Kiemelt videónk

Nem csalás, nem ámítás! Ropogós, ízletes, dagasztás nélküli bagettet készít Somogyi Zoltán Max gasztroblogger a Monitor konyhájában! Csak a kezét figyeljék! :)

Bagett dagasztás nélkül

2015. július 24.

nézze meg videónkat!

Kiemelt képgalériánk

Kékszalag 2015

2015. július 02.


nézze meg képeinket!


Videós hírek

IV. Esküvő kiállítás Keszthelyen - VIDEÓ

2012. február 01.
Negyedik alkalommal rendezik meg a keszthelyi Balaton Színházban az Esküvő kiállítást. A részletekről Csengei Ágota igazgató mesél.

Csillag születik Hévízen - VIDEÓ

2012. január 29.
A Hévízen is csillag születhet verseny első elődöntője.

Érdekes, érdemes portrék I. - Pálfalvi Nándor - VIDEÓ

2012. január 27.
Az Érdekes, érdemes portrék sorozatban Pálfalvi Nándor Keszthelyen élő írót ismerhetik meg.

Multikuli-kocsi - VIDEÓ

2012. január 21.
Egy bevásárlókocsi vallomása.

Főzzünk együtt! - Parajjal töltött palacsinta sajtmártással (+borajánló) - VIDEÓ

2012. január 17.
Meleg előételként, vagy egy tartalmas leves után főételként is fogyasztható, könnyen elkészíthető ételt mutat be Ács István, a vonyarcvashegyi Taverna étterem konyhafőnöke. A hozzá illő bort Pampetrics György keszthelyi borkereskedő ajánlja. Zene: Babos-Csipszer Duo

Főzzünk együtt! - Könnyű halas ünnepi menü - VIDEÓ

2012. január 15.
Uborkás, déligyümölcsös ízelítő csípős-édes-savanyú mártogatóssal, narancsos, majonézes hal zellerszárral, ananászos céklasalátával. Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Happy Dixieland Band - VIDEÓ

2012. január 07.
A Happy Dixieland Band tagjai: Babos Lajos klarinét, Szerdahelyi Károly bendzsó, Lakossy Tamás trombita, Piller Balázs zongora, Schmidt János nagybőgő, ének, Tóth Péter dob, Varga Endre szaxofon.

Próbán a Happy Dixieland Band - VIDEÓ

2012. január 04.
A Happy Dixieland Band 2011 tavaszán alakult meg. Műsorukon a 20. század első felének népszerű dallamai szerepelnek. A kitűnő zene mellett fontos a zenekar arculata, amely a 20-as évek gengszter világát idézi a hallgatóság elé.

Kalandpark a keszthelyi kastélyban - VIDEÓ

2011. december 21.
Pályázatok és fejlesztési projektek segítségével szeretne többletforrásokat szerezni az intézménynek Pálinkás Róbert, a keszthelyi Helikon kastélymúzeum vezetője.

Szemléletváltás történt - VIDEÓ

2011. december 18.
Fél év telt el azóta, hogy június 2-án kinevezték Pálinkás Róbertet – aki a város alpolgármestere is – a keszthelyi kastélymúzeum igazgatójának.

Tündérrózsák a kastélyban

2011. december 14.
A Tündérrózsa Gyermek-néptánccsoport kisfilmje Rendező-koreográfus: Aradvári Lackó Művészeti vezető: Aradvári Lászlóné Operatőr: Tóth Levente Táncosok: Dormán Barnabás, Gass Ádám, Illés Gergő, Kaszás Gergő, Kéri Balázs, Kiss Péter, Mácskovity Máté, Németh Gábor, Pál Bence, Rácz László, Rigó Domonkos, Skerlecz András

Oscar Vonyarcvashegyen

2011. december 11.
A Hotel Zenitben, Vonyarcvashegyen rendezték meg 2011. november 26-27-én a II. Szauna Szeánsz® Oscar középdöntőjét.

Bormustra Keszthelyen

2011. november 28.
December 3-án a Balaton Színházba várja a bor kedvelőit – már második alkalommal – a Hungarikum bormustra, amelyen előadások, kiállítók borkóstolói színesítik a programot. Ismét Bakonyi Karcsi bácsi emlékére rendezik meg a műsort. Az aulában hungarikumvásár lesz.

Adventi programok Keszthelyen

2011. november 26.
Különleges programokkal várja a látogatókat Keszthely advent időszakában is. A Sétálóutcán elhelyezett adventi koszorú első gyertyáját vasárnap gyújtják meg.

Főzzünk együtt! - Kíméletesen sült kacsamell stircelt burgonyával, szilvaraguval (+borajánló) - VIDEÓ

2011. november 24.
Igazi ünnepi menüt állított össze Ács István, a vonyarcvashegyi Taverna étterem konyhafőnöke: kíméletesen sült kacsamell stircelt burgonyával, szilvaraguval. A hozzá illő bort Pampetrics György, keszthelyi borkereskedő ajánlja. Zene: Babos-Csipszer Duo

Átadják az új csomópontot Keszthelyen - VIDEÓ

2011. november 22.
Szerdán adják át a körforgalmat a Kossuth–Deák–Szent Miklós utcák csomópontjában. Megfelelő tömörségű az új útpálya – mondta kérdésünkre Ruzsics Ferenc polgármester. Elkészült egy gyalogos-átkelőhely is a Deák Ferenc utcában, így könnyebben lehet eljutni a temetőhöz.

Természetgyógyász nap Keszthelyen - VIDEÓ

2011. november 11.
November 11-12-én rendezik meg a III. Természetgyógyász napot Keszthelyen. A programokról Csengei Ágota igazgatóné mesél.

Főzzünk együtt! - Fűszeres halfilé mandulás, sült hagymás rizzsel (+ borajánló)

2011. november 10.
Mediterrán menüt állított össze Meiszner Katalin természetgyógyász, táplálkozási tanácsadó Főszeres, sütőben sült halfilé mandulás, sült hagymás rizzsel, sült füge, mediterrán saláta és petrezselyem saláta. A bort Pampetrics György borkereskedő ajánlja. Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Programajánló az őszi szünetre - VIDEÓ

2011. október 29.
Filmvetítéssel, tökfaragással, tökgurító bajnoksággal várja a fiatalokat a Balaton Színház az őszi szünetben. A programokról részletesen Csengei Ágota igazgató beszél.

Főzzünk együtt! - Sertésszűz mustmártáson, mazsolás rizzsel (+borajánló!) - VIDEÓ

2011. október 27.
A vonyarcvashegyi Taverna étterem séfje tanít meg bennünket egy ízletes őszi menü elkészítésére. A hozzá illő bort Pampetrics György keszthelyi borkereskedő ajánlja. Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  28
kultúra
  69
sport
  57
életmód
  61
környezetvédelem
  21

Hirdetés