató, Beke Judit mesél.

Problémák a körforgalommal - VIDEÓ

2011. október 06.
Keszthely új csomópontjában a munkálatok után megindult az autóforgalom, majd később újra lezárták. Mi ennek az oka? Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere beszél a problémáról.

Főzzünk együtt! - A háromszínű menü

2011. október 05.
Őszi menüt állított össze Meiszner Katalin természetgyógyász, táplálkozási tanácsadó, amelyben megjelenik a sütőtök, cékla, és a még rendelkezésre álló leveles zöldségek, rizs, vagy valamilyen más gabonaféle, némi diófélével, vagy magokkal kiegészítve. Mindezen zöldségek igen sokoldalúan elkészíthetőek. Zene: Varga Endre

A keszthelyi triálosok - VIDEÓ

2011. szeptember 28.
A keszthelyi First Section Trial Team edzésén jártunk.

Átszervezés előtt - VIDEÓ

2011. szeptember 26.
Változik a megyék és a megyei önkormányzatok helyzete 2012. január elsejétől. Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke beszél az új helyzetről.

Hévízi termelői piac - VIDEÓ

2011. szeptember 24.
Kedden és szombaton délelőtt, csütörtökön esténként várja vásárlóit a hévízi, környékbeli termelők kizárólag természetes alapanyagokból készült, minőségi élelmiszereit és kézműves termékeit árusító termelői piac.

9. Keszthelyi Táncpanoráma, az érzelmek fesztiválja - VIDEÓ

2011. szeptember 23.
A 9. Keszthelyi Táncpanoráma három napján a Honvéd Táncszínház, Budai László és vendégei valamint a Szegedi Kortárs Balett lépett fel a Balaton Színházban.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

Hegyi Barbara: Alkalomadtán
2015. május 28.
könyvbemutató

A BALATON-PARTI ZÖLDTERÜLETEK ÉRTÉKEI
2015. május 28.
előadás

ÜTŐS BB
2015. május 28.
előaád

Keszthelyi Kilométerek Futóverseny - vasárnap
2015. május 24.
sport

Keszthelyi Kilométerek Futóverseny - szombat
2015. május 23.
sport


Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  28
kultúra
  68
sport
  56
életmód
  60
környezetvédelem
  21

Hirdetés