Kiemelt képgalériánk

Lisa a Kékszalag előtt

2015. július 01.


nézze meg képeinket!

Kiemelt tudósításunk

Közel kétszáz magyar fürdő mérkőzik meg idén nyáron Az Év Fürdője közönségszavazás keretein belül. A verseny egyik elsődleges célja, hogy a fiatalok körében is népszerűsítse a hazai fürdőkultúrát és a fürdőket.

Összecsapnak a magyar fürdők

2015. június 05.

bővebben!


Videós hírek

Főzzünk együtt! - Parajjal töltött palacsinta sajtmártással (+borajánló) - VIDEÓ

2012. január 17.
Meleg előételként, vagy egy tartalmas leves után főételként is fogyasztható, könnyen elkészíthető ételt mutat be Ács István, a vonyarcvashegyi Taverna étterem konyhafőnöke. A hozzá illő bort Pampetrics György keszthelyi borkereskedő ajánlja. Zene: Babos-Csipszer Duo

Főzzünk együtt! - Könnyű halas ünnepi menü - VIDEÓ

2012. január 15.
Uborkás, déligyümölcsös ízelítő csípős-édes-savanyú mártogatóssal, narancsos, majonézes hal zellerszárral, ananászos céklasalátával. Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Happy Dixieland Band - VIDEÓ

2012. január 07.
A Happy Dixieland Band tagjai: Babos Lajos klarinét, Szerdahelyi Károly bendzsó, Lakossy Tamás trombita, Piller Balázs zongora, Schmidt János nagybőgő, ének, Tóth Péter dob, Varga Endre szaxofon.

Próbán a Happy Dixieland Band - VIDEÓ

2012. január 04.
A Happy Dixieland Band 2011 tavaszán alakult meg. Műsorukon a 20. század első felének népszerű dallamai szerepelnek. A kitűnő zene mellett fontos a zenekar arculata, amely a 20-as évek gengszter világát idézi a hallgatóság elé.

Kalandpark a keszthelyi kastélyban - VIDEÓ

2011. december 21.
Pályázatok és fejlesztési projektek segítségével szeretne többletforrásokat szerezni az intézménynek Pálinkás Róbert, a keszthelyi Helikon kastélymúzeum vezetője.

Szemléletváltás történt - VIDEÓ

2011. december 18.
Fél év telt el azóta, hogy június 2-án kinevezték Pálinkás Róbertet – aki a város alpolgármestere is – a keszthelyi kastélymúzeum igazgatójának.

Tündérrózsák a kastélyban

2011. december 14.
A Tündérrózsa Gyermek-néptánccsoport kisfilmje Rendező-koreográfus: Aradvári Lackó Művészeti vezető: Aradvári Lászlóné Operatőr: Tóth Levente Táncosok: Dormán Barnabás, Gass Ádám, Illés Gergő, Kaszás Gergő, Kéri Balázs, Kiss Péter, Mácskovity Máté, Németh Gábor, Pál Bence, Rácz László, Rigó Domonkos, Skerlecz András

Oscar Vonyarcvashegyen

2011. december 11.
A Hotel Zenitben, Vonyarcvashegyen rendezték meg 2011. november 26-27-én a II. Szauna Szeánsz® Oscar középdöntőjét.

Bormustra Keszthelyen

2011. november 28.
December 3-án a Balaton Színházba várja a bor kedvelőit – már második alkalommal – a Hungarikum bormustra, amelyen előadások, kiállítók borkóstolói színesítik a programot. Ismét Bakonyi Karcsi bácsi emlékére rendezik meg a műsort. Az aulában hungarikumvásár lesz.

Adventi programok Keszthelyen

2011. november 26.
Különleges programokkal várja a látogatókat Keszthely advent időszakában is. A Sétálóutcán elhelyezett adventi koszorú első gyertyáját vasárnap gyújtják meg.

