Kiemelt képgalériánk

Egy doboznyi szeretet

2014. december 22.


nézze meg képeinket!

Kiemelt tudósításunk

Lehet nevezni a Keszthelyi Kilométerek (KKM) 2015-ös versenyére. A jövő év az újdonságokról szól majd: vadonatúj pályakialakítás, „klimatizált pálya”, új programterv, teljesen új KKM, valamint új versenyszámok várják a futókat.

Keszthelyi Kilométerek: elindult a nevezés

2014. november 13.

bővebben!


Videós hírek

Az örök farmer - VIDEÓ

2011. szeptember 02.
Az örök életű farmer címmel időszaki kiállítás nyílik a Balatoni Múzeumban szeptember 3-án 14 órakor. A vendégeket köszönti: Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő és Havasi Bálint múzeumigazgató. A kiállítást megnyitja: Méri Edina néprajzkutató

Megkezdődött az egyeztetés - VIDEÓ

2011. augusztus 29.
Zalában megkezdődött a megyei önkormányzat kezében lévő vagyon és feladatrendszer állami kézbe adásának előkészítése, ami 26 intézményt és mintegy 3.300 dolgozót érint.

Borfesztivál Hévízen

2011. augusztus 18.
Augusztus 17-én kezdődött és 21-ig tart a XVII. Hévízi Borfesztivál, mely rengeteg koncerttel, szórakoztató programokkal, és természetesen a „főszereplő” helyi, térségi borokkal várja a közönséget Hévízen.

Keszthelyi Borünnep, 2011

2011. augusztus 12.
A XIX. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep, Keszthely, augusztus 3–7.

Jazz-est Balatongyörökön - VIDEÓ

2011. augusztus 11.
A Jass Fiesta augusztus 4-i rendezvényén Barabás Lőrinc és a Kalimutu Jazz Band lépett fel Balatongyörökön a Móló café előtti téren.

Szépül a keszthelyi főtér - VIDEÓ

2011. augusztus 09.
Lassan a fél évhez közeledik a Fő téri rekonstrukció, azonban nem várt akadályok nehezítik a munkálatokat. A polgármester reméli, hatékonyabb szervezéssel tartani tudják a határidőket, és az időjárás is kedvező lesz.

Új irány a hévízi Hunguest Hotel Heliosban - VIDEÓ

2011. augusztus 09.
2002 óta népszerűsíti Hévizt Joós Adél, a Hunguest Hotel Helios és Panoráma igazgatója.

Megnyílt a Borutca Keszthelyen - VIDEÓ

2011. augusztus 04.
A 19. Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnepnek az idén is a festői Balaton-parti sétány ad otthont augusztus 3–7. között. Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mondott Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere. A rendezvényt megnyitotta Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

Pletykafészek - Bemutató - VIDEÓ

2011. augusztus 03.
Az előadás igazi felhőtlen szórakozást kínál, melyet a szereposztás szavatol. Liptai Claudia és Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter és Simon Kornél, Básti Juli és Scherer Péter, valamint Bertalan Ági és Schmied Zoltán alakítják a főszereplő négy házaspárt.

Mondj igent a Fő téren! - Belvárosi esküvő

2011. augusztus 01.
Július utolsó szombatján rendezték meg az első belvárosi esküvőt Keszthelyen, ahol a korábban meghirdetett felhívásra jelentkező fiatalok közül egy keszthelyi pár mondhatta ki a boldogító igent.

IV. Keszthelyi Huszár és Honvéd Találkozó - VIDEÓ

2011. augusztus 01.
A IV. Keszthelyi huszár- és honvédtalálkozón egy komplett huszártábort alakítottak ki a Balaton-parton, az egykori Sport kemping területén, sátrakkal, őrbódéval, ágyúkkal, tábori konyhával és természetesen huszárokkal, valamint honvédekkel. A hivatalos megnyitóceremónia és díszszemle a kastély kertjében volt július 30-án, szombaton. Az idén első alkalommal minősítő lovasversenyt is szerveztek.

III. Spinning Maraton Keszthelyen - VIDEÓ

2011. július 27.
Harmadik alkalommal rendezték meg az idén a tízórás spinningmaratont Keszthelyen, a Városi strandon (Viviéra Beach). A nagy megméretésen nyolc megyéből tizenhárom csapat képviseltette magát női és férfi kategóriában.

Egy nyári éj mosolya - Bemutató - VIDEÓ

2011. július 27.
A világhírű Stephen Sondheim musicaljét többek között Törőcsik Mari, Nagy-Kálózy Eszter, Kovács Patrícia, Gergely Róbert és Patai Anna tolmácsolásában, Trevor Nunn eredeti rendezésében láthatják a nézők Keszthelyen, a Festetics kastély parkjában.

Eltelt egy év - Videóriport a képviselővel - VIDEÓ

2011. július 22.
Véget ért a Parlament tavaszi ülésszaka, ebből az alkalomból kérdezte a Monitor Manninger Jenő, országgyűlési képviselőt az elmúlt időszak munkájáról, eredményeiről, illetve a kormányváltás óta eltelt egy évről.

Művészetek megyéje - VIDEÓ

2011. július 19.
A művésztelep célja, hogy lehetőséget teremtsen magyar kortárs képzőművészek számára határainkon túlról és Magyarországról, hogy megismerjék a zalai táj szépségét, a helyi emberek kedvességét, szokásait, miközben Zala megyében alkotnak.

Hegyikerékpárosok országos bajnoksága - VIDEÓ

2011. július 18.
Címvédésre került sor Zalaegerszegen az olimpiai krosszos hegyikerékpárosok országos bajnokságán: az elitek mezőnyében a férfiaknál Parti András, nőknél az U23-as korú Benkó Barbara állhatott a bajnoki dobogó tetejére.

Örömzene - Jazz Fiesta Balatongyörökön - VIDEÓ

2011. július 13.

Vivarelli kiállítás a keszthelyi kastélyban - VIDEÓ

2011. július 12.
Jorio Vivarelli olasz szobrászművész "Az élet tárgya" című kiállításának megnyitója Keszthelyen, a Festetics kastélyban

A KYC vitorlás-edzése - VIDEÓ

2011. július 07.
A Keszthelyi Yacht Club (KYC) egy edzése Keszthelyen.

Szentivánéji félelmek ünnepe, Hévíz - VIDEÓ

2011. június 29.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

Adventi játszóház - Mézeskalács készítés
2014. december 21.
Advent Keszthelyen

Civil karácsony
2014. december 21.
advent

Adventi gondolatok
2014. december 20.
Ismeretterjesztő előadás

3-1-2-es meridián torna az egészséges hosszú életért
2014. december 19.
Természetgyógyász klub

Keszthelyi testületi ülés, december
2014. december 18.
önkormányzat


Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  24
kultúra
  60
sport
  49
életmód
  50
környezetvédelem
  17

Hirdetés