Főzzünk együtt! - Kíméletesen sült kacsamell stircelt burgonyával, szilvaraguval (+borajánló) - VIDEÓ

2011. november 24.
Igazi ünnepi menüt állított össze Ács István, a vonyarcvashegyi Taverna étterem konyhafőnöke: kíméletesen sült kacsamell stircelt burgonyával, szilvaraguval. A hozzá illő bort Pampetrics György, keszthelyi borkereskedő ajánlja. Zene: Babos-Csipszer Duo

Átadják az új csomópontot Keszthelyen - VIDEÓ

2011. november 22.
Szerdán adják át a körforgalmat a Kossuth–Deák–Szent Miklós utcák csomópontjában. Megfelelő tömörségű az új útpálya – mondta kérdésünkre Ruzsics Ferenc polgármester. Elkészült egy gyalogos-átkelőhely is a Deák Ferenc utcában, így könnyebben lehet eljutni a temetőhöz.

Természetgyógyász nap Keszthelyen - VIDEÓ

2011. november 11.
November 11-12-én rendezik meg a III. Természetgyógyász napot Keszthelyen. A programokról Csengei Ágota igazgatóné mesél.

Főzzünk együtt! - Fűszeres halfilé mandulás, sült hagymás rizzsel (+ borajánló)

2011. november 10.
Mediterrán menüt állított össze Meiszner Katalin természetgyógyász, táplálkozási tanácsadó Főszeres, sütőben sült halfilé mandulás, sült hagymás rizzsel, sült füge, mediterrán saláta és petrezselyem saláta. A bort Pampetrics György borkereskedő ajánlja. Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Programajánló az őszi szünetre - VIDEÓ

2011. október 29.
Filmvetítéssel, tökfaragással, tökgurító bajnoksággal várja a fiatalokat a Balaton Színház az őszi szünetben. A programokról részletesen Csengei Ágota igazgató beszél.

Főzzünk együtt! - Sertésszűz mustmártáson, mazsolás rizzsel (+borajánló!) - VIDEÓ

2011. október 27.
A vonyarcvashegyi Taverna étterem séfje tanít meg bennünket egy ízletes őszi menü elkészítésére. A hozzá illő bort Pampetrics György keszthelyi borkereskedő ajánlja. Zene: Varga Endre (Late Night Jazz Band)

Október 23-ra emlékezünk - VIDEÓ

2011. október 18.
Az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére városi ünnepséget rendez Keszthely. A programról Csengey Ágotát, a Balaton Színház és a Goldmark Károly Művelődési Közpot igazgatóját kérdeztük.

Mofetta - Új kezelés Hévízen - VIDEÓ

2011. október 13.
Új kezelés Hévízen, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban. A mofettáról dr. Hontvári Lívia, a kórház belgyógyász szakorvosa beszél a Monitornak.

Látványos munkálatok a keszthelyi főtéren - VIDEÓ

2011. október 09.
Több helyszínen is folyik a munka a keszthelyi főtéren.

Könyves Vasárnap - VIDEÓ

2011. október 07.
Október 9-én ötödik alkalommal rendezik meg a keszthelyi Fejér György Városi Könyvtárban a Könyves Vasárnapot. A programokról az igazgató, Beke Judit mesél.

Ha rendezvényét szeretné a honlapon megjeleníteni, küldje a programot az info@monitormagazin.hu címre!

BRIGHTON & HOVE IFJÚSÁGI ÜTŐS EGYÜTTES és a BRIGHTONI IFJÚSÁGI ZENEKAR koncertje
2015. július 06.
koncert

Stabat Mater
2015. július 05.
KeszthelyFest

KeszthelyFest (szombat)
2015. július 04.
fesztivál

KeszthelyFest (péntek)
2015. július 03.
fesztivál

KeszthelyFest (csütörtök)
2015. július 02.
fesztivál


Szavazás
Miről olvasna többet a Monitor közéleti lapban?
politika
  28
kultúra
  69
sport
  56
életmód
  61
környezetvédelem
  21

Hirdetés